Nou stil de viatza (170)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns l_carmen2003 spune:

Carmen.E par a fi simptome de gripa... Sanatate multa puiului.

Deci am mancat multa paine prajita - doua felii - si telina cu morcov si mar. Iau Losec si parca e mai bine azi dar tot doare.
Si am mancat si clatite goale... 2 buc, dar am facut 45 minute de parargil la tunel si 25 de minute de vacuum... asa ca se duc, nu?
Chestia e ca deja trebuie sa mananc mai atent... si voi trece la dieta sunset beach de pe 8 feb... poate imi trece si stomacul pana atunci.

pupici la mamici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns l_carmen2003 spune:

Cum se chema dieta aceea cu beach? ca nu mai gasesc postarea... merci.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Ii zice South Beach. Cum zicea Madelaine, e tot o dieta la care mananci cantitati reduse de carbohidrati, dar nu mananci atatea grasimi ca la Atkins si ai voie mai multe vegetale "la liber" si chiar si lapte. Eu la Atkins am avut mereu carcei la picioare si imi venea mereu sa vomit de la prea multa carne.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina spune:

Salutare gagici,
Am ajuns si eu acasa de vreo jumate de ora si m-am apucat sa fac ciorbita pe maine si sa pregatesc masa pentru trupa.
Marilena: ma bucur ca i-a placut olandezului spanacul. Sa iti mai dau si alte retete?
Eu imi fac acus un ou fiert in apa cu branzica degresata si salata de castraveti. In rest poate mai mananc un fruct sau ceva iaurt.
Deci ce discutam in seara asta? Eu sunt cam de capul meu ca astia ai mei stau bot in bot ca tati pleaca duminica dimineata iar.
Sunt prin preajma,

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Carina,eu astept s-o culc pe Maria si ma uit la Atonement si Vacancy. Al doilea film e de groaza.

Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rolo spune:

Ola chicas,
Azi a cam fost ziua abaterilor. Gusta io cred ca tu slabesti de la dat nu de la tastat .
Carmen sanatate la Edi.
Pentru restul

mama de Ileana Cosanzeana

poze

"De poti sa nu-ti pierzi capul cand toti in jurul tau si l-au pierdut pe-al lor gasindu-ti tie vina...
De poti s-auzi cuvāntul rostit cāndva de tine
Rastalmacit de oameni, ciuntit si prefacut" - R. Kipling

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica dulce spune:

Seara buna dragelor!
Sunt inghetata de frig si nu-mi mai trece desi am ajuns acasa de doua ore bune.
Eftimie, ce-ai mancat azi? Eu vreo 300g de spanac, salata si in loc de friptura am luat de la Marc o felie de pizza si o mana de pufarine.Acum bag antiadipos.
Sunt surprinsa ca nu mai reactioneaza organismul la ceaiul asta...la inceput, acum vreo 4 ani numai ce ma uitam la el si mergeam la baie, dar dupa o saptamana nu mai avea efectul ala purgativ...ca sa nu mai zic de dureri.
Dupa o pauza de 3-4 luni, la fel..acum n-am mai baut de vreo 6 luni si nimic...nimic.(adica nu am crampe si niic nevoia imediata de a merge la baie)

quote:
Chestia e ca deja trebuie sa mananc mai atent... si voi trece la dieta sunset beach de pe 8 feb... poate imi trece si stomacul pana atunci.

Ce draguta ai fost!!!!! Mai tineti minte filmul?

Ma duc si eu sa culc copilul si apoi tot la un film ceva...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hcclara spune:

Salutare! ati culcat copii??? eu inca nu...

l_carmen2003, sanatate!

eu am fost la fotbal, mai intai m-am enervat pe Marc ca a stat pe margine si s-a uitat, dar era prima data si i-a trebuit putin timp pana se se dezghete, insa eu eram deja un pachet de nervi pe el ca sta ca mutul, si pe frate-su ca alerga pe teren si-i incurca pe aia acolo!!!

scriu si eu ce am mancat azi:
o cafea, 2 wasa cu branza degresata si o rosie
paste integrale cu sos rosii si carne macinata
o cafea, 2 clementine
2 wasa cu salata vinete si 2 rosii
a, si 4 patratele de cioco...era sa uit!!!

fac niste abdomene ca sa compensez patratelele de cioco...era asa buna ca as fi mancat-o pe toata, dar n-am vrut bataie!!!

dupa ce culc copii, ma duc si eu la o baie parfumata cu uleiuri pt raceala, iar apoi vin sa vad cine mai bantuie pe aici!!!

Delia, ai stiut azi? cate mai ai?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

quote:
Originally posted by l_carmen2003
voi trece la dieta sunset beach de pe 8 feb

, asta a fost film, serial.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Da Anca orice reteta e binevenita.

Tzuni sa inteleg ca esti fan filme de groaza.

Carmen Eftimie bag biciu in functiune.

Eu curat niste cacaturi de ale olandezului si deja ma dor deghetele de la frecat.

Carmen ti-am promis ca iti zic ce am facut azi cu pedometru situatia arata in felul urmator 12225 pasi =4,278km=269,5kcal.

Sunt in prin zona.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput