Sezatoarea canadiana (80)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Maru-nu'inimic,o sa vina,sunt sigura.
Stii vorba aia,orice sut in fund e un pas inainte.Si stai calma,nu te-ai vaitat prea mult.
Olga- tzi-am trimis mesaj,potzi sa imi raspunzi te rog,mersi.
Parpalak-exact asta stiu si eu legat de antibiotic,viroze si administrare-bafta multa!

Denisa 'de Emma Andreea (17 Ian.2006)si Mark Alex(5 Iulie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen77 spune:

Am mai pus poze cu teroristul mic ... care acum 2 zile a inceput sa gangureasca si sa imi zambeasca .

POZE NOI

Carmen si Matei Gabriel + Marc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

quote:
Originally posted by Denisam

Salutare,
Try-mersi de intrebare,normal ca Emma a fost f.rasfatzata si oricum de la o vreme tururie mult si in romana si engleza dar propozitii nu face-dcstie toateliterele si acum vrea sa ii scriucuvinte,dejastievreo 6,cunumerele doar pina la10 sinudasemne ca ar vrea mai mult,de ce nu facepropozitii-0astae,o las in pace oricum-a avut si controlul de 2ani are 94cm si 14,1kg,faza e ca de 6 luni nu a pus un gram,nu prea mi se pare ok-o sa incerc sa ii dau mai concentrat sau sa o fac sa pape si piine,f.f.rar ia cateva bucatzeleArata ca un copil de 3ani pt ca e f.inalta,dar de..
Legat de Odette o sa o pupam saptamina viitoare ca zicea ca trece pe la noi.
Pupici la toata lumea si weekend placut!
Maru-bafta multaa!Si nu te mai stresa ca va fi bine!

Zambeste, si maine e o zi!

Denisule, nu-ti face probleme si mai ales nu pune fata la ingrasat ca nu ai de ce. Ritmurile de crestere in greutate si inaltiem acum incetinesc. Alex al meu a stat 1,5 ani (nu glumesc) la aceleasi 16 kg. A luat doar in inaltime, dar in ritm incet. Acum de curand am observat ca a ajuns la 18,4 kg. Si are 107 cm la 3 ani si 2 luni. Si plsu ca alex de vreo juam de an a inceput sa faca fitze la mancare (de unde manca exemplar). Dar a ajusn la varsta cand e mai tentant sa se joace, e prea preocupat de joaca si povestiel lui si cu greul il fac sa manance (e adevarat ca micul dejun e sfant si mananca fara comentari isi ifose, iar gustare ianinte de culcarea de la ora 1 consta in iaurt, banana si cascaval batoane) - la masa de dupa-amiaza si seara avem probleme cu el.
Si eu mi-am facut un pci ganduri de ce a stagnat asa de mult timp cu greutatea, dar daca l-am vazut vioi si zburdalnic, nu am zabovit prea tare pe ideea asta. Daor am fost atenta la orice semn aparent nesemnificativ in legatura cu sanatatea lui.

"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic"
Alex (3 ani) si Adrian (1.5 ani) ..... poze I si www.flickr.com/photos/8947508@N02/" target="_blank">poze II

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Try-mersi frumos,m-am mai linistit.

Vreau si eu te rog articolul cu legume si fructe-mersi!
Ce fac piticii?Pupici!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by OlgaTarziu

Buna. Am mai intrat acum vreun an pe la voi...

Vreau doar sa intreb fetele din Toronto daca sunt interesate sau stiu pe cineva interesat de un post de receptionista, contract pe un an( concediu de maternitate) cu salariu de 20 p ora. Este in Mississauga, acelasi centru unde sunt eu Settlement Counsellor. Avem jobul asta la intern si ma gandeam ca poate ajut o romanca. Dati PM

Olga

Fericirea nu este nimic decat sanatate buna si o memorie proasta.
Albert Schweitzer

Salariu-i bun (aproape 40.000.an pt receptionera pfiuuuu), dar pt mine missauga e departe (stau in est), contract pe 1 an (dupa ce nu m-am indurat sa pelc de la astia 6 ani, parca nu-mi vien acum sa ma duc pe contract)... si nu stiu nici pe nimeni care ar fi interesat. Sper sa gasesti o romanca sa apuce postul, ar fi pacat de asa sal.

Alex (3 ani) si Adrian (1.5 ani) ..... poze I si www.flickr.com/photos/8947508@N02/" target="_blank">poze II

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

maru, imi pare rau! Nu te-ai vaitat prea mult, stai linistita, pai e greu sa traiesti in atata tensiune si e chiar recomandat sa dai pe afara. Ai inceput cautarile pentru altceva?

nelia, La multi ani pentru sotul tau, sa fiti fericiti impreuna cu copiii vostri!
Sumetrolinul e ceea ce stiam pe vremuri sub denumirea de Biseptol.

codritu, sanatate tuturor si sa va lase cat mai repede bolile! Tu cum te descurci asa bolnava sa ai si grija copiilor?

carmen77, ce minunati sunt baietii tai! La multe zambete de acum inainte!

Simonna, cand o sa ai o zi mai libera te rog sa ma introduci si pe mine in lumea game boy si play station, sa ma meditezi putin ca habar nu am ce inseamna, cum te joci cu ele, se baga in TV, in calculator, au monitor propriu? N-am vazut de nici un fel, ci doar aud de ele cand si cand si maine poimaine trebuie sa cumpar si eu... Of, ca nu sunt pregatita deloc, eu stiu cu papusi si printese... pana si la haine inca ma antrenez, ieri am fost la cumparat hainute pentru copii si tot la rochitele de fetite mici imi zburau ochii si mainile.
Da' uite ca e momentul sa ma revolt si eu! Atatea haine sunt pentru fetite, sa tot ai de unde alege, iar pentru baieti cel mult o treime cantitativ... si culorile pentru baieti...

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by maru

quote:
Originally posted by OlgaTarziu

Buna. Am mai intrat acum vreun an pe la voi...

Vreau doar sa intreb fetele din Toronto daca sunt interesate sau stiu pe cineva interesat de un post de receptionista, contract pe un an( concediu de maternitate) cu salariu de 20 p ora. Este in Mississauga, acelasi centru unde sunt eu Settlement Counsellor. Avem jobul asta la intern si ma gandeam ca poate ajut o romanca. Dati PM

Olga

Fericirea nu este nimic decat sanatate buna si o memorie proasta.
Albert Schweitzer

eu sunt interesata
ti-am trimis pm

Doamne'ajuta!

POZE
http://maru-incotro.blogspot.com/

Tinem pumnii sa apuci postul, maru.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns parpalak spune:

maru, stai asa ca ne luam de mina imediat. Interviul e mers super, ca m-am facut buna de gura, dar la test presimt c-o sa dau cu mucii-n fasole, c-asa fac eu la teste. Inca nu-s asa buna de gura incit sa-i conving pe unii care sint de parere ca le folosesc testele ca nu-s bune de nimic (cum nici nu sint, de altfel). Daca vrei, facem concurs de care boceste mai tare.. io's numa buna de boceala la ora asta..
Simonna, uite-o:
http://www.lauracanada.com/laura/en/therightlook/index.spy
http://www.lauracanada.com/laura/en/collection/index.spy?num=8
si nu-i baga in seama ca zic ca-i 300, ca-i numai una. Si vezi ca au si link de unde-s magazinele, gud lac, pe limba germanului Voltaire.
(ala nu-i un guler extrem de lat, e chiar gluga)

Sanatate la bebei si mamici.
Poze pe webshots si Poze si filme
www.bettasplendens.mysite.com/" target="_blank">Nebunia cu pestii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiion spune:

Simmona mi s-a parut( de pa harta) ca ar fi mai aproape de Universitate. Recunosc ca eu n-am trecut la vest de decarie, pana acum...Asa ca habar nu am. Sotul mi-a zis de vreo cateva ori ca zona e , sa zicem, «diferita» de Anjou-ul meu alb si pur franacofon. Dar daca confirmi si tu.....
Si reincepusem pt. ca acum l-a apucat pe fratele meu mutatul. Si parca as vrea sa stam in aceleasi cartier....Dar nici sa dau 300 cad in plus nu-mi vine. La conditii mai proaste, cu un copil mic si galagios.El a inceput sa viziteze, si a venit cam desumflat.

Donia sunt de acord. Sunt «discriminati» baieteii astia canadieni. Si in plus vor sa-i imbracam ca mici soldatei sau vantori. Parca numai culorile alea exista. Daca vrei ceva deosebit si sa arunci mai multi bani, incearca magazinul Orchestra( e european). E unul la metrou McGill( asta daca esti in Montreal) sau Old navy( asta e iubirea mea).
maru iti tin pumnii in continuare. Am trecut prin asa ceva, cu fratele meu, vara asta, si cunosc senzatia.
Si de vaitat, stai sa vezi cand incep eu cautatul adevarat, peste vreun an cand termin scoala. Eu care nu am mai cautat activ un job de inainte de a fi insarcinata....Voi fi un dezastru

www.onetruemedia.com/my_shared?z=196cc7766eb32af94624d1&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj 1 An
www.dropshots.com/mikiion" target="_blank">filme si poze
filme2

Virsta Marc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiion spune:

Si acum sa va intreb....
Noi am fost azi la medic. Febra nu mai are de sambata seara, dar a ramas cu o diaree foarte urata. Felatinoasa chiar. Plange cand face CC, cand il schimb, plange cu lacrimi.....In rest e vioi. Mi-a zis sa-i dau doar pedYalit 24 de ore si nimic de mancare, nici lapte.. Nu stiu cum o sa-l tin nemancat, ca el e genul care fura mancarea din farfurie .
V-ati confruntat cu asa ceva? In romania cum se reactioneaza in cazurile astea. o supita de pui n-ar fi mai buna?

A doua problema. S-a exprimat asa, «une grave ottite» si apoi, spre consternarea mea imi zice ca chiar vrem sa-i dam antibiotic....? Nu e doctorul lui( ca nu avea program) deci nu-l cunoaste, dar i-am zis eu ca ar fi al 4 antibiotic in 2 luni jumate.
Mi-a dat prescriptia, si acum ce fac il dau sau nu? am stat si eu si am mai citit despre asta. Nu e de joaca cu otita ii poate afecta auzul, oricum il doare...Dar daca ii agraveaza diarea?

Mihaela

www.onetruemedia.com/my_shared?z=196cc7766eb32af94624d1&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj 1 An
www.dropshots.com/mikiion" target="_blank">filme si poze
filme2

Virsta Marc

Mergi la inceput