dupa cat timp?
buna dimi
am nascut in mai 2007 un baietel tare dragalas pe care il alaptez si acum.
intrebarea mea este la cat timp dupa nastere revine CM? eu am 8 luni si jum si nu da nici un semn ca si-ar face aparitia. nu ca i-as duce dorul dar nu vreau sa ma trezesc cu surprize.
este alaptatul o metoda contraceptiva sigura sau nu?
pupici de la noi
Raspunsuri
corap spune:
alaptatul nu e o metoda contraceptiva.
a... nici mie nu mi-a venit ciclul, desi nu mai alaptez de vreo luna. astept sa apara.
c & andrei-ardei
14.11.2005 & cireshik anais
07.05.07
rolo spune:
La mine a revenit in luna a 8-a dupa nastere. Si eu stiu ca nu e metoda contraceptiva. De fapt stiu persoane care au ramas insarcinate la 6 luni dupa prima nastere (asa am venit eu pe lume
)
mama de Ileana Cosanzeana
poze
"De poti sa nu-ti pierzi capul cand toti in jurul tau si l-au pierdut pe-al lor gasindu-ti tie vina...
De poti s-auzi cuvāntul rostit cāndva de tine
Rastalmacit de oameni, ciuntit si prefacut" - R. Kipling
crisu79 spune:
Alaptatul nu e in mod sigur o metoda contraceptiva, orice doctor iti va confirma ca ai toate sansele sa ramai insarcinata in perioada asta, daca nu va protejati.
Cu ciclu, stai linistita, mie mi-a venit la 3 luni dupa ce ma oprisem din alaptat.si eu intrasem in panica ca intru direct la menopauza
la 28 de ani.dar am inteles ca poate sa vina si dupa un an, depinde de organism.asa ca rabdare.....
Ada_S spune:
Ce bine de voi, mie mi-a venit la aprox o luna dupa ce am nascut
. Pe fiul meu l-am alaptat pana a implinit 15 luni, apoi am oprit pt ca ne doream bb2 si mi-a fost frica ca nu voi ramane usor insarcinata.
Medicul mi-a zis ca menstruatia revine pe la 9 luni in cazul in care alaptezi dar nu e o regula, difera de la organism la organism.
Alaptatul nu e o metoda contraceptiva.
Ada
13+ mamica de baietel
(25.06.2006)
BB2
paky spune:
m-am exprimat gresit, ma refeream la lipsa ciclului menstrual in perioada alaptarii. atat timp cat nu ai ciclu si alaptezi se poate sa ramai insarcinata?
claujro spune:
quote:
Originally posted by paky
m-am exprimat gresit, ma refeream la lipsa ciclului menstrual in perioada alaptarii. atat timp cat nu ai ciclu si alaptezi se poate sa ramai insarcinata?
Matei Stefan 13.05.2007
Sigur ca da!
Ada_S spune:
E foarte simplu. Prima data ai ovulatie dupa care urmeaza sangerarea, deci in momentul in care sangerezi inseamna ca ai avut ovulatie.Daca ai facut sex neprotejat exista sanse mari sa ramai insarcinata. Sunt mamici care au ramas insarcinate la prima ovulatie dupa nastere, astfel ca nu au apucat sa mai aiva si menstra.
Ada
13+ mamica de baietel
(25.06.2006)
BB2
monica-elizabet spune:
da...e poate, mama mea a ramas astfel insarcinata, ma alapta pe mine si totusi ...(din pacate a fost SE) 
monica
mami de alex
si ruxi 
Prajituri si papa bun
Papa de Post
aylin_tarcan spune:
se poate sa ramai insarcinata chiar daca alaptezi si nu ai menstruatie. nici mie nu mi-a venit inca menstruatia. poate sa vina si dupa un an.
Petra cu mica broscuta Alma (20.08.2007)
broscuta gargarita
Roxie spune:
Eu am ramas insarcinata cu cel mic in timp ce alaptam, nu imi venise ciclul. Dupa ce am ramas insarcinata am mai alaptat vreo 2 luni. Dupa ce l-am nascut pe cel mic, l-am alaptat pana pe la 6 luni, ciclul mi-a venit cand avea 7-8 luni.
Roxie, bubulutza Denisa
(23 decembrie 2005)si bebe Mihnea Sebastian
(11 ianuarie 2007)