Nou stil de viatza (170)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

quote:
Originally posted by mephala30

Tzuni, pe cuvant ca am inceput sa ne uitam la film, "Juno", am vazut cateva secvente si am oprit, caci a trebuit sa culcam copiii. Acu' mor de somn, am ascultat melodia Deliei, de-acum ma duc la nani, filmul ramane pe maine.

L-am vazut.M-a terminat....am plans ca proasta.

Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Sa pun si eu meniul de azi, ca vad ca asa fac fetele.

Dimineata: doua oua jumari cu un spray de ulei pe fundu' tigaii si o jumatate de pahar de lapte cu 1% grasimi.

Pranz: Un castronel de fasole uscata si o bucatica de pui la cuptor.

Seara: Un polonic de supa de rosii si 2.5 aripioare de pui.

Gustare: 3 betisoare (tulipini) de telina cu branza topita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

quote:
Originally posted by ruxij

Mai cine cineva regim aici (in afara de mamidulce si Eftimie C). Vad ca aveti discutii interesante, dar nu mi-e clar cine e la regim in plina forta si cine e la mentinere.

Sa te lamuresc: fiecare e liber sa tina ce dieta doreste. Cele mai multe fete incearca sa manance sanatos si echilibrat, chiar daca slabesc mai greu. Greu, dar sigur!
Postam meniurile zilnic si avem grija sa nu cadem prea des in ispita.
Raportul il dam in fiecare marti.

Mergi la inceput

Neatza! e pentru toate

Tzuni, azi o sa-l vad si eu, cu toate ca nu ma trag la plans.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISCOSTY spune:

Neata fetele Tocmai servesc cafeaua facuta de Carmen..buna, multumim Am avut de citit, nu gluma. Aseara nu am mai intrat, am cazut in front...m-am culcat odata cu Dany.

Delia hai ca pun si eu umarul la coronita asa ca spor la invatat, sa iei numai note bune la examene.....bafta.
Marilena am uitat sa-ti spun ca i-am aratat lui Dany pozele cu Mara si stii ce a zis?...."mami, ce creata si frumoasa este" asa ca... ne incuscrim Si unde mai pui ca vrea si el la animalute
Anca te-am mai intrabat zilele trecute, dar nu mai stiu daca mi-ai raspuns Ai scris ceva de un disociat....te bagi dupa ce termini daneza? Ca tare ma bate gandul sa tin si eu. Am mai tinut acum cateva luni o saptamana si am dat jos 2,5 kg. Ce zici?

Gata, ma apuc de treaba...va pup pe toate si va doresc o zi buna

Crys si Dany(30 ianuarie 2004)
http://community.webshots.com/user/cristina7878?vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns l_carmen2003 spune:

Hotarat lucru scrieti prea repede pentu mine! N va fie de deochi!

Deci spuneam ieri ca e posibil sa am o problema, se pare ca chiar am... De slabit slabesc dar a inceput sa ma doara stomacul de mor si am si un nod in gat... in rest vad ca nu e nici o schimbare semnificativa in ce priveste greutatea...
Ei bine, ieri:
MD: cafea, ceai verde, musli cu iaurt
P: musli cu iaurt
C: friptura de pasare si paine prajita

Azi :
MD: paine praijita si pasat de branza si cafea, ceai verde

Va pup si aveti grija de voi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rolo spune:

Neatza gagici,
Azi sunt in concediu .Am ceva de rezolvat dimineata la adm financiara si dupa aia sunt in totalitate a lui fii-mea
Am ramas datoare cu meniul de ieri
D o punga de pufuleti
P fructe (o banana o para si un grapefruit)
S friptura de curcan, fara garnitura si fara piele.

Azi inca nu mi-am facut meniul. Acum beau cafeaua cu o minimascota motiv pentru care ma singura Gusta
Daca nu mancam prajiturica intram in sevraj. Nu am mai pus gura pe cioco de saptamani intregi. Asta e o tentativa de scuza, motiv pt care imi mai aplic
Va las, mai viu io, urla bestia dupa mine

mama de Ileana Cosanzeana

poze

"De poti sa nu-ti pierzi capul cand toti in jurul tau si l-au pierdut pe-al lor gasindu-ti tie vina...
De poti s-auzi cuvāntul rostit cāndva de tine
Rastalmacit de oameni, ciuntit si prefacut" - R. Kipling

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hcclara spune:

buna dimineata!
Carmen, buna cafea faci!!!multumesc!
Tzuni, ai dormit pe net???ca am vazut acum ca la ora 2 inca bantuiai pe aici...n-ai somnic?
Mami dulce, mersi, cand ma duc in oras ,poate maine imi iau si eu ca nu stiu ce sa fac cu pofta pe cioco, asa ca mi-o voi lecui cu tabletele minune!!! si inca nu-s nemtoaica, dar iti spun eu cand, asa peste vreo 6 luni!!!
ruxij, bine ai venit, sedere placuta!

Am lipsit aseara de la taclale ca m-am culcat la 9 odata cu Marc, si m-am trezit apoi pe la 12 am vazut ca al meu inca nu era in pat, si-a luat o jucarioara de laptoop mic si il incerca!!! asta va face de acum cateva seri la rand, asa ca deseara sunt prezenta!

pup si va doresc o zi buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hopes spune:

Buna dimineata gagici.
Hai dati bice. Ca m-am lafait ca o purcica in bunatati ieri. O ciocolata cu stafide, un minitort.
Nu stiu ce-o sa mananc azi, ca n-as manca NIMIC. DImineata aveam deja 64.8kg

Mamica dulce sa ai grija cu pastilele sa nu aiba ca efect cosntipatia.

Va pup si revin

Hopes si www.totsites.com/tot/eduardp" target="_blank">Eduard

Mergi la inceput

Eftimie, am ramas datoare cu un raspuns (parca?): s-au turnat doar 10 episoade din seria 3 a lui P.B. Saptamanal apare cate un episod.

Rolo, o zi frumoasa, alaturi de gaza mica.

Hcclara, Criscosty, .

Mergi la inceput