Nou stil de viatza (170)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

Ok, am incercat sa intru la voturi si...Sunt foarte nepriceputa la acest capitol.Imi explica si mie cineva cum se voteaza

Carmen E. si Eduard-Costin (28.02.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica dulce spune:

Carmen, deschide subiectul la oricare pagina si exact deasupra la prima postare de pe pagina scrie evalueaza subiect si e un simbol pe care trebuie sa dai clic, alegi varianta pe care o vrei, de la foarte bun la slab. Nu se poate sa nu vezi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

quote:
Originally posted by Delidana

Am aparut si eu sa va invelesc.

Multumesc tuturor pentru urarile referitoare la examen , miine voi fi cu emotii dar stiu ca va fi bine.

V-am pupat.

www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

asa vorbeste o studenta bine pregatita! Succes maine!

Violeta normal ca-ti citim postarile si-ti tinem si pumni sa iasa bine. Eu cel putin sunt alaturi de tine pentru ca si mie mi-a fost greu sa raman gravi. Vreo 7 ani au trecut pana m-am hotarat, am aflat care-i buba si-am rezolvat-o. Da si ce printesa am acum...

Madelaine asa tarziu stai la servici? Ai mai ajuns acasa ieri sau a ramas condica semnata de ieri si pe azi?

Claudia asa matinala era si motanica mea. Acum s-a mai dat pe brazda si se trezeste pe la 7:30 -8:30.

Ioana si sa inteleg c-ai inceput munca de ne saluti atat de telegrafic. O saptamana buna iti doresc.

Mephala multumim de cafea.

Hai c-o sa mai recuperez de la munca.

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=22" target="_blank">Va multumim pentru vot!

Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)

Mergi la inceput

Mamica dulce .Bineinteles ca atata timp cat nu eram logata nu aveam cum sa votezCred ca mi se trage de la meniul de azi
Ziua sapte:dimineata + pranz nimic (doar lichide) si cina, nu stiu pentru ca eu carne de berbec nu bag in gura
Carmen pot sa mananc popcornul ala de ieri, ca nu mi-a trecut pofta
Zuzilici spor la munca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

am aparut si eu de la stomato, Tzuni, , mi-am pus coronitza la masea.

Eftimie, scuze, ce ma intrebai de P.B?
Ia si mananca niste popcorn, de pofta, mai ales ca n-ai mancat nik la pranz.

Criscosty, n-am mai pus mana pe camera foto de mult timp. Sper sa-mi fac timp...
Alta data, cand ai pofta de cioco, ia-ti de aia cu 60-75 % cacao.

si pe mine m-a lovit pofta de dulce, "crocantesc" acum niste cereale nestle, cu cacao, de la copii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

S-au inmultit fetele fidele subiectului, na, na, na...

Mergi la inceput

Carmen daca voi pacatui cu popcorn, va fi singura mancare pe ziua de azi si de aceea ma mai gandesc.
Apropo de PB, spuneam ca am vazut pana la ep.10 din seria 3 si nu mai gasesc.Tu ai vazut altele?Sau inca nu s-au filmat si caut eu degeaba

Fetelor va las ca merg sa-mi iau bebelu de la gradinita.Ne auzim diseara tarziu, ca trec si pe la mama.Sper sa nu cad pe strada ca am servit doar 2 cafele si 2l de apa azi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISCOSTY spune:

Eftimie ai grija de tine

Zuzi

Tzunisi pentru Maria

Carmen merci pentru sfat

Si eu plec spre gradi, mai vb de acasa.

Crys si Dany(30 ianuarie 2004)
http://community.webshots.com/user/cristina7878?vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

Criscosty si tu tot de la munci prestezi pe subiect?

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=22" target="_blank">Va multumim pentru vot!

Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica dulce spune:

Carmeeeeeeen, nu manca popcornul!!!
Hai ca si eu tot la ziua 7 si am rezistat lejer pana acum!!
Insa am baut 3 cafele, doua dimineata la 7-8 si una mai inainte. O dau pe ceai de-acum si apa minerala(ca plata nu pot bea multa, imi vine sa vars)
diseara ne bagam la nani la 8-9 si maine suntem mai zvelte cu un kil!Eu am niste chestii de la farmacie, niste pastilute pe baza de plante care se umfla/transforma intr-un fel de gel in stomac si dispare senzatia de foame, mai raman doar poftele pe baricade, dar macar am de-aface cu un dusman, nu cu doi Sunt speciale pentru persoanele supraponderale/obezitate, nu pastile minune de slabit de la teleshopping.

Mergi la inceput