Nou stil de viatza (170)
Raspunsuri - Pagina 10
mamica dulce spune:
Neatza trupa vesela!
Sunt deja la cafeaua nr 2 si am facut oki![]()
Hclara, capsulele astea nu omoara poftele, ci foamea...din pacate nu sunt asa de performante.
Pana acum nu m-au constipat, dar abia am inceput de marti.
Pe de alta parte, cred ca tre' sa-mi vina, ca n-am mai slabit un gram
Nu pot insa sa zic ca am fost fara de pacat...
Criscosty, da, vreau sa tin disociatul, poate de luni dimineata-ce zici?
Eu vreau musai sa ncep cu ziua de lactate ca mi-e pofta de nu mai pot de iaurt, cred ca beau o galeata odata.
Daca sunt si alti doritori sa ne disociem in grup
aveti timp de gandire pana luni dimineata.
Va pup, ma duc sa strang pe aici ca e ca la nebuni, nimeni nu pastreaza curatenia in casa asta, nici juniorul si nici seniorul 
Eftimie C. spune:
sunt si eu la o 
Azi il am pe Edi acasa, ca mi-a facut febra
.Fug sa
din urma ca ati avut spor la scris in dimineata asta ![]()
Carmen E. si
Eduard-Costin (28.02.2003)
hcclara spune:
Hopes, oau o cioco si un tort intreg???? sau o bucatica...las' ca vine Marilena imediat cu biciul pe tine!!!
Carmen, ce faci azi de mancare? poate ma inspiri si pe mine.....a mi-am amintit ca am scos o carne macinata, asa ca le fac macaroane cu carne macinata si sos rosii!!!Luca numai asta ar manca, iar Marc mananca macaroanele goale 
CRISCOSTY spune:
Anca gata, de luni la disociat
Si eu tot cu ziua de branzeturi ma gandeam sa incep. Si pe urma? Carne, fructe si legume, peste...in ordinea asta? Ca nu mai stiu cum am tinut-o
Hai ca poate mai apar doritoare de un disociat.
Hopes cioco si tort? Si eu imi faceam griji ptr. juma de ciocolata dietetica
Stai ca apare Gusta acum si sa vezi bice ce imparte.
Eftimie sanatate lui Eric
Claudia, Carmen, Rolo, l_carmen
Crys si Dany(30 ianuarie 2004)
http://community.webshots.com/user/cristina7878?vhost=community
Hopes spune:
stati asa sa va lamuresc
Nu ca n-as merita bice, dar ciocolata e din aia mica (fagaras, daca mai stiti) e un baton de vreo 5-6 cm. iar minitortul e din ala Magura tot de vreo 6 cm. Dar cu calorii destule ![]()
Hai.. bagati bice
Hopes si www.totsites.com/tot/eduardp" target="_blank">Eduard
carina spune:
Neata fete dragute,
Carmen: multumim de cafea. Ai vazut ca sunt deja 12 fete fidele?
Ruxi: bine ai revenit la noi. Sper sa iti mearga bine alaturi de toate fetele dragute de aici.
Crisscosty: socrul meu a tinut dieta disociata 2 luni. De la 100 de kg a ajuns ce-i drept la 84 in 22 decembrie. La o luna dupa, are aproape toate kg la loc.
Va rog mult sa nu va suparati pe mine ca tot timpul comentez de dietele astea stricte si la moda dar din punctul meu de vedere nu sunt ok. Da slabesti cu ele, cat se spune sau mai mult sau mai putin, dar te chinui si nu poate reprezenta o solutie pe termen lung. Daca pe cineva deranjeaza comentariile mele, va rog sa imi spuneti si ma abtin, fara suparare.
Claudia: ce mai faci? Cum mai stai cu slabitul. Raportul urmator avem de ce ne bucura?
Laura: esti bine? Ai mai scapat de vizite si musafiri? Citisem la ceva subiect ca te intorci in tara. Cand? Unde? Definitiv?
Tzunilina: ioi ce bice iti dau daca te mai aud cu macshitul!!
Hopes: o ciocolata intreaga? Da' de ce frate nu te-ai putut opri la una doua patratele? Nu mai bine iti faci loc in meniu de ceva dulce in fiecare zi decat sa iti aduni poftele si sa dai gata mult dulce intr-o singura zi?
Delia: felicitari pentru primul examen si bafta la urmatoarele.
Pana la urma aseara fina mea si-a facut ziua la noi, asa ca la 8 cand am ajuns acasa, am facut repejor shaorma si am mancat una cu piept de pui si am facut si tiramisu si am mancat 1 felie jumate. Dar imi lasasem loc in meniu pentru asa ceva ca banuiam ca o sa vina.
Eu la dimensiunile mele pentru mentinere am nevoie de 1950 de calorii si ca sa slabesc jumate de kil pe saptamana am nevoie de 1500. Ieri a fost ziua in care am ajuns la 1500, in rest ma invart pe la 1300-1400.
Azi:
100 de grame de activia de baut cu fibre
salata de pui cu ciuperci (fara dressing)
rontaieli - ardei gras si castravete
ou fiert in apa cu lamaie, branza de vaci slaba si salata de legume si o feliuta de tiramisu ca mi-a mai ramas
Va pupic si revin mai tarzior,
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai
Hopes spune:
Carina draga, in viata mea n-am mancat o ciocolata intreaga, si-apoi pe mine ma apuca pofta dintr-o data. Sunt zile intregi cand nu ma ating de nimic dulce, da cand ma apuca parca orbesc![]()
Hopes si www.totsites.com/tot/eduardp" target="_blank">Eduard
hcclara spune:
Hopes, eu zic ca ai avut voie, ai serbat diploma, asa ca nu te mai gandi si sa-ti fie de bine!!!
Anda, mie imi plac comentariile tale la diete si chiar te rog sa faci in continuare, asa macar ma aduci si pe mine cu picioarele pe pamant, ca de multe ori ma gandesc sa incep si eu una prin infometare! da, azi aveam cu 100 gr mai putin
, dupa cateva zile de stagnare!!! eu nu vreau sa slabesc in partea de sus, adica nu vreau sa-mi slabeasca si pieptul, ca daca e asa ma duc apoi direct la subiectul despre "silicoane"!!! mi-am propus 2 kg pe luna, asa pana in iunie sa ajung la greutatea dorita!
Insa peste o saptamana vine mami
si isi aduce si caietul de torturi!!!
Eftimie C., sanatate multa lui Eric!
plec si eu la treburi ca altfel nu ma mai desprind de voi, m-ati facut dependenta!!!!
gusta spune:
Neata.
Am cana de cafea si acuma sa citesc ce ati mai discutat in lipsa mea.
Claudia daca vrei eu o dau pe Mara ,da acuma sa vedem ce o sa vrea si ea.
Crys eu am zis ca nu am toate pasaricile acasa.
Revin.
Marilena si Mara Augusta
mamica dulce spune:
Carina, Doamne fereste, pe cine sa deranjeze comentariile tale in legatura cu dietele stricte?? 
Dar eu ma ghidez dupa alt principiu:
Varianta 1: sa zicem ca tii o dieta stricta o luna de zile,slabesti 10 kile si apoi iti bagi picioarele si nu mai tii cont de nimic-rezultat le pui la loc urgent.
Varianta 2: nu tii dieta anume, dar nu mananci grasimi, nu seara, nu combinatii nasoale etc-dupa o luna ai dat jos 4 kile si iti bagi picioarele-ia zi, nu le pui la loc? Poate nu asa de repede ca la regimul strict, dar in cateva luni tot esti de unde ai plecat, daca n-ai grija.Si tu daca n-ai mai avea grija te-ai ingrasa in cateva luni, e normal.
Din experienta proprie...acum 3 ani aveam lejer 100 de kile. Am tinut tot felul de diete, mai usoare, mai stricte, mi-am si bagat picioarele de cateva ori,am stagnat de am ametit, luni de zile, am si pus la loc o parte din ce am slabit, dar nu TOT si in nici un caz mai mult, pentru ca telul meu e sa slabesc in fond, asa ca fazele astea ca te ingrasi dublu mie una mi se par povesti, adica se intampla doar celor inconstienti, care sufera la o dieta si apoi sparg frigiderul, asa in ciuda, intr-o perioada de delasare.
Mie nu mi s-a intamplat si nici la fetele de pe subiect inca nu.
Dupa daneza asta la care am slabit 2 kile pana acum nu ma infing in pizza si burgeri-normal ca as pune 4 la loc, ci tin in continuare pana imi ating scopul si apoi trec la regim de mentinere.Daca mai pun un kil-doua, le dau jos, dar daca o sa oscilez intre 67 si 70 ma consider ok si slaba(noroc ca sunt tare inalta).
Deci,din punctul meu de vedere, normal ca e mai sanatos un stil de alimentatie echilibrat, dar o dieta mai evera nu inseamna ca te´transforma automat in batoza la sfarsit.Din contra, pe mine ma stimuleaza sa ma mentin la greutatea atinsa, de asta am reusit sa dau jos aproape 30 de kile care s-au pus dupa nastere.
Dar asta e parerea mea![]()