Nou stil de viatza (170)
Raspunsuri - Pagina 3
CRISCOSTY spune:
Fetele, m-a palit o pofta de dulce, mai bine zis de ciocolata, de mor.....asta asa ca ma simt mai bine
Tzuni
Crys si Dany(30 ianuarie 2004)
http://community.webshots.com/user/cristina7878?vhost=community
mamica dulce spune:
Grea boala pofta asta de dulce, pe mine m-a lovit ieri si-ti spun eu ca nu se merita, desi te unge pe suflet...pe moment. Azi imi vine sa-mi dau singura suturi in fund Mai bine bea un ceai cu zahar sau daca nu mai poti si nu mai poti puneti portie de 5-6 patratele de cioco si apoi GATA. Dar gata sa fie, nu ca mine cu gogosicile...Zau ca nu se merita placerea de moment cu ciuda de dupa...
Tzuni spune:
Criscosty, te pup si eu! Si vezi ca si Maria mea e cretuluina! Da' i-am promis-o nora Corneliei.
Rolo, iti admir puterea de a renunta la pufuleti! Mie nu-mi poate smulge NIMENI o punga de pufuleti din mana. Dar NIMENI. Singura nici vorba s-o las...
Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos
gusta spune:
Crys de cat de bine imi e m-am pus pe ordine ca se cere si acusi duc copilul la gradi si vreau sa merg sa cumpar ceva din oras.Vrei sa pun bicele in functiune cu poftele.
Tzuni pai ce faci imi strici legatura cu Crys.Si daca asa zici de pufuleti cand am sa fiu slaba o sa pap si eu numai ca trebuie sa vin si in romania ca sa am pufuleti ca aici pauza.
Mamicadulce asa este regretele apar dupa.
Gata ma duc sa spal podeaua si dupa sa vad ce mai e de facut.
Marilena si Mara Augusta
CRISCOSTY spune:
Anca stiu ca nu merita, dar...a plecat un coleg afara si i-am zis sa-mi ia o ciocolata din aceea fara zahar Nu mai pot, mor de pofta si de ciuda ca nu pot invinge pofta asta
Tzuni dabea astept sa o vad pe Maria cretulina. Dar poza pe e-mail mai poti trimite? Ca ard de nerabdare sa o vad...
Mey fetele, tare dependenta de DC am devenit Mai muncesc un pic, mai bag un ochi aici......vedeti ce mi-ati facut?
Tzuni spune:
criscosty, da-mi adresa de mailpe PM si trimit poza.
Gusta, ce sa fac, ma bag si io....daca io n-am avut sansa sa ma marit in viata asta, poate o capatuiesc pe Maria
Mephala, ce faci? Faci orezul...brun?
Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos
gusta spune:
Pai Tzuni nu am mai zis odata ca si eu sunt nemaritata si ca olandezu nici gand nu are da ma simt tare bine asa.Numai ca recent m-a rugat totusi sa port un inel pe deghet ca cica asa e normal.Oare chiar asa o fi situatia ca eu cred ca incearca sa ma prosteasca .Vezi cum nu am eu toate pasarele acasa.
Marilena si Mara Augusta
CRISCOSTY spune:
Tzuni trimis
Gusta nebuna mai esti
Carmen ce faci? Ce face Teodor? Nu ne mai arati niste poze cu baietii tai frumosi? Cred ca am facut o obsesie cu pozele
Sa stiti ca am papat juma de ciocolata si restul i-am dat-o unei colege sa scap de ea
Eftimie C. spune:
Cine se scoala tarziu...are de citit din urma
Incep cu un protest.Mai Tzuni de ceva zile solicit o poza cu Maria si...nimic Poate cand trimit mailul lui Criscosty, ma rezolvi si pe mine .
Gusta m-ai laudat degeaba.Azi noapte am baut putin Cola .Cred ca nervi, stiind ca azi sunt la ziua nr.7
Buna Ioana, ce se intampla, ca treci cam rarut pe la noi.Probleme?
Laura actrita ratata?Ce urat suna?De ce gandesti asa?Sau n-am priceput eu ce vrei sa spui
Carmen, ai un raspuns la intrebarea despre Prison Break?
Uite, merg sa ma lamuresc ce-i cu voturile si vom fi 10 fete fidele subiectului
Carmen E. si Eduard-Costin (28.02.2003)
hcclara spune:
Marilena, eu te-as fi ajutat la curatenie, dar nu pe gratis...sau pe praline sau mi-o dai mie pe Mara, dar e prea tarziu ca vad ca te incuscresti cu Crys!!! pufuletzi iti arunc eu o punga daca vrei, eu le cumpar tot timpul copiilor de la magazinul rusesc...mie nu-mi plac, sa nu-i vad, nici pop-corn, pufarine, si alte minuni din gama asta!
Laura, tu esti actrita de meserie? de ce zici asa despre tine? frumoasa esti, desteapta esti, tanara esti, fii optimista!!!
Tzuni, ce bine de tine ca ai asa o fetita cumintica si care doarme mult!!! ce as vrea si eu!
pup fetele, ma duc sa culc copilul sculat de la 6 dimineata!!! si eu care ma culcasem la 1!