Sezatoarea canadiana (80)
Raspunsuri - Pagina 13
cge spune:
'neata si de la noi.
Dialogul de azi:
Aseara jucam spanzuratoarea in franceza:
Fetele(mami cu Anca) zic in cor:'e'.
Victor zice ca e ok, urmeaza o serie de litere gresite bineinteles.
Dupa 10 minute, reusim sa nu ne dea Victor foc, ghicind minunatul cuvant :'chien'.
Mami incepe sa cante:'J'ai gagné, J'ai gagné', 'I did it'
La care Ancuta striga:
'Eeeeee, Ego(Diego!).
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
cge spune:
Simona, si Victor are in romana cartea cu epopeea lui Geronimo.
A fost captivat de cartea asta, mai ales de ..ultima pagina, in care era o schita a casei.
Noi nu suntem in era Pokemonului, dar ma innebuneste cu poze de apartamente, nu glumesc, cred ca stie toate apartamentele de inchiriat din Montreal.
Cea mai tare faza e ca ne intrebam cu sotul de ex. de cutare strada, la care Kupilu' da raspuns:'Eu o stiu, e cea pe care sunt blocurile verzi de inchiriat, dar nu e ok, ca nu au fereastra la bucatarie'.
Si el viseaza sa ii dam printuri(cu banii de ziua lui si-a cumparat cartus la imprimanta), si sa le trimita in Ro.
In Ro, rezolvase problema, gasise taticul unui coleg care lucra la Xerox. Eu nu am vrut sa sun taticul respectiv sa ii cer multiplicari la pozele kupilului.
Dar intr-o zi ma suna omul respectiv sa se scuze ca si-a luat concediu sa invete, si mai intarzie copiile.
Victor tratase cu parintele respectiv prin intermediul colegului de scoala.
In rest, mai scrieti fetelor ca imi place sa citesc.
Parpalak, e grav ?, ma regasesc in lista celor descrise de tine, desi mai am ceva ani pana la 40.
Ana, am trimis mai departe stirile din Qc, sunt asa de adevarate.
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Magdone spune:
Buna dimineata!
Merci pentru link, Lorelaim, stiam de virusul asta, dar nu stiam ca se ia asa de la copii mici,...ce sa zic... Doamne fereste, sper sa ne pazeasca Doamne Doamne si sa iasa un copil sanatos.
Oricum de-abia astept sa-l scot pe Razvan de la daycare cand intru in concediu de maternitate...toata ziua mi se plange ca e obosit, desi doarme acolo la pranz. Iar despre educatoarele alea nu prea am eu o parere buna, cu mici exceptii.
parpalak, ce sa zic sunt constienta ca si eu o sa ajung acolo oricum m-am distrat...desi eu uit de pe acum
Mi-am luat bilete la African Footprint, de-abia astept sa vad spectacolul, ca ii fac astia o reclamaa, plsu ca nu stiu ce am patit de cand am venit in tara asta asa ma fascineaza Africa, am si zis ca prima vacanta acolo o sa facem daca putem.
o zi buna va doresc!
Magdone 23+ si Razvan (19.07.2003)
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."
Magdone spune:
Buna dimineata!
Merci pentru link, Lorelaim, stiam de virusul asta, dar nu stiam ca se ia asa de la copii mici,...ce sa zic... Doamne fereste, sper sa ne pazeasca Doamne Doamne si sa iasa un copil sanatos.
Oricum de-abia astept sa-l scot pe Razvan de la daycare cand intru in concediu de maternitate...toata ziua mi se plange ca e obosit, desi doarme acolo la pranz. Iar despre educatoarele alea nu prea am eu o parere buna, cu mici exceptii.
parpalak, ce sa zic sunt constienta ca si eu o sa ajung acolo oricum m-am distrat...desi eu uit de pe acum
Mi-am luat bilete la African Footprint, de-abia astept sa vad spectacolul, ca ii fac astia o reclamaa, plsu ca nu stiu ce am patit de cand am venit in tara asta asa ma fascineaza Africa, am si zis ca prima vacanta acolo o sa facem daca putem.
o zi buna va doresc!
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."
matgravidut spune:
Multumesc de urari Lorelai.
Am trecut de due date si inca astept contractiile alea vijelioase, care nu vor sa apara. Cred ca fata mea nu e gata sa iasa in lume.
Vroiam sa va povestesc despre experienta mea la Consulatul Roman din Toronto. Am fost sa iau niste formulare pentru un nou pasaport romanesc. Eu nu sunt decat de 4 ani in Canada si nu am avut nevoie de serviciile consulatului, asa ca poate m-a lovit un pic mai tare experienta aceasta.
Am fost dimineata. Gasesc repede o parcare. Gasesc si mai repede cladirea noua si biroul Consulatului. Imi iau bon si ma asez frumusel pe scaun. O baba ma studia intens din partea cealalta a camerei. Ma uit o data la ea... ma uit a doua oara... ce sa va spun fetelor... baba nu-si mai lua ochii de la mine. Nu am eu probleme de genul ca m-ar deochea... dar nu mai suportam felul in care ma studia de parca eram soarece de laborator. Asa ca m-am decis sa ma uit la ea pana cand isi ia ochii de la mine... He he .. te pui cu prostu'? Baba nu mai inceta... cand la ochi cand la burta, cand la mama (care era cu mine) cand la mine... Phii drace, imi zic in mintea mea, asta e nebuna rau de tot. O las intr-ale ei si ma cufund in citirea unui ziar de pe masa.
Nu trece mult timp si se striga un numar.
6. 6 nu era... La care domnul de la ghiseu constata "Iar au luat numere si su plecat cu ele"
In mintea mea ma tot gandesc: "Unde Domane iarta-ma au plecat cu ele? Aaaa... poate aveau oamenii treaba la double you C".
7 vine si urmatoarea strigare. Nici un raspuns.
8? intreba ghisheistul mai timid
"Care este cel mai mic numar?" se decide el victorios pe sub mustata-i impozanta.
11 sare baba mea nebuna. "Ei as... fii atent ca am scapat de supraveghere".
Rezolva baba problema...
Urmeaza numarul 12 compus din 4 cetateni. Toti patru erau in fata ghiseului.
Vorbesc cu mama despre ce mai avem de facut in ziua respectiva cand ne dam seama amandoua ca domnul de langa noi facea niste grafice pe o hartie, murmurand cu voce tare si frenetic calculele ce insoteau graficul. Si nu ne dezmeticim bine cand unul dintre cei patru de la ghiseu incepe sa tipe la ghiseistul cu mustatza "Dom'le, tot comunistii sunt la putere. Da' nu am nevoie dom'le de cetatenia romana. Pai de ce trebuie sa platesc iara?".
Sotia individului "Sssttt, lasa acuma"
El: "De ce sa las draga. Suntem intr-o tara democrata, pot sa spun ce vreau".
Ei ... intr-un final striga si numarul meu. Mi se dau formularele si ma interesez ce trebuie sa fac pentru copilul ce se va naste, ca sa aiba si el parte de cetatenia romana. Mi se spune ca dureaza 4 luni sa il inregistrez in Romania si alte 4 luni ca sa fie trecut pe pasaport.
Ieri am primit pasaportul canadian. Nu trecusera decat 2 saptamani de la depunerea actelor, fara sa asist la show-uri si fara complicatii.
Nu vreau sa ridic in slavi Canada... dar ma intreb sincer... "Oare de ce nu sunt formularele alea pe web-site-ul Consulatului?"
Va doresc numai bine...
Monica-Matz 40 si Andreea Bianca
AMR: oricand vrea bebelina
http://picasaweb.google.com/M.Creanga
Ktrinel spune:
mikiion, si barbatu-meu ..tot fan BRAZILIA.. ....
nu am primit inca nimic pt ceremonie...au zis ca in cateva sapt...
quote:
Originally posted by mikiion
ktrinelSi acum am observat numle fetitei tale. Cum de ti-a venit ideea, ca asta era numele pe care il voia si sotul meu. Chestia e ca iesit baiat, Marc. Ca aveam o melodie braziliana «Ana Julia», care-i placea lui mult( si mie de altfel). Eu tindeam spre Laetitia.....
www.onetruemedia.com/my_shared?z=196cc7766eb32af94624d1&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj 1 An
www.dropshots.com/mikiion" target="_blank">filme si poze
filme2
Virsta Marc
matgravidut spune:
Cristina... mi-a placut de Kupilu'. Pai chiar asa... daca nu au geam la bucatarie...
Poate s-o face arhitect si mai schimba si el ceva la casele si apartamentele canadiene, ca prea sunt negandite cateodata.
Magdone, acum am vazut ca esti gravidutz. Unde nasti?
Monica-Matz 40 si Andreea Bianca
AMR: oricand vrea bebelina
http://picasaweb.google.com/M.Creanga
Ktrinel spune:
parpalak, exact cu spaniola vroiam sa compar situatia ...ma bucur ca ai adus-o in atentie... lorelaim zice ca franceza deschide multe usi...asa...ca latina odata?...ca in afara de Franta (si doar nu toti vor sa faca la Sorbona:) si Quebecul..unde se mai foloseste?...a, in Africa pe ici pe colo...lorelaim, tu ai mai mult contact cu angajatorii...cum e? chiar mi-ar placea sa stiu cum gandesc .
Magdone spune:
Matgravidutz, o sa nasc la North York General, cu dr. Ho. Tu unde nasti ?
Chiar vroiam sa te intreb, tu conduci masina acum in luna a -9-a? cum conduci? E mai greu, te incomdeaza la burta ? ca ma tot gandesc daca o sa pot conduce pana la sfarsit…
Fetelor, vreau sa va intreb de patinaj, daca copilul nu vrea si nu vrea sa patineze, ii e frica de cazaturi sau mai stiu eu de ce… ce sa fac sa intrerup ? Razvan a facut 2 sedinte, de 2 ori mi-a zis instructoarea ca nu asculta, ca nu vrea sa intre pe gheata etc, aseara cand am discutat el mi-a zis ca nu il ia nimeni pe gheata, vorbesc iar dimineatza cu instructoarea foarte ofensata ca ei nu neglijeaza nici un copil, ca de fapt el tipa ca nu vrea sa incerce deloc si pana la urma nu l-a mai luat azi dimineata. Nu stiu ce sa fac, data viitoare o sa se duca al meu sot sa vada cu ochii lui si daca nu si nu ma gandesc sa incercam cand o fi mai mare.
_
Denisam spune:
Helloo,
Parpalak-am ras cu pofta,m-ai scos din cheauneala mea-super scrii, si tu si Anas si Simona si Katrinelu(dar pe ea o stiam) -voi pe unde statzi?Bafta si sa stapinesti sanatoasa haina-merg si eu azi la Laura
Katrinelu'-ma bucur ca ai rezolvat cu gradi si Julia eok-ai primit mesajul meu,pupici!
Mihaela si Nelia-sanatate!
Lorelaim-hello si bravo lui Gabisor!
Magdone si Matgravidutz-bafta cu sarcina!
Cge-super funny copiii-si Emma e cu Dori si Giego:))printre Moli(cartea junglei,BE,Aba Apada-snowwhite,etc)
Revin sper, dar ma striga sefu' ,pupici si o zi buna!
Denisa 'de Emma Andreea (17 Ian.2006)si Mark Alex(5 Iulie 2007)