Sezatoarea canadiana (80)
Raspunsuri - Pagina 9
maru spune:
quote:
Originally posted by Ana Stroe
vroiam sa mai spun ceva, first ma bucur ca o mai vad pe Olga pe la noi si ca s-a gindit la fete;
second, apropo cu discutia despre salarii qc versus ontario, aici o receptionista e cam pe la 14-16 $/ora din cite stiu, cred ca dupa + 5 ani si bilingvism bun ajunge la 20$/ora.
http://www.floriinro.ro/
tongue in cheek
draga Ana, si in Ontario o receptionista ia intre 10 si 12 dolari pe ora. Depinde mult unde: si anume, la firmele mici, salarii mici, la guvern, universitati, si alte organizatii non si guvernamentale, salariu e mai mare, de la 14 in sus.
Doamne'ajuta!
POZE
http://maru-incotro.blogspot.com/
nelia spune:
Sintem bine!!! Dar asteptam vizita la pediatra de miine,abia dupa aceea putem spune ca am scapat. Intuitia mea imi spune ca Tudora are o ureche rosie, desi i-a trecut aproape de tot viroza si imi spune ca nu o doare urechea cind o intreb, cred a are o ureche rosie si va avea nevoie de antibiotic ca e mai plingacioasa si inca nu maninca.
Lorelaim, Sumetrolin e antibiotic? Eu nu-l cunosc. Mama ta de medic sau asistenta medicala sau le spune din intuitie!?! Si eu am in casa diverse medicamente, dar nu antibiotice, pe astea nu am curaj eu sa le dau de la mine. In general, cam simt cind e grav, pentru ca imi dau seama ca e altceva decit atunci cind s-a terminat de la sine, de data asta mi s-a parut de la inceput o viroza chiar daca manifestarile au fost mai dure (febra mare si tuse urita). Si cred ca am avut dreptate, daca ma gindesc ca a trecut totusi dupa 3-4 zile fara antibiotic, doar cu antitermice si leacuri babesti. Acum daca scapa si Tudora fara otita (de obicei, orice viroza se termina la ea cu o ureche rosie macar daca nu chiar otita), am scapat si noi de virus. Si sper din tot sufletul sa nu mai luam nici unul pina la vara. E primul pe anul acesta, a mai fost cel pe care l-am adus eu din spital, dar a trecut neobservat, a mai avut si tati ceva dar nici ala nu a lasat urme. Ma bucur ca nu l-am luat eu, inseamna ca organismul meu si-a revenit cit de cit la forma lui, ca tare slabit a mai fost dupa nastere de-am putut eu avea atitea.
Acum in timp ce scriu, imi dau seama ca, de fapt, totul a tinut o saptamina, normal zic eu pentru o viroza, plus citeva zile inceputul, fara febra mare si tuse. Dar la mine se inmulteste problema cu trei si grijile, stresul si ingrijirea la fel, ba chiar cu patru daca il pun si pe sot la socoteala si poate de aceea mi s-a parut atit de mult si de greu.
Maru, am intrat pentru prima data pe blogul tau si nu ma mai dau dusa... Tu si cu Olguta12... Imi place cum scrii si sa aflu prin ce ati trecut sau treci, desi nu pot sa te ajut decit cu o imbratisare virtuala si cu multe, multe incurajari. Sper sa fie cit mai repede bine in familia voastra. Nu uita oricit de greu iti este ca sinteti impreuna si ca sinteti sanatosi (adica nu aveti probleme grave de sanatate). Oricit de putin ti se pare atunci cind esti jos, eu cred ca e foarte, foarte mult, daca nu chiar totul! Restul le veti rezolva voi incet-incet! Te pup si iti trimit un val mare de ginduri pozitive ca sa-ti faca asteptarea mai usoara. Si mie mi-e dor... stii tu de ce!
CORNELIA , mami de www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070505&ctime=090808" target="_blank">AGATA, www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070530&ctime=103800" target="_blank">TUDORA si www.dropshots.com/aurice#date/2007-11-26/18:33:35" target="_blank">LISANDRU
codritu spune:
Sanatate la toata lumea. Nu ne lasam nici noi mai prejos si intram in gasca bolnavilor. Eu bolesc de 2 saptamani s-a prins de mine scai si nu ma mai lasa. Tudor a vomat o zi si a fost mai mucios, iar Petra a avut febra doua zile si apoi i-au curs ochii si nasul. Acum suntem pe terminate sper sa nu o luam de la inceput.
Va pup.
si
lorelaim spune:
Nelia - uite aici cateva info despre Sumetrolim: http://medicamente.romedic.ro/medicamente.php?med=2745&fl=1 Mama e pensionara dar a profesat ca medic pediatru timp de 34 de ani. Multa sanatate va doresc la intreaga familie!
Codritu - imi pare rau sa aud ca si voi bolitzi :-( Multa-multa sanatate!
Pt cei interesatzii de salarii eu recomand: Monster.ca - salary Center
http://salarywizard.monster.ca/csalarywizard/layoutscripts/cswzl_compresult.asp?zipcode=&metrocode=OF13000036&statecode=&geo=+--+Postal+Code+not+Found+%5BDefaults+to+National+Average%5D&isedit=&jobcode=OF13000017&jobtitle=Receptionist&narrowdesc=Administrative%2C+Support%2C+Clerical&narrowcode=OF01&jobcodeedit=OF13000017&altername=&key=sal_cec728_dd&c=CA946412207&select=2-2&1.x=81&1.y=9
Multa sanatate si numai bine va doresc tuturor!
Lorelai
"Daca dragoste nu e... nimic nu e..."
Denisam spune:
NELIA- LA MULTZI ANI PT.OCTAV,SA FIE SANATOS SI NOROCOS!
Denisa 'de Emma Andreea (17 Ian.2006)si Mark Alex(5 Iulie 2007)
maru spune:
Nelia,
si Victor a facut 40 de ani toamna trecuta si nu-mi vine sa cred cand a trecut timpul. Eu l-am luat tanar si ferice, un pic necopt la "frageda" varsta de 23 de ani!
La multi ani pentru Octav, la multi ani si tie, sa fiti sanatosi, sa fie sanatos, sa il fereasca Dumnezeu de incercari, sa aiba sanatate, c noroc a avut cu carul si are (o familie de invidiat)!
Doamne'ajuta!
POZE
parpalak spune:
Olga, zi ce mai face Toni, ca n-am mai auzit demult de la voi!
mamici cu copii bolnaviori, intrucit Paul n-are febra momentan, imi si va re-amintesc ca febra in sine e semn de lupta impotriva bolii si doar peste 40 (chiar 41 dupa unele asistente) e periculoasa.. Antibioticul nu face nimic la viroze, doar trateaza infectia secundara bacteriana (daca apare). Noi am fost odata la medic si ne-a zis ca am fi fost de antibiotic cu citeva zile inainte, da' acum sintem spre vindecare si degeaba ne-ar da si ca sa ne ducem din nou daca vad ca incepem sa avem semne de-o infectie proaspata. O fi fost infectia aia mai fraiera...
Simonix, te-am pomenit vineri - nu mai tin minte care era obiectul disputei, dar tin minte ca ziceai ca your end of the deal a fost o avere pe trenulete , si-mi ziceam la vremea respectiva ca exagerezi.. Acu exageram impreuna... Te-am pomenit pentru c-am cheltuit vineri alta avere (probabil un sfert din trenuletele lui Paul) pe-un costum de la Laura, d-ala marcat "all seasons" deci care nu intra-n reduceri mama lui niciodata.. D-ala de arat cu 10 kile mai slaba si cu 10 ani mai tinara.. ..
Si-am gasit si haina lunga de iarna cu gluga (ceea ce caut de vreo 10 ani, adica de cind a ajuns haina mea de iarna lunga si cu gluga din studentie la urzeala), redusa la 100 (de la 3), asa ca mi-am luat si una d-aia - cumparatura reparatorie ca sa nu ma loveasca damblaua pentru cit a costat costumul.
Io momentan stau sa ma umfle plinsul pentru stilul de cautat de munca pe continentul asta - nici la intilniri pe vremuri nu ma bibileam cit ma bibilesc acuma pentru un interviu pentru care trebuie sa inchei scurt si s-o iau din loc. Tineti-mi pumnii..
Sanatate la bebei si mamici.
Poze pe webshots si Poze si filme
www.bettasplendens.mysite.com/" target="_blank">Nebunia cu pestii
Simonna spune:
quote:
Originally posted by parpalak
Simonix, te-am pomenit vineri - nu mai tin minte care era obiectul disputei, dar tin minte ca ziceai ca your end of the deal a fost o avere pe trenulete , si-mi ziceam la vremea respectiva ca exagerezi.. Acu exageram impreuna... Te-am pomenit pentru c-am cheltuit vineri alta avere (probabil un sfert din trenuletele lui Paul) pe-un costum de la Laura, d-ala marcat "all seasons" deci care nu intra-n reduceri mama lui niciodata.. D-ala de arat cu 10 kile mai slaba si cu 10 ani mai tinara.. ..
Si-am gasit si haina lunga de iarna cu gluga (ceea ce caut de vreo 10 ani, adica de cind a ajuns haina mea de iarna lunga si cu gluga din studentie la urzeala), redusa la 100 (de la 3), asa ca mi-am luat si una d-aia - cumparatura reparatorie ca sa nu ma loveasca damblaua pentru cit a costat costumul.
Vreau si eu haina de-aia! Sint plina de invidie! Vreau, da' nu ma duc sa caut, mi-e o lehamite de fitiit prin magazine de nu-i drept! Rezist maxim trei, si-alea trebuie sa fie buticuri, ca daca incerc sa merg in ceva gen Sears ma imbolnavesc, tot ce vreau e sa ma car de-acolo! Noroc cu Winners, da' n-am gasit nici o haina sa-mi placa! Ce culoare are?
Cit despre trenulete... Stai sa mai creasca, noi sintem in plina era Pokemon, as zice ca se duc cam 20 de dolari la doua saptamini in carduri si figurine, nu socotesc filmele inchiriate/cumparate, jocuri pt. game boy si conexiuni internet pt. jucat on-line si vizitat siteuri! Si nici nervii mei! Si asta de pe la sase ani... Nu-s de ce nu publica astia carti, dom'le, macar ar avea un meaning sa sparg banii! Acu' vrea sa-i faca bunicu-sau lampa in forma de pokemon, sa trimitem in Ro figurine pe post de model! Da, si sa marim la copiator cardurile, cit mai mare, sa le coloram si sa-i decoram camera... Desigur, toti prietenii lui primesc cadou ceva legat de pokemon!
Si sa stii ca se ia, Luca made of Cricor s-a molipsit deja! :)
Bafta la interviuri, o sa-si scoata banii costumul ala!
Pt. doamnele cu baieti (pe fete, nu-s daca le intereseaza) am luat din Costco epopeea cu soarecu' Geronimo Stilton, tare ne place, o tot citeste si ne tot pune sa-i mirosim picioarele unuia din careva carte!
Da' daca stie cineva de carti cu Pokemon, de citit, nu carduri de jucat, din tot sufletul meu de mama va rog sa-mi spuneti unde se cumpara!
Mikiion, eu ti-am raspus si la vremea cu pricina la intrebarea cu masinile de spalat... In blocurile de beton n-am vazut nisa la apartament niciunde, as zice c-am vazut macar jumate din blocurile din zona, including Cavendish. In cele citeva de lemn in care am fost n-am vazut, asijderi. La toate era salle de lavage la parter/subsol. Duplex nu prea stiu, am cautat si noi intr-un an in zona CSL/NDG, da' bateau mia de dolari pe luna in chirie, cu caldura ne-inclusa!
Da' tu de ce vrei fix Cote St. Luc? Noi ne-am mutat mai repede decit aveam in plan pt. ca se cam imputise, cel putin partea dinspre Westminster. Dar am prieteni care stau linga Biblioteca si sint multumiti. Alors, de ce fix Cote St. Luc?
Maru, eu am avut o colega in facultate de-i mergeau toate ca pixu' intr-o vreme, noi ii cam plingeam de mila, da' ea o tinea pe-a ei cu : "Ce-i al meu e pus deoparte". Sa mor ca ce bine-i merge! Sus moralul, greu al dracu', stiu, da' e de incercat!
Sanatate copilasilor, imputita perioada asta cu virusi,nu uitati de Pedialith cind nu maninca!
Pupici,
Simonna
Sanatate tuturor,
maru spune:
n-am obtinut jobul!
fetelor, in primul rand multumesc ca ati fost alaturi de mine, mi-a facut tare bine!
In al doilea rand, imi cer iertare daca a fost prea mult, daca m-am vaitat prea mult, stiu ca uneori o fac, dar asta sunt eu...
Doamne'ajuta!
POZE