*Mamici de Ianuarie-Februarie 2008 (132)*

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns IrinaL spune:

Buna seara de la noi!
Am intrat pe fuga sa mai aflu noutati. Am vorbit cu Carmilia, se simtea bine, usor epuizata, dar fericita. A plecat din sala de nasteri imediat dupa ce a nascut irinouka, care si ea se simtea bine.
Multumesc inaca o data de urarile pt. fiica-mea. Am pus cateva poze, promit sa revin cu mai multe, cand oi mai avea timp.
Maine il aduc si pe Tudor acasa, sper sa se impace cu noua situatie.
Va pup pe toate, nasteri usoare !

Irina, mami de

Ileana

Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

felcitari Ancasoare, carmilia si Irinoka!!!!

HAI CREATZA!!!!

Anca si Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk.m spune:

oooofff,,,, ca toate nasteti, fetelor, numai bebe al meu se lasa asteptat,,, (DPN 28 ian),,,,
las' ca vine el, cand o fi pregatit!
felicitari tuturor proaspetelor mamici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mitsu-bishu spune:

Pe de alta parte asa ma bucur!!! Yuppy! Invazie de bebei! Ploua cu bebici! Sunt asa de fericita, zici ca-s toti ai mei!!! Poate reinviaza poporu' roman! Ce fel vorbesc, m-am tampit de tot! Ashea mai fetelor, sa mai nastem si noi, nu numai tziganii!

www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603473968501/" target="_blank">Poze cu iubirea lui mami

Ne facem maaari!

Mergi la inceput

am si eu o situatie: eu il hranesc pe al meu Stefan la sin, la cerere. Pina acum (are 10 zile) minca cam o ora, o ora si jumateta, odata la 3 ore.
Azi noapte mi--a facut un picut de scandal pina pe la 1, dupa care a dormit pina la 7 dimineata. cind l-am trezit eu sa-i dau sa manince...
si azi tot asa, maninca cu chiu cu vai 10-15 minute la un sin, pe urma cu insistente la celalalt, dupa care doarme dus...vreo 4 ore.
ce sa fac, sa-l trezesc la 3 ore? sau sa-l las sa doarma?

Anca si Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IrinaL spune:

Lasa-l sa doama, anca, n-are nimic daca doarme 4 sau 5 ore.

Irina, mami de

Ileana

Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

quote:
Originally posted by anca.b

am si eu o situatie: eu il hranesc pe al meu Stefan la sin, la cerere. Pina acum (are 10 zile) minca cam o ora, o ora si jumateta, odata la 3 ore.
Azi noapte mi--a facut un picut de scandal pina pe la 1, dupa care a dormit pina la 7 dimineata. cind l-am trezit eu sa-i dau sa manince...
si azi tot asa, maninca cu chiu cu vai 10-15 minute la un sin, pe urma cu insistente la celalalt, dupa care doarme dus...vreo 4 ore.
ce sa fac, sa-l trezesc la 3 ore? sau sa-l las sa doarma?

Anca si Stefan

Il trezesti doar daca mai are inca icterul fiziologic prezent ( daca inca este galbior ) deoarece somnolenta este data de icter si de aici incetinirea metabolismului.
Daca nu are icter il lasi sa doarma.

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns underqueen spune:

ce de clopotei!!! felicitari mamicilor!!! si tin pumnii celor ce urmeaza...

-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida
Maria 34+ cu Tudor Stefan
http://bd.lilypie.com/55oOp2.png

AMR 6 saptamani!!!

Mergi la inceput

icterul i-a trecut. cel putin asa il vad eu. a facut o forma f usoara.
mai e si faptul ca acum imi vine si mie mai mult lapte...poate de asta suge mai putin timp...
uffff: ce probleme am si eu: pina luni eram disperata ca stateam cu el agatat de sin, acum ma stresez ca nu suge destul

Anca si Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bdiana spune:

Buna seara fetele!Mai rar cu mesajele...dar asta nu inseamna ca nu citesc....sunt la zi...Daca tot veni vb de zi FELICITARI PROASPETELOR MAMICI!!!!!!BUN VENIT CLOPOTZEILOR DE 23 IANUARIE!
Dupa vestea de ieri...cum ca sambata sa fiu la spital pt cezariana asta noapte nu am putut dormi deloc...dar ce somn, nu ma puteam linisti, credeam ca nu se mai face lumina, nu stiu de ce dar noaptea ma face sa fiu mai disperata ca oricand...sa imi fac tot felul de ganduri iar daca atipesc...sa-mi apara in vis numai aberatii, chestii violente....
Mari...pai ce ne facem?!!!!Eu una il sun vineri pe dr sa-l intreb daca sa mai vin sambata sau nu....el este de garda...dar daca ziceti ca nu mai sunt locuri....Oricum, tare ciudata situatia...nu am mai auzit pana acum ca un spital sa se inchida....iar daca esti trimis la alt spital mi s-ar parea normal sa nasti cu medicul tau...sau macar sa asiste si el....
Pana acum imi tremura fundul de frica operatiei iar acum imi e groaza daca se hotaraste bebe sa vina si nu am unde merge!!!!!
Azi i-am spalat si eu lucrurile lui bebe, mi-am pregatit minunatele tampoane.....dar am mai lasat si pentru maine....
Diana, 36+

Mergi la inceput