*Mamici de Ianuarie-Februarie 2008 (132)*
Raspunsuri - Pagina 6
miri_mik spune:
bebe sacha catre bebe benji:
stimate confrer de odisee, tin sa-ti urez pe aceasta cale o prima aniversare laptoasa, ashea, cu lapte mult, din belshug, cu imagini psihedelice de sani umpluti care ti se prezinta la masa si care sunt doar ai tai si numai ai tai, cu zambete cascada dela mami si de la tati, cu pampershi curati si improspatati, cu balaceala de vis deseara, si cu un pupic lipicios de lucky! si iti spun ca... te ajung din urma! la cat mai multe inainte!
miri_milka_mik mamik de bruno alexis si bebe sacha dimitris
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii
http://b2.lilypie.com/DjTMp2.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png
miri_mik spune:
nemary, dar cumpoti sa-ti gasesti as aun medic de rezerva? te ia cineva pe ultima suta d em sau mergi pe mana celor de la urgenta in caz de ... nasoala situatie! si cum dreaq sa inchida mai un spital? asta mi se pare si mai aberant:(
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii
miri_mik spune:
angi 800 de g e perfect! si 4 cm lungime! pfuaaaaaaa, a crescut pupi al tau... si ca veni vorba de Pupi... noi lui bruno ii ziceam bubu cand era mik, as ami se parea mie ca arata a un bubu (sau chinez shifonat) dar moasha m-acertat si mi-a zis sa nu-i mai spun bubu daca vreau sa se obisnuiasca cu numele lui. cred ca mi-a fost mai greu sa ma dezvat eu sa-i spun asa decat sa-si invete bruno numele. dar ma bucur ca nu-i mai zice nimeni bubu, ca asa ar fi ramas pana la adanci batrabeti:)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii
nemary spune:
Lala, un pupic si pt.tine
Miri, asta zic si eu, cum naiba sa inchida un spital, de fapt o sectie? dar daca si Creata ne-a confirmat asta, e clar
Mari 39+ bebe
odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
laura_dimitris spune:
quote:
Originally posted by Lala_D
Felicitari Irina !!! Bine ai venit bebe Rares !
RAPORT DE 4 SAPTAMANI AL NEONATOLOGULUI
- Am primit vizita de 4 saptamani a neonatologului lui Andrei .
Greutate : 4.300 gr adica un plus de 1.200 de la externare .
Lungime : 55 cm ( plus 4 cm de la nastere).
Perimetru cranian : 37 cm ( la nastere 34 cm )
Perimetru toracic : 37 cm .
Bebe perfect dezvoltat, armonios, solduri ok, vioi, prezente reflexe specifice varstei, raspunde la stimuli vizuali, auditivi, isi mentine capul in pozitie pe burta, il intoarce stanga - dreapta.
Prezinta o hernie ombilicala minima .
Concluzie : bebelus perfect sanatos ( si foarte frumusel, ca doar e al meu ) !!!
Sunt foarte fericita .
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)
Poze
FELICITARI ANDREI , BAIETEL MARE SI SANATOS !!!!
Deci, pana la urma are o hernie ombilkicala minima.... Ti-a spus sa faci ceva in sensul acesta sau trece de la sine....??
Laura 38+ Eleni si mami de Dimitrakis 25.04.2003
Lala_D spune:
Laura mi-a spus ca daca sunt ingrijorata pot sa ii pun un pansament cu leucoplast, adica sa-i fac un pliu , obligand buricutul sa coboare inauntru si sa lipesc pansamentul. Dar cica ar trece si de la sine fara probleme.
Totusi voi aplica si varianta cu pansamentul . Asa sa fiu eu impacata.
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)
Poze
laura_dimitris spune:
quote:
Originally posted by AngeliquedeS
vai, fetelor ce emotii, este cea mai palpitanta zi de pana acum! bocesc de emotii!
FETELOR, SA VA TRAIASCA, SA VA BUCURATI DE PRUNCI SI SA FITI FERICITE!
Si la noi a fost azi dr, avem 4100 g, cu 800 de grame mai mult decat am iesit din spital, 56 de cm fata de 52 cu cat ne-am nascut si totul e ok!
Mi-a spus: "uite, vezi ca a luat in greutate dc i-ai dat supliment?" nu i-am zis ca in 8 zile i-am dat doar 4 biberoane cu supliment...
Louisa, la cerere ii dau, azi de ex am stat cu el mereu la san si suge de zor, dar laptic inca curge
Gatta, Ceska, felicitari pt aniversarea de o luna!!!
Nemary, stai cuminte, linisteste-te, pana la urma o sa se rezolve treaba!
Angelique, mami de Pupi (bb Viktor, 28.12.2007)
Povestea nuntii, Povestea nasterii lui Pupi
noi 2, poze, luni de miere...,
Mare, Munte, Flori
FELICITARI PUPI DRAG !!!!
Ce baiat mare si mancacios are mama angi !!!!
Si eu i-am spus la fel lui nemary...
Ca si eu sunt in situatia ei... Dar eu sunt optimista rau... La cate am patit in sarcina asta... mai strang un picutz din picioare pana luni... Si nici nu mai fac munca de smotru cum am facut astazi....
Trebuie sa stea bebe acolo pana cand s-o stabiliza situatia...
Dar, mai fetelor... ce o fi cu atatea nasteri zilele acestea ???
Oare chiar la toate s-a implinit termenul astazi???
O fi ceva in atmosfera...
laura_dimitris spune:
sunt cu ochii pe telefon ca pe butelie....
Abia astept mesaj de la cretulina...!!!
de ce o intarzia atat ????
se lasa asteptata mariuca noastra....
Mitsu-bishu spune:
Congrats, Irinouka! Nu-mi vine sa cred ca a binevoit faimosul Palugel sa isi scoata nasucul afara, la lumina!!! Sa se faca ditamai paluga si sa iti incante privirile in fiecare zi! Pupiiiici!!!
www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603473968501/" target="_blank">Poze cu iubirea lui mami
Ne facem maaari!
Mitsu-bishu spune:
nemary... E inadmisibil! Ce faza de cacao!!! Ce inspirata am fost, ma gandesc ca bebe Conrad e asa micut, ar mai fi stat peste termen... Poate ma nimeream si eu chiar acum!!! Ce cosmar ar fi fost pentru un panikard ca mine!
Ce de bebeeeei!!! Stiti ca vorbeam la Intalnirea Zuzelor... Clar! A fost ceva in aer!
www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603473968501/" target="_blank">Poze cu iubirea lui mami
Ne facem maaari!