Nou stil de viatza (170)
Raspunsuri - Pagina 16
Tzuni spune:
Gusta
esti nebunica rau cu olandezu tau! Arata-i in buletin cumte cheama si lasa-l sa le frece singur! Moaaama, ce rea am fost! Sorry!
Rolo, bine ai venit pe site-ul abaterilor! 
Maria mea doarme deja cu bobo langa ea.
Apropo, ce ceai de fructe gasesc dar sa nu fie rosu? Ca toate hainutele si toata casa e plina de picaturi rosii?
Tzuni
mic si drag si scump si grasunel si... pisicos
mephala30 spune:
3 fete am postat la 21,22, 
vad ca multe avem program de vizionat filme, 
Eftimie, multa sanatate, nu-i da totusi antibiotic, fa-i maine niste analize, un exudat, apoi sari cu antibioticul.
L_carmen, sanatate si tie.
Mamicadulce, cum sa nu-mi amintesc serialul?
Gusta, esti amuzanta. (ma refer la "cacaturile" olandezului)
Felicitari pentru caloriile pierdute.
Si scoate biciul, am mancat 3 patratele de ciocolata 55% cacao.
Tzuni, ai adormit-o pe Maria? Vizionare placuta. (am vazut si Vacancy, nu m-a dat pe spate)
Anda, ai mancat oul? Nu-ti cade greu? e seara totusi.
anky spune:
Tzuni,felicitari pentru statutul de mamica
.Imi imaginez cit esti de fericita.Vizionare placuta la filme.
Carmen,am iesit o perioada de pe forum dar ma reintorsai.So,daca mai puneti de un nou concurs,vreau si eu.
Anca,mami de doi nazdravani
"Happyness is the key to your heart"
Tzuni spune:
quote:
Originally posted by mephala30
Tzuni, inlocuieste ceaiul cu apa. Ce-i trebuie Mariei ceai de fructe?Bea-l tu!
ai si tu dreptate. Doar ca acum primele zile de viata impreuna, vreau sa-i fac mofturile, sa nu se simta ne-iubita.... Inca nu am pus-o pe olitza (n-a stat niciodata), nu i-am schimbat tetina cu canitza....Le am pregatite pe toate, dar n-am vrut s-o traumatizez. O s-o luam treptat. Oricum, merci de idee.
Iti trimit prin posta nistea apa de la Bucuresti?

Tzuni
gusta spune:
Tzuni ii arat eu buletinu da nu stie sa citeasca poate pasu de olanda dar nici cu ala nu merge ca dupa vine si imi zice ca sunt inregistrata cu el.
Carmen, Claudia pai ce faci iti dati si voi de treaba cu biciu nu e deajuns ca imi da olandezu.
Mamica dulce pai ce cauta in meniu pizza>vrei si tu bice sa inteleg?
Claudia lasa baiatu ca dupa isi da drumu la fotbal si sa vezi ce fotbalist faci din el.
Cacaturile(o masa de mixaj) sunt curate si eu am dat maruntel din gura si i-am zis frumos de se mira si olandezu ce vorbareata sunt.
Eu de acuma sa vad ce vizionez la tv dar mai stau cu voi ca de e vineri seara si poate se lasa cu petrecere ceva
muzica e gata
berica e la rece
si putine aperitive
iar pentru cine nu serveste alcool uitati un pic de sucut si poate poate se lasa si cu ceva
Marilena si Mara Augusta
Tzuni spune:
quote:
Originally posted by anky
Tzuni,felicitari pentru statutul de mamica.Imi imaginez cit esti de fericita.Vizionare placuta la filme.
Multumesc, multumesc!

Tzuni
Tzuni spune:
Gusta, sincer, io as manca niste mici cu mustar, cartofi praiti si bere cere...
Nu dati bice pt vise! 

Tzuni
gusta spune:
Tzuni sa iti zic de ce am eu pofta de o prajitura cu ciocolata sau ceva cu frisca da cred ca bag la un ceai si la mai rabda Marilena .Da in seara asta parca e ridicol ca pofte am in cap de ma mir de unde imi vin asemenea idei.
Marilena si Mara Augusta