Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (64)
Raspunsuri - Pagina 14
sim_stoian spune:
Valentina, nu stiu cresa, nu m-am interesat inca. Plus ca noi ne vom muta la casa si nu imi va fi la indemana ceva prin zona asta. De asta spun eu ca mai vedem ce si cum.
Sim, mami de Stefan (25.08.2007)
Povestioare
betty78 spune:
Tzuki bine ai venit printre noi. Vai ce flacau "baban" ai. Si eu care ziceam ca al meu este mare
Vorobonda bine ai venit!
Sim, Si_Bv un pup de la bebe Mario
Nu se plimba nimeni prin zona Alba Iulia, Decebal?
Betty78deMario-Alexandru 16 aug 2007
pozele noastre
asa creste bebe Mario
Tzuki spune:
quote:
Originally posted by valentina_22
Sim, si eu intru in categoria celor care stau acasa cu piticul pana la 2 ani. Dupa aceea Andrei va merge la cresa,am sa fac tot posibilul sa-l dau la Cresa Titan IV, cea de pe LUnca Bradului, paremi-se ca stai in zona si poate o stii. E super si unde mai pui ca-i si de stat. Alex va merge la gradinita in continuare. Va fi cam greu la inceput dar cu sprijinul sotului vom reusi
de Alexandra- Nicoleta (27.02.2004) si Andrei - Gabriel (12.10.2007)
http://community.webshots.com/user/vale_m
Valentina, si eu stau in zona Titan (chiar langa piata) si intentionez sa-l dau pe David la cresa Titan IV (am auzit numai lucruri bune ). Numai ca eu as vrea sa il dau de acum, peste vreo 2 luni. Am inteles ca primesc si copii asa micuti, dar nu am date certe. Oricum o sa ma interesez zilele acestea.
Tzuki, mama de Tzuk mic (2.09.07)
Roxana_G spune:
Andrei a fost bine azi, a tusit o singura data si a papat tot, chiar un borcanel intreg. Apropos de depresii, parca am vazut azi o luminita. Nu pot spune ca m-am relaxat super la coafor cu Alex dupa mine, insa dintre toate datile cand am fost cu ea azi chiar a fost cuminte, la birou s-a rezolvat mica problema, Andrei e mai bine. Parca parca imi mai revin si eu.
Andries, sigur ca as vrea sa stea cu mama, nu e vorba de divergente. Mama nu vrea si nu poate, ea nu e om de cursa lunga. In primul rand ar face mult pe drum si apoi nu prea poate sa ridice. Mama are multe probleme de sanatate, pe toate planurile, si rezultatul ar fi ca ar trebui sa o ingrijim si pe ea dupa aceea. Cea mai grava e cu coloana, are 3 operatii, si inca 3 hernii existente neoperate pe care doctorii au decis ca e mai bine sa nu le mai opereze. Mama nu a putut sta nici cu Alex, acum nici atat nu poate fi vorba.
Pinacolada, la Ioana am fost acum 2 ani, undeva pe la Unirii prin spate. Nu mi-a placut nici o doamna din cele prezentate, desi stiau ce am cerut eu toate erau pe langa solicitare (ba nu voiau programul meu, ba nu le conveneau banii, ba nu le convenea zona). Multam de info cu banii. Eu voiam sa le fac 2 ture, 8 ore cu 6 ore. Adica o saptamana vin de dimineata si stau 8 ore si o saptamana de dupa-amiaza si stau 6 ore. Ma gandeam sa ii dau 8 milioane fiecareia sau chiar 9 daca ma ajuta si cu menajul.
Si_bv, chiar daca e mama soacra, sa stii ca pentru ea tot nepot este. Poate sa mai fie mici discutii cu tine, dar de grija te asigur ca va avea grija. Am o multime de prietene ai caror copii au fost crescuti de bunicile din partea tatalui si te asigur ca i-au crescut frumos si ii iubesc tare mult. Eu am revenit la serviciu cand Alex avea putin sub 7 luni. De fapt trebuia sa ma intorc la 6 luni si cum nu gasisem bona nu am putut, dar am plecat atunci o saptamana la un curs ca ma inscrisesera si am lasat fata cu mama si bona noua. La 2 saptamani dupa ce am revenit am inceput serviciul. E o varsta ceva mai dificila, dar zic eu ca nu a suferit asa mult la despartire. Nu plangea fara mine, Alex a fost dintotdeauna extrem de adaptabila, o pot lasa si am putut-o lasa cu absolut oricine. Undeva dupa un an a resimtit criza despartirii si plangea dimineata cand plecam. Mult timp nici nu ma vedea cand plec, ea dormea la 8 cand plecam eu. La 7.30 se trezea dupa bibe, eu o hraneam si se culca la loc. Cand se trezea dadea de bona, se bucura cand o vede. O perioada ne-am suprapus ca sa ma asigur ca pricepe si bona ce vreau, ca ii intelege programul si ca se obisnuieste si Alex cu ea. Sa stii ca iubit-o mult pe bona, la un moment dat o striga mama, spre marea mea gelozie. E tare greu sa ii lasi, iti faci griji mereu, ai un sentiment de vinovatie la inceput, apoi pierzi controlul si ai surprize legate de program si preferinte, in schimb cine sta cu ei ii cunoaste mai bine. Eu cand m-am intors de la cursul ala am gasit-o cu un dintisor, iar in prima saptamana de serviciu a gasit-o bona pentru prima data ridicata in picioare. Hai ca nu iti mai zic, cred ca mai rau te deprim. Mie imi va fi mai usor acum pentru ca stiu la ce sa ma astept, senzatia aia ca pierzi ceva din viata lor. Cred ca de aceea sunt bunicii mai rabdatori, recupereaza ceea ce au pierdut cand ne-au crescut pe noi.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
Roxana_G spune:
Tzuki, cred ca e prea mic sa mearga la cresa zic eu, mai ales din perspectiva bolilor. Daca se imbolnaveste, si probabil asta se intampla si foarte des, trebuie sa iti iei mereu concediu sa stai acasa sa il ingrijesti.
Nici eu nu m-am indurat sa dau anunt la ziar, dar cine stie, poate o sa incerc si asta. Si vorbeati de supraveghere, da, vreau sa pun webcam si sa monitorizez si de la birou.
Rox ,
Poze
danuta36 spune:
Tzuki,Veroboroda bine a-ti venit printre noi!
Multumim pentru aprecieri,fetelor...Pozele cu Miru nu-s prea clare caci sunt facute cu telefonul,poate ne luam si un aparat digital in viitorul apropiat,ca vad ca astea cu film nu prea se mai poarta.
Roxana sper ca ti-a mai trecut degetul.Sa stii ca am vazut Shooter,imi place Marky Mark.
Roxana_G spune:
Nana, dar e super ok sa ii pui cereale in lapticul de seara. Eu nu ii pun pentru ca al meu este grasun.
Rodica, ce bine papa Darius, lui Andrei ii fac in 180 ml lapticul si nici pe ala nu il papa tot uneori. Cate mese de 210 ml papa pe zi?
Apropos de cereale, desi am zis sa nu ii dau inca grasunului, m-am uitat azi dupa orezul de la Nestle pe care il dadeam Alexandrei de la 4 luni. Ei bine pe cutie scrie acum 6 luni si sunt sigura ca atunci scria de la 4 luni. Nu prea pricep ce s-a intamplat. Si nu am mai gasit alte variante de cereale pentru 4 luni care sa nu contina si laptic.
Danuta, da, mi-a trecut degetul, in sensul in care nu mai e puroiul ala sau ce era. Am ramas cu o taietura adanca si dureroasa. Dar trece el. Capcana viitorului cu NIcholas Cage ai vazut? Mie mi-a placut.
Rox ,
Poze
danuta36 spune:
Cu toate ca m-a luat asa o stare de euforie si entuziasm cu gandul la evenimentele de sambata,botezul fetei si cununia religioasa(aia civila am facut-o in 2004,12 feb.)azi m-am si necajit un pic...cand am vazut cat am incaruntit..Sunt eu vopsita blond,dar azi m-am speriat cand am vazut cat par alb am in cap.M-am si tuns mai scurt si se vede mult mai bine acum...imi vine sa plang...
In plus,la spovedanie,preotul a zis ca trebuie sa ne caim de un pacat f. mare:cel al concubinajului...
magdaz spune:
quote:Nana, incearca sa il prepari un pic mai diluat, sa zicem la 150 ml apa, in locde 5 masuri pui4. Eventual nu la toate mesel;e, doar la 1-2. Laptele mai diluat cica ii scoate afara. N-are rost sa te intorci pe milumil 1 , ca tot va tb la un moment dat sa folosesti 2.Pupici.Asteptam cu toatele vesti bune.
Originally posted by NanaMotoc
Multumim tare mult pentru gandurile frumoase.
Noi am trecut la Milumil2 iar Andrei s-a constipat tare de la el ptr ca nu am inceput si diversificarea intrucat o sa plecam la Boston si ma gandeam sa o incepem dupa ce venim. Intrebarea mea este daca sa-i mai dau formula de inceput ca aia nu il constipa? Nu stiu ce sa fac.
Nana, Andrei Stefan - 26 septembrie 2007
Ingerasul care ne-a schimbat viata!
Andrei la 3 luni.
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!
Roxana_G spune:
PInacolada, hai sa iti mai spun de ce agentii nu am fost multumita. La Ridge, mi-au gasit o bona, in ziua de proba m-a enervat si nu am tinut-o si totusi am platit comisionul la ei pe jumatate, pentru ca ei nu acceptau de fapt ideea de proba. Adica proba am considerat eu, ei credeau ca angajezi o bona pe cuvant. Am platit desi nu meritau. La fel la Ramona Dima am fost foarte nemultumita, mi-au plasat o bona pe care o plasasera la alta familie unde au fost mari probleme, probleme care s-au repetat si la noi. Ei stiau situatia de acolo si totusi au plasat-o la noi luand partea bonei si nu a familiei cu pricina, desi in realitate te asigur ca bona era problema din moment ce facea aceleasi lucruri deranjante si la noi. La Leea mi-au plasat bona cu referinte false, eu am descperit chiar aici pe DC pentru ca mamica fetitei la care lucrase a postat aici nemultumirea ei. Insa una peste alta era o bona buna, si 2-3 prietene de ale mele si-au gasit bone prin Leea si inca bone ok. Deci la ei zic eu ca merita sa incerci.
Rox ,
Poze