*Mamici de Ianuarie-Februarie 2008 (132)*

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns virgo spune:

Gabrittza , asa am patit si eu in saptamana 37 . Dupa baie au incetat contractiile . Sa ne spui cum e treaba , mai incolo .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mitsu-bishu spune:

Fetelor, e asa de frumoooos afaraaaa! E soare si caaald! Eu vreau sa il scot pe bebe la plimbare... O fi prea devreme? L-am scos si marti sa mergem la dr. dar m-am gandit ca aia e o urgenta. As fugi pana in Plaza si inapoi... Asa de bine doarme cand vine de afara/ sta in fata geamului cand aerisesc... E pacat sa se coaca baiatu'n casa! Are 7 zile juma'. Voi ce ziceti?

www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603473968501/" target="_blank">Poze cu iubirea lui mami

Ne facem maaari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia20 spune:

quote:
Originally posted by nemary

Felicia, multa sanatate, o sa treaca si gripa asta pana la urma. ne bucuram ca ai intrat si ne-ai dat vesti despre tine.

Mari 39+ bebe

odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Mari, Nastere usoara si tie!

Felicia, 36+

http://bd.lilypie.com/IQ5Bp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Vai , am lipsit o zi si am "pierdut" 4 nasteri!!!!!

Irinouka, Creata, Beinazutza, Carmilia felicitari tuturor si efacere cat mai rapida. Iar clopoteilor, bun venit pe lume si sa fie sanatosi si mancaciosi, si fara colici.

Poze de tot felul

PATRICIA ALEXIA3 saptamani de viata 03.IAN.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LaLa_20 spune:

of mitshu-ule aceeasi pro o am si eu...sambata Bianca face o luna juma...si nu a iesit decat pana la masina care era in fata scarii...si apoi de la masina in cabinet la doctora...nici in fata geamului deschis nu am tinuto...doctora a zis mai usor cu vizitele da de afara nu a zis nimic parca as pune-o si eu macar un minut in fata geamului deschi...imi este ca dupa aia o invat prea sensibila...va rog ...astept pareri...plspls

Cea mai optimista mamica!
LauradeBianca Mihaela
Povestea nasterii
Pitica mea
Atat are Bibi
poze burtik
poze cununie & nunta
Lucky
camera lui bibi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

LaLa_20 cate kg are acum Bianca ?
Din cate stiu eu daca are peste 3 kg puteti sa incepeti si plimbarea. Mai ales daca varsta corectata a micutei se afla acum " la termen" .

Mitsu la 7 zile l-am scos si eu pe Andrei. Progresiv. Intai 10 min, apoi 20 etc. Si ningea

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raca spune:

Beinazutza, UAUUUUU 4000G, NATURAL FARA EPIDURALA!!!! Felicitari si sa fiti sanatoase amandoua!!

38+ Razvan Gabriel

AMR 2 SAPTAMANI

Vine Barza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

fetelor de Bucuresti, vorbiti cu pediatrul...bantuie o gripa de zile mari. La Ozi in clasa jumatate sunt gripati. Ozi e prinsa si ea dar o tin in frau cu fructe, suc de catina, oscilococcinum... Parca nu as scoate un bebe mic printre atatia virusi. La geam, in balcon, e altceva.

39 Tudor Gabriel
AMR 5 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zeririlouiza spune:

Cu scosul afra doctora imi spusese sa evit in primele 2 saptamani, dar am scoso din spital apoi am fpst la o saptamana la pediatru apoi ne/am mutat la mama si de ieri o scot cate putin prin curte mai ales ca a fost fumos si incepem sa crestem perioada de iesit la aer

Louiza mamica de Yasmin - Elena
mai avem putin

www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/" target="_blank">poze graviduta, nunta, luna de miere, Sighisoara

POZE

http://community.webshots.com/album/562142205KqVKPe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raca spune:

Am uitat sa va spun...maine mergem si noi la control. Oricum acasa ma intorc abia sambata asa ca nu va ingrijorati daca nu intru sa semnez condica . Oricum daca se intampla "ceva" promit sa va anunt. Va ca nu stiu daca mai reusesc sa intru azi...

38+ Razvan Gabriel

AMR 2 SAPTAMANI

Vine Barza!

Mergi la inceput