Nou stil de viatza (170)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamica dulce spune:

Pai nu e grea ziua, atunci cand ai treaba si umbli teleleu, nu cand stai acasa. In mod normal eu tin cam de 3 ori/sapt o zi din asta ca n-am timp sa mananc,foame,chef...
Ce tot o tragi cu berbecul ala?? Asa scrie la tine pe reteta? la mine e miel. Mie imi place, sunt terminata, dar n-am.
Cred ca bag o sarmalutza goala si ma culc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica dulce spune:

Bine ai venit Ruxij!!
Momentan tin daneza, sunt in ziua 7 si e teoretic cea mai dificila zi.
Cum e South Beach? Vrei inapoi in lista? Cu cate kilishoare ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

Bine ai re-venit Ruxij!Imi aduc aminte de tine.Cum stai cu kg?
Si eu tin dieta daneza ca si Mamica dulce, dar se pare ca e putin diferita.Eu am trecut cotlet de miel in seara asta.Nu-mi place aceasta carne si nici cea a neamurilor lui

Carmen E. si Eduard-Costin (28.02.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

81kg!!! Este cea mai mare greutate pe care am avut-o vreodata.
South beach este un regim in trei etape. In prima etapa, care tine 2 saptamanai nu se mananca paine, orez, paste, dulciuri, fructe, grasimi animale (e voie doar putin ulei), lactate grase (ai voie lactate degresate), cartofi, mazare, porumb, morcovi, carne grasa (de exemplu ai voie piept de pui fara piele, dar nu ai voie copan). In rest tot ce vrei :)) Piept de pui, friptura slaba la gratar, salate cu ulei si otet. In a doua etapa mai bagi cateva chestii in regim, in primul rand ai voie sa mananci mere, grapefruit, capsuni, mure, coacaze, zmeura. In rest la fel. A treia etapa trebuie tinuta toata viata, e de mentinere.
Ideea de baza e ca nu ti-e asa foame cu acest regim, zice ca atunci cand ti-e foame trebuie sa mananci.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

Prietenii stiu de ce!Multumesc Tzuni
Ruxij, pare interesanta dieta ta.Poate ma documentez si o tin dupa daneza(ma rog, semi daneza)Si nu te descuraja, eu am mult mai multe kg.Cu inaltimea cum stai?

Carmen E. si Eduard-Costin (28.02.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISCOSTY spune:

Gata, m-am linistit si eu un pic si am bagat un ochi pe aici.

Zuzi da, de la servici prestez intre 8 si 16 Chiar scriam prin paginile trecute ca sunt dependenta de DC, mai muncesc un pic si mai trag un ochi pe aici.
Ruxij bine ai revenit si spor la slabit

A venit sotul acasa, merg la o sueta.

Crys si Dany(30 ianuarie 2004)
http://community.webshots.com/user/cristina7878?vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Ruxij, bine-ai revenit. Sa spui daca vrei in lista si ramai alaturi de noi. A, mult spor cu South beach.

Mamicadulce, te cred ca ti-e usor sa vorbesti cand esti satula. Poate faci un efort, daca tot ne-ai starnit sa traduci compozitia respectivului produs. Banuiesc ca are fibre multe....si mai ce?

Delia, cum a fost la examen? Desigur, ai picat pe subiect.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Buna,

Am citit si eu pe fuga da' am citit.
Va multumesc pentru urari si incurajari , examenul a trecut cu bine, rezultatul il voi sti peste o saptamina-doua, dar a fost o materie frumoasa la care chiar mi-a facut placere sa invat asa ca ma astept la vesti bune.

Tzuni, pregateste coronita. Pupici si tie si Mariei si lui Pisu.

Ruxij, bine ai revenit si spor la slabit!

Gusta, mi-a fost dor de tine.

Carmen, ce mai zici? Ma bucur ca Iustin a inceput sa se acomodeze la gradinita.
An_k parca nascuse de curind sau am incurcat eu borcanele?

Mi-e un somn de mor, azi noapte am dormit 6 ore si la 6 dimineata lucram la tema la spaniola. M-a omorit tema asta dar am scapat de ea. De tema asta. Deocamdata.

Pupici tuturor.

www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Mai da' nu va inghesuiti atita la scris, mai lasati-ma si pe mine.

www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hcclara spune:

Mami dulce, de unde ti-ai procurat pastilele minune? sunt oare la dm??? ca mi-as lua si eu si as baga in loc de 3 mese, 3 pastile!!!

ma duc sa-i culc pe strumfi!
noapte buna si pupici!

Mergi la inceput