dr meu mi-a spus asa (dupa ce mi-a bagat pe sub nas si un pliant fffff amanuntit!!!
): in perioada alaptarii fertilitatea este mai scazuta ca de obicei, dar ATENTIE, asta nu inseamna ca nu ai ovulatie...deci ca nu poti ramane insarcinata(chiar daca alaptezi exclusiv!!). alaptarea nu e o metoda contraceptiva.
si cum au scris si fetele mai sus, intai este ovulatia si dupa aceea sangerarea.
cazul meu : la 5.5 luni dupa cezariana ...a aparut
. cu toate ca iau exluton si dr ma asigurat ca nu voi avea cm cat sunt "sub" aceste pastilutze. deci....
fiecare organism reactioneaza diferit. stiu cazuri care au avut dupa 3 luni cm , altele dupa 8. nu e o regula. sau ca daca iti vine cm , nu mai ai lapte. eu chiar am mai mult. nu stiu de ce ..dar ma bucur!!!![]()
buna fetelor, am si eu o dilema :am pierdut pe 26.11.2007 o sarcina de 6 luni si inca nu mi-a venit ciclul, am o scurgere usoara cu firicele de sange din cauza colului( mi s-a spus ca am o inflamatie pe col),am facut analiza secretiei si a iesit ok ,d-na dr. care mi-a facut colposcopia a zis ca tb sa astept sa-mi vina ciclul sa pot sa fac un papanicolau sa vedem modificarile celulelor la nivelul colului si sunt ingrijorata ca nu-mi vine cioclul odata sa vedem despre ce este vorba.voi ce spuneti?
nusica
quote:
Originally posted by paky
m-am exprimat gresit, ma refeream la lipsa ciclului menstrual in perioada alaptarii. atat timp cat nu ai ciclu si alaptezi se poate sa ramai insarcinata?
Matei Stefan 13.05.2007