Nou stil de viatza (170)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carina spune:

Marilena: m-am uitat peste dieta scarsdale si pot sa zic ca este o dieta echilibrata, dar are 2 contradictii majore: prima oara se spune "daca nu este indicata cantitatea unui aliment, el poate fi consumat in orice cantitate; - mananca atat cat sa te simti satula si nu umflata", pentru ca mai apoi, la sfarsit sa spuna: "Incearca sa mananci intre 850 si 1000 de calorii pe zi in timpul dietei". Ei si daca iau meniul dintr-o zi si mananc fara sa ma gandesc si cantitativ, iti garantez ca te poti si ingrasa. Ideea dietei asteia, consta din punctul meu de vedere in oferirea de alternative de meniu zilnic variat care daca e si controlat cantitativ iti asigura un aport caloric sub valoarea maxima permisa la varsta, kg si inaltimea ta.
Ecuatia la mine sta asa: la 28 de ani, 170cm si 57,5 kg tre sa mananc 2000 de calorii ca sa imi mentin greutatea, 1500 ca sa slabesc jumatate de kg pe saptamana (deci un deficit caloric de 3500 de calorii/ saptamana). In conditiile astea, dieta scarsdale iti ofera variante alimentare echilibrate si depinde de tine sa iti calculezi cantitatile in asa fel incat sa ai aportul caloric dorit. Este ok dieta, in cazul in care nu stii sau n-ai chef sa iti faci un meniu echilibrat si te joci doar la nivel de cantitati. Eu, Zuzulici, Carmen (din cate am vazut) asta facem: ne mentinem alimentatia in limite calorice normale (sub maximul permis cu cat vrei in functie de cat vrei sa slabesti), dar ne facem singure meniul zilnic in functie de dispozitie, chef, posibilitati in ziua respectiva.
So, dieta e ok, e normala, dar ai grija la cantitati, si sa nu scazi sub 1200 de calorii (asta e sfat prietenesc, tu poti hotari ce vrei)

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Gata! Am terminat plimbarea, am mancat si acum...somn!

N-am scapat la McShit, da ne miscam mai greu acum, ca suntem incepatoare intr-ale iesitului in parc. Pana o fixez in scaunul de masina, pana ne dam jos....

Mephala, da, oaca bine pustoaica, doar nu degeaba e nominalizata la Oscar!

Sunt in zona. Citesc din urma si revin.

Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

Claudia eu fac parte din categoria celor "peste 38 grade" si nu intru repede in panica, dar cand nu sunt alte simptome ma sperii pentru ca am auzit si eu de virusii aia umblatori
Carmen si Tzuni vorbeati de filmul Juno sau de altul?Ca eu nu mai stiu ce sa mai vad(cum Prison Break se filmeaza asa greu).Cred ca ma duc sa trag cu ochiul la ZONA ARTELOR sa vad ce filme mai merita urmarite.

Carmen E. si Eduard-Costin (28.02.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Da, EftimieC, de Juno vorbeam....

Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Anca multumesc de opinie.Sincer mie imi trebuie o dieta de asta sa imi reglez cele 3 mese pe zi si dupa ce ajung la kg dorite crede-ma ca intru la mentinere si imi calculez zilnic caloriile.

Claudia daca voi nu calcati stramb trebuie sa pun biciu pe cineva ca sa nu uit meserie si atunci apelez la olandez.

Hai mai Tzuni eu vreau sa fiu atenta cu tine si tu te superi.

Eu am croit copilului costum de carnaval de bumba ca printese se fac toate fetitele si alte idei nu am avut asa ca luni il trag la masina si il aranjez frumos si vineri ii fac poze ca sa vedeti ce imi trece mie prin cap.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rolo spune:

Ioi tu fetelor, abia tin pasul cu voi. Am venit acas, culcat pitica si mananc dupa care lucru. Muuult lucru, nici nu stiu cu ce incep (calcat, curatenie, spalat vase, haine, plus ceva munca de creatie)In fine, mi-am stabilt pranzul: carne de curcan la cuptor cu castravete ras cu iaurt.
Gusta, esti darnica azi
Va pe toate

mama de Ileana Cosanzeana

poze

"De poti sa nu-ti pierzi capul cand toti in jurul tau si l-au pierdut pe-al lor gasindu-ti tie vina...
De poti s-auzi cuvāntul rostit cāndva de tine
Rastalmacit de oameni, ciuntit si prefacut" - R. Kipling

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Eftimie, uita-te la "Juno", la "Atonement", "Elisabeth - the golden age", trei filme super.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISCOSTY spune:

Of, si eu am gramada de treaba. Dar asa ne mentinem in forma, ca timp de bicicleta azi sigur nu mai am Si eu vreau sa fac curat si mancare.Maine nu vreau sa fac nimik doar sa ma plimb cu Dany pe afara. Merg sa-i dau comanda de tort, asa ca am proba de foc....intru in cofetarie

Meniul de azi:
- iaurt activia cu cereale fitness, 1 mar
- piept de pui la gratar cu salata de varza
- acasa nu stiu, probabil o salata cu iaurt, ceva....nu stiu.

Crys si Dany(30 ianuarie 2004)
http://community.webshots.com/user/cristina7878?vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madelaine77 spune:

quote:
Originally posted by mephala30

eiiiii, hai sa lasam deoparte sinceritatile, ...

Super...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madelaine77 spune:

Salutare natiune!

Da stiu ca scrieti de ruperi,efectiv nici nu apuc sa citesc tot din urma!
Azi am fost cumintica si sper sa fiu asa pana diseara , inclusiv la noapte.
Meniul pe azi:
D- cafea
P; un gratar de vita;
S- probabil tot gratar cu ceva salata.

Ruxij, bine ai venit. Din cate imi amintesc noi doua ne-am intalnit pe la dieta Atkins.
Delidana, felicitari pt examen
Criscosty si Doroty, colegutele mele de echipa....ce mai faceti?

Pup toata gasca.

Mergi la inceput