*Mamici de Ianuarie-Februarie 2008 (132)*

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

quote:
Originally posted by IrinaL

Am primit acum SMS de la Carmilia, Rares s-a nascut la ora 16, are 3350g si ochii albastri. Felicitari, Irinouka, bine ai venit bb Rares!

Irina 40+Ileana
Tudor

FELICITARI IRINUKA !!!!!!
BINE AI VENIT RARES !!!!
SA FII SANATOS, SA-TI FIE VIATA SENINA SI SA-TI BUCURI PARINTII !!!!

Laura 38+ Eleni si mami de Dimitrakis 25.04.2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

quote:
Originally posted by nemary

fetelor, nu-mi vine sa cred ce se intampla. m-a sunat Simona GAtta sa vada ce fac si mi-a spus ca a vorbit cu Creata, de fapt a scris si ea in sms, ca de la Municipal se trimit gravidutze la GIulesti. mie imi spusese ieri doctora mea ca e cam plin spitalul dar ca mai sunt locuri in Municipal.
.. si ce credeti???? ma suna acum 10 minute doctora sa-mi spuna sa nu mai iau diseara uleiul de ricin si sa stau cuminte in pat pana luni pentru ca MUNICIPALUL S-A INCHIS!!!

Si daca cumva ma apuca pana luni sa-mi caut alt spital unde sa nasc! cum naiba vine asta, unde sa ma duc asa pe nepusa masa, la Giulesti este exculs si in alta parte chiar nu stiu... ce ma fac, ajutor

Mari 39+ bebe

odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Off, exact asa a patit fina mea
Au trimis-o cu dilatatie 5 , membrane rupte la CFR2 deoarece la Municipal erau cate 2 in pat.

Idioti ...

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

Lala, dar doctora a mers cu ea sau a nascut cu cine era la CFR?
mie asa o frica acum, nu stiu ce sa fac

Mari 39+ bebe

odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

felicitari lalaD! asa baiat grozav! ptiu, a crescut ca din apa!:)

nemary, dar poti sa faci ceva? adica chiar ai putea sa faci si altceva decat sa astepti indicatii de la medic? ca eu serios ca nu-mi pot imagina cam ce ai putea sa faci altceva:(

miri_milka_mik mamik de bruno alexis si bebe sacha dimitris
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

http://b2.lilypie.com/DjTMp2.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by nemary

Lala, dar doctora a mers cu ea sau a nascut cu cine era la CFR?
mie asa o frica acum, nu stiu ce sa fac

Mari 39+ bebe

odiseea

Dr era plecata din Buc si a nascut cu dr de garda de la CFR2.
Pana la urma a fost ok dar tot neplacuta situatia.

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adryana_4u spune:

Felicitari fetelor care au nascut deja si tinem pumni stransi pentru cele care inca sunt in actiune..
Sa aveti bebei puternici, sanatosi, fericiti , frumosi, cuminti si cum mai vreti voi sa fie...voi sa va refaceti repede, sa aveti laptic exact cat ii trebuie lui bebe, si sa fie toate bune si frumoase...
Cata emotie cu transmisiunile astea in direct: ba giulesti, ba municipal....iar noi, aici, ca telespectatorii, cu ochii bulbucati sa vedem din ce parte mai vin vesti...
Va pup dragele mele, imi dau lacrimile cand ma gandesc cat de legata ma simt de voi...

Adriana S.
AMR maxim 2 saptamani
-38 sapt BIANCA
de toate
bebe evolueaza
www.flickr.com/photos/adryana_4u/1468720937/in/photostream/" target="_blank">Bianca-22sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

vai, fetelor ce emotii, este cea mai palpitanta zi de pana acum! bocesc de emotii!

FETELOR, SA VA TRAIASCA, SA VA BUCURATI DE PRUNCI SI SA FITI FERICITE!

Si la noi a fost azi dr, avem 4100 g, cu 800 de grame mai mult decat am iesit din spital, 56 de cm fata de 52 cu cat ne-am nascut si totul e ok!

Mi-a spus: "uite, vezi ca a luat in greutate dc i-ai dat supliment?" nu i-am zis ca in 8 zile i-am dat doar 4 biberoane cu supliment...

Louisa, la cerere ii dau, azi de ex am stat cu el mereu la san si suge de zor, dar laptic inca curge

Gatta, Ceska, felicitari pt aniversarea de o luna!!!

Nemary, stai cuminte, linisteste-te, pana la urma o sa se rezolve treaba!

Angelique, mami de Pupi (bb Viktor, 28.12.2007)

Povestea nuntii, Povestea nasterii lui Pupi

noi 2, poze, luni de miere...,
Mare, Munte, Flori

Mergi la inceput

Multumesc Miri.
adevarul este ca ma topesc dupa el. E un dulce. Bine, la fel de frumusel ca si fratiorul lui. Azi ne-am pozat in oglinda . Era super mirat de ce face maica-sa
Am pus una din poze in album.

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!

Poze

Mergi la inceput

Angelique felicitari ! A crescut frumos si Pupi
Nu te stresa cu doctora

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

Miri, se pare ca indicatii de la doctora pana luni nu mai primesc. oricum ideea este ca trebuie sa-mi caut si un alt medic de rezerva, din alt spital. doctora a spus ca nu are voie sa vina cu mine la alt spital. asa ca... nu am decat decat sa stau in pat si sa nu ma mai dau jos pana luni.
Ange, sper sa trecem cu bine peste zilele astea si toata nelinistea mea sa fie in zadar.

Mari 39+ bebe

odiseea

Mergi la inceput