*Mamici de Ianuarie-Februarie 2008 (132)*
Raspunsuri - Pagina 20
irlandeza spune:
Mitsu .Si la noi e soare si am iesit si noi afara 30 min. Sunt 8 grade. Am mai fost si sambata si duminica, cand aveam 2 sapt. si jumate'. Ieri am fost toata ziua plecati de acacsa, dar cu masina, prea putin a fost pe afara. Nu stiu cum e in Ro. , dar daca nu e frig, poti sa-l scoti macar 10 min.
P.S. Bebeii vostri au primit vaccinul TBC ?
Poze de tot felul
PATRICIA ALEXIA 3 saptamani de viata 03.IAN.2008
Lala_D spune:
quote:
Originally posted by grati.ela
fetelor de Bucuresti, vorbiti cu pediatrul...bantuie o gripa de zile mari. La Ozi in clasa jumatate sunt gripati. Ozi e prinsa si ea dar o tin in frau cu fructe, suc de catina, oscilococcinum... Parca nu as scoate un bebe mic printre atatia virusi. La geam, in balcon, e altceva.39
Tudor Gabriel
AMR 5 zile
Mie ambii pediatrii ( atat a lui Bogdan cat si neonatologul de la Medlife ce a venit ieri ) mi-au spus clar sa scot copilul afara cat mai mult . Tinuti in casa nu fac decat sa fie mai sensibili. E ianuarie, urmeaza februarie deci tot iarna, cu ger si virusi. Nu pot sa il tin in casa pana la primavara.
Plimbare ii ajuta sa isi faca si un program : dorm mai bine si mananca mai bine.
Asa ca eu il scot zilnic in parc minim o ora.
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)
Poze
Lala_D spune:
quote:
Originally posted by irlandeza
P.S. Bebeii vostri au primit vaccinul TBC ? [/teal]
Poze de tot felul
Da. In maternitate .
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)
Poze
irlandeza spune:
La spitalul unde am nascut se terminase, si nu se stie cand vine o noua transa.
Nu-i de bine.
Poze de tot felul
anca.b spune:
si la noi a fost cald si bine. nu am iesit la plimbare, dar am stat 10 minute in fata geamului deschis. a fost foarte bine!!!! si mai vrem!!!!
acum sintem agitati, cred ca de la colici. sa speram ca trec pina diseara, ca sa nu avem o noapte alba
Anca si
Stefan
zeririlouiza spune:
cu iesitul afara neonatologul de la medlife mi/a zis ca dupa 2 saptamani sa o scot treptat fara nici o problema, bine mai intai int/r incapere mai rece apoi afara sa nu fie iesirea brusca la inceput si chiar daca e cu minus, important sa nu fie ceata ca e aerul mai greu
Louiza mamica de Yasmin - Elena 
mai avem putin
www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/" target="_blank">poze graviduta, nunta, luna de miere, Sighisoara
POZE
http://community.webshots.com/album/562142205KqVKPe
LaLa_20 spune:
multumim de raspuns lala_d deci mai avem de asteptat avem dabia 2660...si termenul noastru era pe 5 februarie...
Cea mai optimista mamica!
Laura
de
Bianca Mihaela
Povestea nasterii
Pitica mea
Atat are Bibi
poze burtik
poze cununie & nunta
Lucky
camera lui bibi
irlandeza spune:
Cine se pricepe sa deschida un nou capitol ?
Poze de tot felul
Mitsu-bishu spune:
grati.ela, si eu am auzit de virusu' ala... Din pacate marti l-am scos si am mers si cu tramvaiu'...
ca nu am gasit niciun taxi... Acum insa e pustiu in fata blocului, nu sunt oameni.. O fi virusul prin aer, dar aici, intre blocuri, nu prea e circulata zona. Oricum, am iesit pana la magazin si inapoi, nu stiu daca a durat 5 minute.Dupa Caderea Buricului, acum am iesit afara si am incercat si suzeta
A fost foarte funny... Dar... a fost. Punct. A supt cu constiinciozitate vreo 10 minute la ea, cu pauze in care se uita pe pereti cu o mocutsa foarte intrigata, tot astepta sa curga ceva in gurita, dupa care a scuipat-o si a inceput sa chitaie. Nu va spun ca pe urma o suspecta si pe tzitzi, mai mai nu-i venea s-o ia! Si ma oftic ca i-am luat niste suzete asa frumoaaaseee... Are o intreaga colectie, si numai de la Chicco & Avent.. Am dat o mica avere pe ele
. Sa mai insist?!
www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603473968501/" target="_blank">Poze cu iubirea lui mami
Ne facem maaari!
Laura Ioana spune:
Doamne cate nasteri au fost ieri
Felicitari Carmilia
Irinuca
Creata
Beinazutza
Sa fiti fericite si sa fie copilasii vostri sanatosi, sa va bucurati mereu de ei si sa va faca mandre de ei!
Fetelor si bebele meu a facut vaccinul anti TBC si mi s-a spus ca ii va ramane urma ca o floricica (adica va coace se va usca si va ramane cam cum avem noi pe maini) si sa nu-l dau cu ulei sau altceva...faza e ca io nu-l mai vad deloc si am tot uns-o cu ulei pe maini, ca uitasem...oare e nasol?
Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Poze Laura
Sarcina 2007

39