*Mamici de Ianuarie-Februarie 2008 (132)*

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gattasalvaje spune:

Fetele , Irinouka are o problema si m-a rugat pe mine sa intru sa va intreb daca ati patit asa si ce ar trebui sa faca ...problema ei este ca nu poate face pipi. A baut lichide , ii vine sa faca , insa nu-si poate relaxa muschii din zona perineala ca sa dea drumul la pipi. Spune ca senzatia este f. neplacuta si chiar nu stie cum sa rezolve problema.
Din pacate , eu nu am putut s-o sfatuiesc in niciun fel...daca stiti voi vreun remediu , va roaga mult sa-i ziceti !

Gattasalvaje - mamica Sarei ( 22 Decembrie 2007 )

Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE

Povestea nasterii

Lucrushoarele Sarei vacanta 2007 Bebelina din burtica Cununia civila Nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

De ce oare nu stim nimic de la beinazutza...??
Oare cine este zuza pereche ??

Telefonul meu s-a stricat zilele trecute cand l-am scapat pe gresie in sensul ca nu mai suna.... Doar vibreaza si i se aprinde luminita care indica un apel sau mesaj...
Inchipuiti-va ca am stat cu telefonul in mana sau cu ochii pe el atatea ore ....
Ce zi a fost asta....!!!!

Si eu nu ma mai opresc din mancat !!!
Deja nu ma mai gandesc la kilograme ci la faptul ca voi falimenta familia daca mananc cat pentru o armata...

Laura 38+ Eleni si mami de Dimitrakis 25.04.2003

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by gattasalvaje

Fetele , Irinouka are o problema si m-a rugat pe mine sa intru sa va intreb daca ati patit asa si ce ar trebui sa faca ...problema ei este ca nu poate face pipi. A baut lichide , ii vine sa faca , insa nu-si poate relaxa muschii din zona perineala ca sa dea drumul la pipi. Spune ca senzatia este f. neplacuta si chiar nu stie cum sa rezolve problema.
Din pacate , eu nu am putut s-o sfatuiesc in niciun fel...daca stiti voi vreun remediu , va roaga mult sa-i ziceti !

Povestea nasterii

Aoleu, ce rau trebuie sa fie ...!!!
Din pacate nu stiu ce sa o sfatuiesc..
Probabil ca i-ar trebui vreun medicament ceva...
Pe doctor nu l-a intrebat ?
Pana la urma asta este o problema medicala si ea este intr-un spital...
Of, sper sa se rezolve cat mai repede !!!
Spune-i ca o pup dulce si pe ea si pe palugel micut si frumos !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ereena spune:

Darene , multumesc din suflet pentru mesaj

Noapte buna tuturor !!!

Irina 39+ Matei

AMR 1 ZI

POZE
http://bd.lilypie.com/HmLbp3.png

Mergi la inceput

Avem de facut o galerie ...
Mai avem un clopotel scump care maine va veni pe lume...
Pentru zuza noastra Erena...

E - RE- NA !!! GO! GO! GO!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

mama a patit asa de la anestezie epidurala...nu-i pusese sonda dar a cerut pt ca avea vezica plina si nu putea face...deci Iry sa ceara sa-i puna sonda urinara...

39 Tudor Gabriel
AMR 7 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honey79 spune:

quote:
Originally posted by gattasalvaje

Povestea nasterii

GATTA spune-i Irinei sa vorbeasca cu medicii.
Noua ne-a spus de aceasta posibilitate la cursul de Childbirth. Si, ne-a aratat un furtunas rosu.... pe care-l introduc in vezica...astfel "aspirand" ( nu e chiar corect...dar nu gasesc cuvantul). In felul acesta ii goleste vezica. Sper sa se simta mai bine.
Dar, sa nu astepte...sa vorbeasca neaparat cu medicul.

www.genjerdan.com/private/Baby/" target="_blank">poze
bebe de Honey
Pozici de tot felu'

36+
Vali

AMR 4 SAPTAMANI !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ereena spune:

laura
acum as vrea sa merg sa dorm .stiu ca toata lumea e entuziasmata de toti bebei veniti pe lume azi ,ma bucur ca sunt toti bine ...dar sunt si putin dezamagita .... nu ma plang ,asta e .Va pup pe toate
Noapte buna

Irina 39+ Matei

AMR 1 ZI

POZE
http://bd.lilypie.com/HmLbp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

Ange, multa multa sanatate. daca Miri ti-a spus ca lapticul tau are antocorpi si bebe nuo sa pateasca nimic, stie ea ce spune. dar poate e bine sa-ti pui si masca chirurgicala, asa cum spunea Laura.

Mari 39+ bebe

odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

Grati, multumesc pt.nr. astept pana maine la pranz sa-mi spui daca ai vorbit cu doctorul tau si ma poate primi.

Mari 39+ bebe

odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Mergi la inceput