Sezatoarea canadiana (80)
Raspunsuri - Pagina 14
Selena2002 spune:
Matgravidutz si Magdone, nastere usoara si sa fie sanatosi copilasii, mancaciosi si cuminti. Si eu am nascut de doua ori la North York cu Dr.Pairaudeau si am fost multumita si de conditii si de doctor.
Pentru mamicile cu copii bolnaviori uite ce am aflat.
Ear infections -- Avoiding pasteurized milk is one of the best proactive
solutions to prevent ear infections. If your child does develop an ear
infection, a simple solution is to put a few drops of breast milk in the ear
canal every few hours. This usually works to clear up the infection within
24 to 48 hours and is far safer, less expensive and a better solution than
putting the child on antibiotics.
Acum va intreb si eu unde putem gasi lapte nepasteurizat?
Sanatate tuturor.
Selena
try spune:
quote:
Originally posted by Ana Stroe
vroiam sa mai spun ceva, first ma bucur ca o mai vad pe Olga pe la noi si ca s-a gindit la fete;
second, apropo cu discutia despre salarii qc versus ontario, aici o receptionista e cam pe la 14-16 $/ora din cite stiu, cred ca dupa + 5 ani si bilingvism bun ajunge la 20$/ora.
http://www.floriinro.ro/
tongue in cheek
Ei, ana, asta e salariu mare si pt ontario pt un post de receptionista. Sincer, n-am crezut ca o receptionsita face mai mult de 12-13/ora, sincer. Dar cu siguranta depidne f mult de firma unde te angajezi (una e sa fi receptionista la gigel SRL si alta e sa fii la o companie mare cu 4000 de angajati).
"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic"
Alex (3 ani) si Adrian (1.5 ani) ..... poze I si www.flickr.com/photos/8947508@N02/" target="_blank">poze II
matgravidut spune:
Magdone, si eu tot la NYG. Cu Dr Pairaudeau.
Sa stii ca inca conduc... Luni cand am implinit 40 de saptamani m-am condus :)) la cabinet, fara probleme. Nu merg pe autostrada la ore de varf... dar in rest nu am probleme. Eu am circumferinta acum 106cm. Nu stiu daca e mult sau putin... dar ma descurc, cu toate ca la inceput mi-a fost greu sa ma obisnuiesc cu ditamai burtocu'. Mi-era greu sa ma intorc sa ma uit peste umar...
Bebelina mea nu e chiar mare. Joia trecuta avea 3100gr.
Monica-Matz 40 si Andreea Bianca
AMR: oricand vrea bebelina
http://picasaweb.google.com/M.Creanga
try spune:
quote:
Originally posted by Denisam
Try-mersi frumos,m-am mai linistit.
Vreau si eu te rog articolul cu legume si fructe-mersi!
Ce fac piticii?Pupici!
Denisa 'de Emma Andreea (17 Ian.2006)si Mark Alex(5 Iulie 2007)
Zambeste, si maine e o zi!
Denisa, piticutii mei sunt bine si cand vad pe-aici fetele ce probleme au cu raceli, viroze, otite... nu pot decat sa-mi iau o clipa de ragaz si sa multumesc cerului ca baietii imi sunt bine. La fel si fetele de pe grupul cu alex, au intrat iarasi in febra bolilor si imi imaginez ca trebuie sa fie tare greu. Ce sa mai zic de nelia unde se inmulteste totul cu 3-4?
Dar sunt constienta si ca ai mei inca n-au intrat in colectivitate, vedem noi de la toamna ce ne asteapta...Macar face si adrienutzu 2 ani pana atunci si sper sa fie mai imunizat.
Adrian tocmai acum ce-i sparg caninii (toti au spart gingia, dar inca n-au rasarit), ii asteptam ca pe ghiocei. Dar ma bucur ca nu-l mai dor si doarme iarasi toata noaptea. Iar alex e into scuba dive de cand cu mersul la piscina. Nu e el ca puii aia de canadieni care se baga pe la fund cu o simpla pereche de ochelari, dar vad ca face progrese pe fiecare sapt si e atras. Dupa ce-a vazut el cum sta treaba cu scafandrul din Finding Nemo, a vrut si el ochelari de scafandru si fiu d-ala ne'gu de cacafat (adica fir - de fapt e tub, dar asa i-a spus el - d-ala negru de scafandru care se baga in gura si pe care respira). Doar ce l-a auzit piuind prin casa ca vrea cutare s icutare si a mers si i-a laut. Si acu' umbla in fiecare zi cu ochelarii aia (e de fapt masca pt ochi si nas), cu tubu' in gura si labele de scafandru. Isi calca pe ele, se dezechilibreaza si cade, i se aburesc ochelarii pana nu mai vede nimic si ii curge saliva prin tubul ala de respirat si-apoi din tub pe piept (si horcaie precum un muribund pri ntubul ala), dar nu se lasa. Poate reusesc sa mai pun ceva poze, dar vreau sa ma mut pe picassa ca idiotii astai de la flickr acum ma limiteaza la nr de poze (dupa ce m-au lasat sa-mi fac doar 2 albume) ca daca nu, sa le dau bani. Adica internetu' e plin de site-uri gratuite de pus poze si ei cer bani. Sa fie la ei acolo.
sanatate multa la coplasi, fetelor si sa vina odata primavara asta sa zburde mieluseii pe-afara si sa scapati de mers la doctori. Pupici la puiutii bolnaviori.
Maru, imi pare tare rau de interviu. Dar poate iese treaba cu postul de receptionista. Io n-am curaj nici sa m-apuc sa-mi fac CV-ul d-apoi sa mai si merg la interviuri.
Alex (3 ani) si Adrian (1.5 ani) ..... poze I si www.flickr.com/photos/8947508@N02/" target="_blank">poze II
matgravidut spune:
quote:
Originally posted by Selena2002
Matgravidutz si Magdone, nastere usoara si sa fie sanatosi copilasii, mancaciosi si cuminti. Si eu am nascut de doua ori la North York cu Dr.Pairaudeau si am fost multumita si de conditii si de doctor.
Pentru mamicile cu copii bolnaviori uite ce am aflat.
Ear infections -- Avoiding pasteurized milk is one of the best proactive
solutions to prevent ear infections. If your child does develop an ear
infection, a simple solution is to put a few drops of breast milk in the ear
canal every few hours. This usually works to clear up the infection within
24 to 48 hours and is far safer, less expensive and a better solution than
putting the child on antibiotics.
Acum va intreb si eu unde putem gasi lapte nepasteurizat?
Sanatate tuturor.
Selena
Lapte nepasteurizat... poate la vreo ferma. Direct de la o vacutza. :)
cge spune:
Fetele, la mine la firma sunt multe posturi disponibile in informatica, daca va intereseaza, dati un PM.
Poate vreti sa schimbati, e vb. de Montreal.
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
matgravidut spune:
Mai fetelor, ca tot se vorbeste de job-uri aici, stie vreuna dintre voi pe cineva la Honda in Alliston?
Noi ne mutam acolo in Aprilie si incerc sa intru la ei, dar inteleg ca iti trebuie pile. Eu sunt recruiter. Am lucrat intr-o agentie numai pentru IT. Ma pot intoarce la ei, dar sincera sa fiu as vrea ori corporate recruiter ori recruiter pe contract. Oricum as vrea sa schimb.
Poate stie cineva ceva.
nelia spune:
Sint pe-aici... citesc printre picaturi, dar nu apuc sa scriu. Sint cu Lisandru in brate si cu Tudora agatata de picior, dar zic mersi ca nu a fost al treilea... trei, ca atunci il apucam eu pe cel de sus de picior! M-am distrat citind mesajele lui Parpalak... si ale lui Cge... si stirile pe scurt ale Anei...
Cge, ce fel de posturi in informatica!?! Asa, din curiozitate!
Fetelor, am (avem) nevoie de o vacanta, una mica, mica, la soare... Nu avem bani, dar a dorinta si nevoia sint prea mari. Nu am timp sa citesc din urma, stiu ca ati postat multe legate de vacante la soare, dar nu am salvat nimic, ca nu era cazul nostru. Aseara ne-am preumblat un pic pe net, dar fiind prima data, nu stiu unde anume sa caut ceva ieftin si bun. Noua ne-a placut in Santa Lucia... dar acolo nu putem ajunge decit daca am gasi vreo comoara! Asa ca, daca nu va deranjeaza si aveti timp, dati-ne si noua niste site-uri, ponturi, sfaturi legate de asa ceva, sa i le dau sotului sa le studieze. Nu zic ca plecam chiar, dar daca gasim ceva cit de cit convenabil, plecam pe credit si gata!
Laptele meu e nepasteurizat... se poate folosi pentru urechile Tudorei!?! Sa nu rideti de mine, dar alta vacutza n-am de unde sa iau, ca fermele sint departe!
Am mai pus www.dropshots.com/aurice" target="_blank">poze cu fetele, erau bolnavioare si se vede dupa buze, ca sint arse, dar se jucau frumos asa ca le-am provocat la o sedinta foto.
Magdone, sarcina usoara in continuare. Deci a ramas fetita pina la urma!?!
Matgravidutz, nastere usoara!!! Vezi, sa nu astepti prea mult, ca nu intotdeauna copilului ii este bine acolo, chiar daca nu vrea sa iasa. Placenta imbatrineste si pot aparea probleme din cauza asteptarii...
CORNELIA , mami de www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070505&ctime=090808" target="_blank">AGATA, www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070530&ctime=103800" target="_blank">TUDORA si www.dropshots.com/aurice#date/2007-11-26/18:33:35" target="_blank">LISANDRU
try spune:
quote:
Originally posted by khristin
Noi saptamana trecuta am fost la sesiunea informativa de la scoala copilului de French Immersion la care ne-am decis sa o trimitem la anul. Stiu ca mai erau cateva fete de aici interesate de asta....asadar ni s-au expus asteptarile, vor incepe cu 90% franceza si 10% in engleza (asta e valabil doar in Peel). Pentru ca din clasa a doua pana intr-a sasea fac 50-50%, directorul a recomandat tuturor parintilor sa se gandeasca bine inainte de a lua decizia aceasta, mai ales daca franceza va fi a treia limba . A specificat ca una din conditiile de baza este ca elevul sa stapaneasca limba engleza la mod conversational, si sa fie capabil sa se inteleaga cu colegii, ca altfel in clasa a doua nu poate recupera foarte multe. Paradoxal, elevii din French Immersion inregistreaza scoruri mult mai bune fata de cei din sistemul englez, tocmai pt. ca sint mult mai obisnuiti sa citeasca iar EQAO presupune reading skills superioare. Mai spuneau ca ambii parinti trebuie sa fie de acord cu decizia luata, deoarece copilul va specula imediat daca va observa ca unul dintre parinti nu sustine ideea. Asadar noi am inregistrat deja copilul, ramane de vazut daca facem si fata . Mai exista posibilitatea de a incepe in clasa a saptea, ceea ce mie mi se pare destul de tarziu. Incalecai p'o sa sa va spui povestea mea....o saptamana cat mai usoara
Kristin, a propos de scoli, dadu-i si eu o raita pe situri si m-am uitat la reporturil de la EQAO pe Ajax (unde stam noi) si m-am apucat cu mainile de par ce nivel scazut au scolile de aici.
Din fericire, in mod oficial noi apartinem de o scoala care e pe locul II din scolile publice de aici si pe colul III daca e sa socotim o scoala franceza catolica. Restul o apa si-un pamant. Au scoruri de 5-6 la EQAO. Asta de care apartinem are un scor in medie de 7, ceea ce e relativ ok. Mai ales ca alex incepe la toamna deocamdata doar junior kgd. Dar sincer avand in vedere ce nivel au scolile aici, ma gandesc serios sa cautam sa ne mutam in alta regiune ca nu ma joc cu educatia copiilor mei. Ma uitai de curiozitate si pe situatia din Richmond Hill ca stiam ca acolo sunt cele mai multe scoli publice bune pe metru patrat si am ramas uimita de ce scoruri frumoase am vazut acolo la scoli publice. Scoli cu 9 si ceva medie la EQAO. Aveau in tot RH doar 2 scoli naspa asa cu merau in Ajax, restul bune si f bune.
Bani de scoala privata n-o sa am niciodata, asa ca macar o scoala publica ca lumea sa faca. As cocheta si eu cu french immersion, dar deocamdata e devreme pt alex. Poate cand o intra in clasa I.
try spune:
quote:
Originally posted by Ktrinel
ce ciudat, citesc ca cei din provinciile anglofone cauta french school pe copii...iar cei din quebec nu stiu cum sa fuga de ea :))).
Ktrinel, una din ratiuni e faptul ca la french immersion nu se duce tot poporul, deci e un criteriu in plus cu care poti controla mediul in care copilul tau studiaza. N-am nimic sincer cu nici o natie, dar ca medie generala indianu' de rand nu se speteste cu cartea, o parte din negrii au altele mai bune de facut decat sa invete, pe ei ii intereseaza "scoala vietii". Daca ma istai si-ntr-o zona mixtata rau sau mai naspa ca populatie, incepi si te uiti la colegii copilului tau. acuma nu orice scoala french immersion aici iti garanteaza si o calitate mai buna a invatamantului.
Si mai e si chestia ca gandim ca nu are ce sa-i strice pruncului sa invete acolo si franceza. Va avea un punct un plus in viata pe motivul asta. Daca copilu' stapaneste bine franceza si engleza, dupa mine e capabil apoi sa invete cu usurinta o alta limba straina de circulatie pe care si-ar dori-o mai tarziu.