*Mamici de Ianuarie-Februarie 2008 (132)*
Raspunsuri - Pagina 12
laura_dimitris spune:
quote:
Originally posted by Ereena
laura
acum as vrea sa merg sa dorm .stiu ca toata lumea e entuziasmata de toti bebei veniti pe lume azi ,ma bucur ca sunt toti bine ...dar sunt si putin dezamagita .... nu ma plang ,asta e .Va pup pe toate
Noapte buna
Irina 39+ Matei
AMR 1 ZI
POZE
http://bd.lilypie.com/HmLbp3.png
Erena, te rog eu mult, nu o face !
Astazi a fost o zi mare dar si ziua de maine este la fel de mare !!
Maine se naste bebe Matei si mamica lui trebuie sa fie foooarte fericita in ultima noapte cu burtica ...
Uite, eu de astazi de dimineata ma gandesc la galeria pe care o voi face pentru tine si matei dar imi propusesem sa fie mai spre seara pentru a avea proaspat in memorie entuziasmul nostru pentru tine...
Sunt convinsa ca asa s-a intamplat si la restul fetelor !
Hai, capul sus si spune-ne ca te simti bine, sau speriata sau oricum, numai trista nu vreau sa fii !!!!
Laura 38+ Eleni si mami de Dimitrakis 25.04.2003
grati.ela spune:
Silvia sa va traiasca micutza minune Mariuca! Sa fiti fericiti!!!
39 Tudor Gabriel
AMR 7 zile
Eliza spune:
Angi si noua la cursul de breasfeeding ne-a zis ca daca mama raceste in nici un caz nu trebuie sa se izoleze de copil sau sa intrerupa alaptatul. Si mama si bebe au fost deja expusi la virus si corpul mamei produce anticorpi care nu au cum sa ajunga la bebe decat prin lapte. Deci nu-ti fie teama ca-i dai si lui bebe, continua sa-l alaptezi si ingrijeste-te sa te faci tu bine.
Felicitari pentru bebelusii nascuti azi sa creasca mari si sanatosi. Refacere cat mai rapida mamicilor.
Eliza
Povestea burticii
Craciun 2007
raca spune:
EREENA EREENA EREENA
Abia astept sa citesc ca bb Matei a venit pe lume si ca sunteti bine amandoi. Te si mult curaj pt maine.
38+ Razvan Gabriel
AMR 2 SAPTAMANI
Vine Barza!
raca spune:
Irinouka bb Rares s-a hotarat in sfarsit sa vina pe lume!! Sa fie sanatos si sa iti aduca numai bucurii!!
Creatza felicitari, in sfarsit o tii pe Mariuca in brate!! Ma bucur ca ai avut un travaliu scurt (chiar daca nu a prins epidurala). Ma rog sa scap si eu la fel de repede.
Va pe toate.
38+ Razvan Gabriel
AMR 2 SAPTAMANI
Vine Barza!
Tinna S. spune:
EREENA EREENA EREENA EREENA EREENA
Tin pumnii strans de tot pentru maine! De-abia astept sa il trec pe clopotezlul tau pe listutza!!!
fata si asteptam maine vestile bune!!!
Tinna 36+ cu si mami de Andrei (7 ani)
Atat mai am pana vin pe lume!
Povestea nasterii lui Andrei
www.flickr.com/photos/21493362@N02/sets/72157603366051910/" target="_blank">Poze cu iubirea mea Andrei
AMR maxim 24 de zile !!!
Tinna S. spune:
quote:
Originally posted by IrinaL
Am primit acum SMS de la Carmilia, Rares s-a nascut la ora 16, are 3350g si ochii albastri. Felicitari, Irinouka, bine ai venit bb Rares!
Irina 40+Ileana
Tudor
FELICITARI IRINOUKA SI BINE AI VENIT PE LUME BB RARES!!!
Irinouka refacere f f rapida si de-abia asteptam sa revii!!!
www.flickr.com/photos/21493362@N02/sets/72157603366051910/" target="_blank">Poze cu iubirea mea Andrei
AMR maxim 24 de zile !!!
nemary spune:
ereena, nu fii trista, capul sus si zambeste. Maine va fi cea mai fericita zi din viata ta, iti vei tine puiul in brate.
incepem de acum galeria pt.tine si Matei
Ereena
Mari 39+ bebe
odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
Tinna S. spune:
quote:
Originally posted by laura_dimitris
mesaj de la cretulina:
" avem o MARIUCA creata si superba! Date tehnice: ora 17.17 , 2.750 grame, 50 cm., travaliu de 2 ore cu totul, natural cu epidurala care nu a prins. Va pupam! "
Laura 38+ Eleni si mami de Dimitrakis 25.04.2003
FELICITARI CRETULINO SI SA FII FOARTE FERICITA LANGA MARIUCA TA!!!
AMR maxim 24 de zile !!!
Tinna S. spune:
De Beinazutza nu mai stiti nimic???
AMR maxim 24 de zile !!!