Nou stil de viatza (170)
Raspunsuri - Pagina 5
madelaine77 spune:
Salutare natiune!
Am scris la subiectul vechi vreo 2 raspunsuri si mi-e lene sa la rescriu.

dar cum bunul simt urla in mine.....fac asta:
Criscosty, merci pt urari...sper si eu sa se rezolve naibii totul odata.
Carina, am facut contabilitate si situatii financiare si niste raportari....adica ce nu am facut la timp

Una peste alta raportez ca azi m-am porcit rau de tot. Dimineata eram asa obosita ca abia am 'lins' o cana de cafea si nu am pus nimic in gura si acum vreo ora m-a prins o foameeeeeeeee

si m-am porcit. Am mancat 2 batoane fitness si o punga de pop corn...

Nu stiu ce naiba sa mai manac diseara ca sa salvez cat de cat ziua asta de porceala.
Vreau biceeeeeeeeeeeeeee multe....!!!!!!!!!

Tzuni..un tun ceva ai pt mine?(pe timpuri stiu ca ai dat cu tunul nu cu biciul)
carina spune:
Salutare vorbaretelor,
Am intrat sa va scriu meniul de azi:
150 de activia de baut light si un chocotoff
piept de pui la gratar (vreo 100 de grame) cu salata de varza
2 mandarine mici si o para
diseara inca nu stiu ca e ziua finei mele si nu stiu daca ne intalnim in seara asta sau nu. Daca nu, cereale cu iaurt sau ceva salata adhoc
Madeleine: 2 batoane de fitness sunt 180 de cal si o punga de popcorn inca 4-500 de calorii/ 100 grame. Deci nu e totul distrus. Daca avea 100 de grame punga, ai mancat vreo 680 de calorii, ceea ce e normal pana la ora asta (mic dejun+pranz). Diseara va o salata de cruditati cu iaurt si e ok.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai
madelaine77 spune:
quote:
Originally posted by carina
Madeleine: 2 batoane de fitness sunt 180 de cal si o punga de popcorn inca 4-500 de calorii/ 100 grame. Deci nu e totul distrus. Daca avea 100 de grame punga, ai mancat vreo 680 de calorii, ceea ce e normal pana la ora asta (mic dejun+pranz). Diseara va o salata de cruditati cu iaurt si e ok.
Carina, saru'mana pt incurajari...

Mai aiurea este ca eu tin o dieta low carb..si azi m-am bombardat cu hidrati de carbon...
madelaine77 spune:
Carina, revin...nu stiam ca atat de multe calorii are o punga de pop corn..pai asa mai bine bagam o cioco

Merci ca m-ai adus cu picioarele pe pamant...la naiba..eu credeam ca e mai 'soft' treaba cu popcornul
carina spune:
Madeleine: daca e simplu, are intre 345 si 400 de calorii. Alea care au unt/ pizza/ chesee merg catre 500/100. M-am uitat pe o punga de la Chio cu unt inainte sa ii fac Carinei in microunde si m-am crucit.
Zuzilici spune:
MamicaDulce mai multe detalii despre pastile ne poti da? (denumire, producator, continut) 
Spor la calcat! Iti tii mainile ocupate ca sa nu papi?
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=22" target="_blank">Va multumim pentru vot! 
Zuzilici
de Isabella Maria (21.04.2006)
mamica dulce spune:
Zuzico si eu abia le-am descoperit si sunt super incantata, cand le-am cumparat nu-mi imaginam ca chiar au efect si chiar dispare senzatia de foame, imi simt stomacul plin, nu mi-e rau, sunt incantata. Ca sa nu fie doar psiho :) i-am dat si vecinei mele sa vedem daca au efect si mi-a zis ca nici pomeneala de foame toata ziua.
Arunca un oki aici si daca vrei traduceri spune:
http://www.schaebens.de/pages/Gesundheit_d.html
eu am luat cutia nr 2 de pe randul de sus,(poza cu cantarul) unde scrie gewichts control ( adica controlul greutatii)si dedesubt "reducerea apetitului"
Nu sunt foarte scumpe, am dat cam 12 euro si sunt 60 de capsule si sunt numai din plante,te rog nu ma pune sa le traduc
si, cum am spus e un produs medical pentru cresterea senzatiei de satietate in controlul greutatii si tratarea obezitatii (aproximativ tradus de pe prospect)
Firma asta e tare cunoscuta in Germania, au produse naturale faine de ingrijire,uleiuri,chestii pt stomac, par, piele, celulita,baie,mashti,peelinguri etc si pt "interior" cum ar fi astea de slabit,ulei de peste,pamant nustiu de care,ceaiuri..
Eftimie C. spune:
Sunt inca vie!De-acum urmeaza sa pregatesc cina, dar nu stiu ce![]()
Mamica dulce ziua 7, nu mi se pare grea.Problema e ca nu stiu cu ce sa inlocuiesc berbecul (de aia si glumeam cu popcornul).
Azi: 2cafele+2lapa+1l ceai antiadipos+1ciocolata calda
-nevoia de dulce 
Carmen E. si
Eduard-Costin (28.02.2003)
mamica dulce spune:
Eftimie....tu cu popcornul tau m-ai bagat in poale

Numai la el ma gandesc de cand ai scris si mi-e o pofta de salivez nu alta. Cred ca am si punga plina cu graunte in debara, nici nu ma duc sa caut macar, as fi chiar maso
ruxij spune:
Salut! Am mai fost pe la subiectul asta acum vreo doi ani jumate si atunci am reusit sa slabesc. Din pacate am pus la loc. Acum tin South Beach Diet, sunt in ziua a 3a. A mai tinut cineva dieta asta?
Mamica, ce dieta e asta de o tii acum? Nu mananci nimic toata ziua?