Nou stil de viatza (170)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

Claudia, Criscosty multumesc de urari.Edi e bine deocamdata, dar astept sa vad care e motivul febrei
Aseara am mancat, pregatiti biciul daca am gresit(Gusta????), cartofi copti si peste marinat in loc de cotlet de berbec.Si sa nu uit ca am gustat dintr-un fruct numit POMELO , care n-a fost bun si eu cred ca e un mutant al grefelor
Anca scot biciul Cum adica de luni incepi disociatul?Si eu cu cine mai tin daneza?Ia fa bine si termina dieta si apoi tinem toate 3 disociatul ala,ok?

Carmen E. si Eduard-Costin (28.02.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Gata citic si acuma sa incep.

Tzuni deci asa cand nu sunt pe faza te gandesti la prostii ia uite ce iti servesc eu azi numai ca ai avut in gand asa ceva.

Rolo si Hopes pe voi va incing mai tare ca voi nchiar ati cazut in pacat daca mai vrei va dau ca azi sunt mana libera.

Carina pot sa dau si la tine una mica macar asa de control.Hai daca ai timp te uiti un pic pe dieta scardale si sa imi spui o parere ca eu de luni aia as vrea sa tin.

Ruxij eu sunt responsabila cu asa ca daca nu te tii de treaba bag la greau.

Delia frumoasa discutie sa iti zic de Mara ca ieri i-a zis lui taicasu ca e vaca si eu sa fac soc nu alta.

Carmen merci de cafea si Iustin are dreptate ca daca acolo traiesc ciorile tu ce vrei.M-am lamurit cu pedometru trebuia sa ii instalez greutatea si masura pasilor si acuma merge.Daca vrei diseara zic cam cat am ars.

Carmen Eftimie sanatate la pui.

Crys vezi ca eu cresca fata bine o invat si romaneste asa ca sa stii ca poti sa ai o nora buna.

Zuzilici te-am intrebat ieri cati pasi faci pe zi?

Mamica dulce cum e cu daneza?

l_Carmen ai grija cu stomacu ca nu e de gluma.

Claudia poate vrei niste bice pe spinare cu 3 pastile pe zi.Si Mara e fan paste goale.

Intrebare cine se mai ofera cine mai doreste cine mai pofteste de luni la dieta Scardale.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISCOSTY spune:

Hopesne-am lamurit acumm, dar bicele tot le meriti...um le merit si eu, normal
Anda nu cred ca superi pe nimeni daca iti scri parerea. Pe mine una nu ma superi si apreciez cand cineva imi da un sfat. Eu la fel de bine cunmosc persoane care au slabit frumos cu acest regim si s-au mentinut. Acum, parerile sunt impartite...eu vreau sa incerc, nu am ce pierde, am mai incercat-o si am fost multumita, a fost vina mea ca nu m-am mentinut. Merci de sfat

Crys si Dany(30 ianuarie 2004)
http://community.webshots.com/user/cristina7878?vhost=community

Mergi la inceput

Gusta asa sa faci, sa am o nora frumoasa si desteapta
Eftimie poate este de la gat febra. Dany asa facea, am avut probleme mari cu amigdalele, acum vad ca este mult mai bine.
Anca ai vazut ce te-am intrebat de disociat?

Fetele, imi cer scuze daca mai fac greseli gramaticale...dar mereu ma grabesc sa scriu si de aceea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica dulce spune:

Carmen(Eftimie) vad eu luni dimineata...am zis ca trec pe disociat ca mi s-a intamplat acum la fel ca in cele doua randuri cand am tinut daneza: slabesc frumos prima saptamana, apoi nimic. Bineinteles ca e o anumita logica, dar nu-mi place. Si mi-e pofta de iaurt.Vad eu, daca da rezultate si sunt fit ,o rog pe Criscosty sa ma astepte cu disociatul pana joi, sau o prind eu apoi din urma.

Carina, in legatura cu ce am scris mai inainte, nu te supara pe mine te rog, amandoua avem dreptate.In ce priveste pe socrul tau: a tinut 2 luni disociatul(respectele mele,eu nu as reusi).Organismul s-a obisnuit cu stilul asta, pe 22 decembrie s-a oprit brusc, a venit Craciunul, banuiesc ca "si-a permis" din toate, ca deh, era slab si tanjea dupa una alta. Eu cred ca nu s-a abtinut de la multe si normal ca a pus la loc.Daca era tot la 100 de kile si manca fara retineri sigutr punea macar 5 kile. Si eu si tu si oricine!!
Eu cunosc strategia,ce-o fi fost in capul lui: dupa Craciun si-a zis Ma, oricum m-am ingrasat, stiu ca pot sa tin dieta, asa ca pana imi adun vointa sa o iau de la capat mai mananc ceva, ca tot un drac e.
Eu in noiembrie aveam 75, pe 15 ianuarie aveam 79. E vine MEA si nu a dietei, nu a Craciunului, nu a nimanui.

Mergi la inceput

quote:
Anca ai vazut ce te-am intrebat de disociat?

Tu aui vazut ce ti-am raspuns?(pe pagina precedenta)

Mergi la inceput

Anca am vazut ce ai scris la pagina anterioara, dar eu te intrebam de ordinea alimentelor pe zile, asta nu mai stiu eu. Hai ca te-am zapacit, azi nu stiu ce am...sunt dusa Bun, prima zi este de lactate...si pe urma? Asta nu mai stiu, poate ma lamuresti tu. Si daca incepi joi sigur, te astept si poate vrea si Eftimie atunci si alte fete.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Neata!

Fugim in parc pana e soare si ma intorc la munca si la taclale cu voi!

Mi-amprimit bicele! Chiar si pt gandul pacatului...

Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina spune:

Ancaeu nu ma supar usor si nici nu tin sa impun ceea ce cred eu. Spun ceea ce cred de fiecare data, dar nu impun niciodata. Nici macar carinei nu ii impun ce sa manance cum as putea sa fac asta cu oricine altcineva.
Din punctul meu de vedere, solutia in cazul meu este accelerarea metabolismului. Asta se face in primul rand prin miscare, prin mancare echilibrata (zilnic cate ceva, o cantitate mai mare sau mai mica din toate grupele alimentare), si prin evitarea exceselor (in sus si in jos). La mine asta a functionat si functioneaza chiar daca nu in ritm ametitor. Pentru mine e foarte important, ca pe langa faptul ca slabesc sa ma simt bine, sa am varietate, sa nu imi impun limite de diversitate, ci doar de cantitate in cazul anumitor mancaruri. In stilul asta, eu nu am oscilat sus jos: am mers in jos incet sau am stagnat. Lipsa de sport si nu mancatul exagerat, a fost motivul pentru singura crestere in greutate din ultimii 2 ani (de sarbatori anul asta), si a fost 1 kg in 2 saptamani.
Asta e stilul meu de viata. Tie ti se potriveste al tau si o sa te incurajez in fiecare zi sa te tii de el si o sa ma bucur odata cu tine cand rezultatele sunt cele asteptate de tine. Cu toate astea, nimeni si nimic nu va putea sa ma faca sa tin o astfel de dieta.
Si ca sa fie clar, mie imi puteti spune chiar orice ca ma supar tare greu si imi trece foarte usor.
Marilena: ma uit peste ea dar putin mai tarziu si iti spun.
Hopes: scuze de neintelegere, dar asta rezulta din prima ta postare

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai

Mergi la inceput

quote:
Si ca sa fie clar, mie imi puteti spune chiar orice ca ma supar tare greu si imi trece foarte usor.

Si eu la fel ! Dovedit!
Carina, iti apreciez stilul de viata,mai am 10 kile de dat jos si apoi exact asta am de gand sa fac. Insa crede-ma ca acum efectiv nu am rabdare sa slabesc incet si sigur vreo 2 ani pana ajung unde imi doresc.Prefer sa trag tare o jumatate de an-maxim un an si apoi crede-ma ca ma mentin cu orice pret.

Mergi la inceput