*Mamici de Ianuarie-Februarie 2008 (132)*

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

hai mai Mary sa nastem amandoua marti la Filantropia...ai vazut ce mese a fost azi? I-am scris lui Iry despre sonda urinara...

Ereena, dragutza ce tot spui? Si maine e o zi mare!!! uite, maine trebuia sa nasc si eu, la fel si Mary...formam echipa dar asta este! Galerizam aici de zor maine doar pt tine!!!

39 Tudor Gabriel
AMR 7 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danybv spune:

Buna fetele.Am primit un mesaj DE LA CREATA :Beinazutza a nascut la 16:40,clopotel Beatrice,4000g,54cm,natural fara epidurala.Stam in acelasi salon si suntem bine amandoua.Ne-am si dus la 9 la primul alaptat.Asteptam ora 12 , sa mergem din nou.Va pupam pe toate si le uram bun venit viitorilor clopotei".Expedotor: CREATA

danybv
Mamy de Maria si Andrei (21 Martie 2006)
POZE MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

Mami Beinazuzta, sa-ti traiasca minunea Beatrice! sa fiti fericiti!!!Ce frumos!!! Mamicile de Giulesti stau impreuna!!!

39 Tudor Gabriel
AMR 7 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tinna S. spune:

quote:
Originally posted by danybv

Buna fetele.Am primit un mesaj DE LA CREATA :Beinazutza a nascut la 16:40,clopotel Beatrice,4000g,54cm,natural fara epidurala.Stam in acelasi salon si suntem bine amandoua.Ne-am si dus la 9 la primul alaptat.Asteptam ora 12 , sa mergem din nou.Va pupam pe toate si le uram bun venit viitorilor clopotei".Expedotor: CREATA

danybv
Mamy de Maria si Andrei (21 Martie 2006)
POZE MARIA

FELICITARI BEINAZUTZA!!! Sa dea DD ca bebelina ta sa fie sanatoasa, fericita si papacioasa!!!

Fetelor, tocmai am trecut-o pe Creata pe listutza cu mamici, pe Irinouka o trecusem deja. Intru acum din nou sa o trec si pe Beinazutza.
Fetelor ce zi a fost azi, cu atatia clopotzei... Si maine iarasi o sa auzim clinchete pe-aici Ce frumoooos!!!

Tinna 36+ cu si mami de Andrei (7 ani)

Atat mai am pana vin pe lume!
Povestea nasterii lui Andrei
www.flickr.com/photos/21493362@N02/sets/72157603366051910/" target="_blank">Poze cu iubirea mea Andrei

AMR maxim 24 de zile !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tinna S. spune:

Fetelor, noapte buna! Eu ma duc la nani... Va pup mult!
Ereena, de-abia asteptam maine vesti de la tine!

Tinna 36+ cu si mami de Andrei (7 ani)

Atat mai am pana vin pe lume!
Povestea nasterii lui Andrei
www.flickr.com/photos/21493362@N02/sets/72157603366051910/" target="_blank">Poze cu iubirea mea Andrei

AMR maxim 23 de zile !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

Somn usor Tinna! Nu ne-ai spus cum te mai simti dar presupun (si sper! ) ca bine !

Eu ma bagasem in pat dar m-am rasucit de pe o parte pe alta si nu pot dormi..
Am asa emotii cateodata, frica chiar!, ca abia astept sa vina momentele cand vom fi cu toate la prichindei si vom vorbi de colici, medicamente, lapte etc.
Vreau doar sa stiu ca nasc cu bine, ca o vad, ca are 5 degete la fiecare mana si 5 degete la fiecare piciorus, ca vede ca aude... ca este sanatoasa!!!
Astea sunt emotii si ganduri ale fiecarei burtici in devenire mamica... stiu!.... dar abia astept sa scap de ele si sa-mi tin comoara in brate!

Tare ce-mi place sa citesc despre bebei vostri frumosi!
Tare ce-mi place sa le vad fotografiile!
Tare ce-mi place sa vad ca s-a mai nascut un clopotel!!!

Hait, ca a inceput sa-mi placa sa si filozofez...!
Cred ca ora este de vina si faptul ca stiu ca vorbesc singura acum...

Mitsule, unde esti? Dormi sau il hranesti pe bebe conrad ?
Nemary, te-ai culcat ?

Laura 38+ Eleni si mami de Dimitrakis 25.04.2003

Mergi la inceput

Acum am vazut si eu mesaj de la creata pe telefonul meu...

FELICITARI BEINAZUTZA PENTRU BEBE BEATRICE !!!
Ce mamica curajoasa sa nasca natural bebe mare de 4000grame !!!
Sanatate multa la mamica si fetita!!
Refacere rapida si mult mult laptic pentru printesa!!

Ce bine de cretulina si beinazutza ca stau in acelasi salon...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

ei , uite, ca pana nu s eincheia aventura de azi, nu puteam sa ne dedicam cu trup si suflet galeriei pentru maine. asa deci:

Creata mami, felicitari pentru creata mica si scumpa! sa fie intr-un ceas bun! si daca Beizanutza e cu voi acolo (va invidiez pentru relatiile care le-ati legat azi pentru tot restul vietii Creata cu Beizanutsa, Irinouka cu Carmilia, pupam si clopotelul ei! Sa fiti mamici implinite, fericite cu copii sanatosi si frumosi!

si-acu EREENA: fiecare nastere e deosebita, unica, irepetabila. cu fiecare suflet care vine printre noi ne imbogatim de sentimente, ne creste inima, radem, plangem, ne ingrijoram, rasuflam usurate... acum e randul tau sa ne faci partase la marea voastra aventura: sa deaDomnul sa fie o poveste cum nu s-a mai scris, senina si plina de clipe de neuitat! sa ai o nasterecum iti doresti si sa revii curand printre noi cu clopotselul in brate! capul sus, suntem aici pentru tine!
goooooooooooooooooo Ereena gooooooooooooooooooooooooooooooo!

miri_milka_mik mamik de bruno alexis si bebe sacha dimitris
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

http://b2.lilypie.com/DjTMp2.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rlc_sandor spune:

Ereena

raluca,35+,Sonia Andreea

Mergi la inceput

Cred ca ma voi duce sa incerc sa dorm....
Am o nelamurire... Nu se spune ca la varsta asta a sarcinii bebei aud foarte bine ce se intampla in afara burticii lor ???
Oare eleni a mea nu a auzit ca este inchis spitalul municipal pana luni si nu are unde sa se nasca??!!

De ce oare tot danseaza in halul asta ca zici ca nu-i mai ajunge burtica..?! Parca nicodata nu a fost asa de activa...
Miri, nu se poate sa-i arati si ei putin un shlap ca poate se potoleste...!!!!
Va pup!
Noapte buna!!!

Mergi la inceput