dupa cat timp?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gogosel spune:

dr meu mi-a spus asa (dupa ce mi-a bagat pe sub nas si un pliant fffff amanuntit!!!): in perioada alaptarii fertilitatea este mai scazuta ca de obicei, dar ATENTIE, asta nu inseamna ca nu ai ovulatie...deci ca nu poti ramane insarcinata(chiar daca alaptezi exclusiv!!). alaptarea nu e o metoda contraceptiva.
si cum au scris si fetele mai sus, intai este ovulatia si dupa aceea sangerarea.
cazul meu : la 5.5 luni dupa cezariana ...a aparut . cu toate ca iau exluton si dr ma asigurat ca nu voi avea cm cat sunt "sub" aceste pastilutze. deci....
fiecare organism reactioneaza diferit. stiu cazuri care au avut dupa 3 luni cm , altele dupa 8. nu e o regula. sau ca daca iti vine cm , nu mai ai lapte. eu chiar am mai mult. nu stiu de ce ..dar ma bucur!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dalv spune:

buna fetelor, am si eu o dilema :am pierdut pe 26.11.2007 o sarcina de 6 luni si inca nu mi-a venit ciclul, am o scurgere usoara cu firicele de sange din cauza colului( mi s-a spus ca am o inflamatie pe col),am facut analiza secretiei si a iesit ok ,d-na dr. care mi-a facut colposcopia a zis ca tb sa astept sa-mi vina ciclul sa pot sa fac un papanicolau sa vedem modificarile celulelor la nivelul colului si sunt ingrijorata ca nu-mi vine cioclul odata sa vedem despre ce este vorba.voi ce spuneti?

nusica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dalv spune:

ma scuzati am scris cioclul in loc de ciclu

nusica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liadorian spune:

quote:
Originally posted by paky

m-am exprimat gresit, ma refeream la lipsa ciclului menstrual in perioada alaptarii. atat timp cat nu ai ciclu si alaptezi se poate sa ramai insarcinata?

Matei Stefan 13.05.2007

Da, poti ramane insarcinata. Ovulatiile pot fi foarte neregulate iar alaptatul nu te protejeaza impotriva unei sarcini nedorite. Eu alaptez explusiv de aproape 6 luni si menstruatia a revenit la 5 luni si cateva zile de la nasterea fetitei mele.

Mergi la inceput