Nou stil de viatza (170)
Raspunsuri - Pagina 14
ruxij spune:
Fetelor, scrieti enorm, wow! Eu nu pot sa tin minte cine exact ce a zis si niciodata nu pot sa raspund si eu personal fiecareia. Nu stiu cum reusiti!
Mephala, multumesc de lamuriri.
Madelaine, cred ca da. Vad ca tu tii low carb si acum? Ai slabit?
La mine e ora 10 si ceva si m-am trezit la 5.30 dimineata, am mancat o omleta cu cateva felii de rosii si acum mor de foameeeee. Cred ca la 11 ma si duc la masa ca asa mi se intampla cand ma trezesc f. devreme.
Va pup!
roxana1974 spune:
mey nu mai inteleg nimic. ne plangem ca se scrie mult si repede, kare-i bey ala de scrie asa de mult
io nici nu stiu ce-am mai mancat azi da stiu ca abia astept sa merg acasa. Mi s-a stricat frigiderul si nici nu stiu ce sa fac de mancare, nici mie nici la familie.
no, intre timp ma mai primit un task aici la job asa ca va las, poate revin deseara de acasa.
Roxa
madelaine77 spune:
quote:
Originally posted by ruxij
Madelaine, cred ca da. Vad ca tu tii low carb si acum? Ai slabit?
Va pup!
Nu am mai tinut nici eu in ultimul timp, dar ce am slabit in perioada aia nu s-a mai depus la loc. De altfel, eu doar la low carb reactionez.
Oricum si South Beach e tot low carb, doar ca e mai echilibrata decat Atkins, adica imparte hidratii de carbon in buni si rai si e mult mai putin restrictiva.
Succes si pupici!
madelaine77 spune:
Raportez si eu 2 biscuiti care nu sunt deloc low carb.

Sunt purcicuta rau...
(asta era autocritica
)
Hopes spune:
Madelaine ia de-aici

Gata gagici ma duc acasa, daca nu intru zilele urmatoare va zic de pe acu WK placut si fara abateri.
Hopes si www.totsites.com/tot/eduardp" target="_blank">Eduard
hcclara spune:
Hopes, ce faci? ii furi placerea Marilenei? ea pe cine mai biciuieste acum???of, saracul olandez!!!!
Plec la fotbal cu fiul! revin deseara, sa fiti aici!
Tzuni spune:
Gusta, nu m-am suparat
Pe tine? NICIODATA!
Fetelor, am aflat ca si tastatul la calculator slabeste! 
Tzuni
mic si drag si scump si grasunel si... pisicos
gusta spune:
Hopes imi furi meseria.
Madelaine iti dau acuma portia meritata de
.
Claudia sa vezi cate am sa ii servesc si olandezului
.
Tzuni ma bucur ca nu esti suparata.Pai daca tastatul slabeste sa vezi tu cum umplu eu paginile aici
.
Anda bun spanacul si olandezului ia placut si mi-a spus sa ii mai fac pe viitor.
Marilena si Mara Augusta
Eftimie C. spune:
wow da scriem nu gluma!
Carmen descarc filme la greu
.Multumesc
Gusta stiu ca ai scos biciul
pentru bombonica aia, dar sa vad ce scoti acum ca, DECLAR PUBLIC, voi manca o bucatica(mai mare
) de placinta cu branza, ca doar n-am stat degeaba in bucatarie 
Edica, e racit
.Face febra, transpira,ii curge nasucul si are niste ochi tulburi
.Nu stiu nici ce sa-i dau.Cred ca ii voi da antibiotic.Ma bucur ca e inca vesel si cu chef.
Carmen E. si
Eduard-Costin (28.02.2003)
l_carmen2003 spune:
Va spun numai daca nu dati! Ca ma doare si asa stomacul...
Daca promit Gusta si Hopes... solemn... altfel nu va spun. sic