Mamici de iulie-august 2008 (26)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

aoleu m-am indragostit...si il cheama si Alex(numele meu preferat)
flo1980 bb e superb!!!

Ana-Maria18+
am oMARIA!!!AMR 22sapt
proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x3k83m_video008_events" target="_blank">filmuletze bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fiquelle spune:

quote:
cristina_26 Posted - 23/01/2008 : 19:02:26
Fiquelle, la Medlife, costa 160 de lei bitestul. Bafta maine la eco.

Am inteles de la doamna doctor ca ma trimite la Synevo-Medicover...am impresia ca astia sunt mai scumpi...dar analiza asta nu se poate face la orice laborator? doar anumite laboaratoare o fac?

MADALINA 11+ si SOFIA MARIA(12.08.2004)

Mergi la inceput

iar vb singura!!
cand scriu un mesaj dupa celalalt...cand nu mai termin de citit
cine mai papa o portie de ciulama??
tot EU!!!sa ma fac mareeee

Ana-Maria18+
am oMARIA!!!AMR 22sapt
proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x3k83m_video008_events" target="_blank">filmuletze bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

Fiquelle eu am facut saptamina trecuta bitestul la Synevo si am dat 110 lei. Doar ca doctorita ta trebuie sa-ti dea un formular special primit de la ei, in care sa treaca mai multe date despre tine ca altfel nu te primesc astia. Sunt foarte stricti cu bi/triplutestele.

Mada mie mi-a placut al treilea model de rochita. Eu in locul tau si la bugetul tau mi-as lua rochita din tara. Cu 5500-6000 lei cat sunt 1000 lire, iti face rochita chiar Irina Schrotter , cu mina ei iti coase fluturasii.

Monica si www.flickr.com/photos/boticelina/" target="_blank">gargaritza 15+

"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by boticelina

Fiquelle eu am facut saptamina trecuta bitestul la Synevo si am dat 110 lei. Doar ca doctorita ta trebuie sa-ti dea un formular special primit de la ei, in care sa treaca mai multe date despre tine ca altfel nu te primesc astia. Sunt foarte stricti cu bi/triplutestele.

Mada mie mi-a placut al treilea model de rochita. Eu in locul tau si la bugetul tau mi-as lua rochita din tara. Cu 5500-6000 lei cat sunt 1000 lire, iti face rochita chiar Irina Schrotter , cu mina ei iti coase fluturasii.

ai mare dreptate!!!

Ana-Maria18+
am oMARIA!!!AMR 22sapt
proiectul bebe pink

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Anaxena nu vb singura. Eu ti-am vazut rochita si pozele si de la cununie si cele de la nunta, oricum ai arata super, bine nici acuma nu arati rau da nu esti tu obisnuita.
Cum a iesit ciulamaua?
Flory nu ai pt ce.
Dana am zis maxim cu 1000 de lire daca sap atent gasesc rochie de designer. Da-mi adresa pe pm te rog. Ms. Oricum rochiile din poze am vazut ca is destule de ieftine ma asteptam la scoruri mai mari.
Sibylle un exemplu de text? Pleaseeee... Mie imi plac ambele nume daca zici ca Lenka iti aduce aminte de ceva trist mai bine Katia atunci. Nu ati mai gasit nimic care sa va placa?
Eu fug am papa pe foc revin mai acusi, ca mi-e ca o ard stand pe net. Fac pui cu legume si sos si piure.

---------------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)
Bebe 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Boti da cine are timp de stat dupa madam Irina? Faza e ca asta ar insemna sa ajung in ro cu vreo ceva timp inainte sa merg la masurat probat etc. Si asta ar insemna sa iau si bebeii cu mine ca a meu munceste nu am cu cinei lasa, ca oricum nu stau cu nimeni.

---------------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)
Bebe 2

Mergi la inceput

uitati-va ce i-am cumparat lui bb : www.flickr.com/photos/12649238@N02/2214949320/" target="_blank">hainute Maria

Ana-Maria18+
am oMARIA!!!AMR 22sapt
proiectul bebe pink

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

Mada glumeam Din cate imi aduc io aminte de la prietenele mele, o rochie no name e in jur de 200-300 lire, una mai de soi, pina in 600 de lire. So, ai putea, din ratiuni de buget, s-o iei din tara. Pe de alta parte, in Ro nu stiu daca vei gasi marimi "normale". Prieten mea care a facut ultima nunta abia a gasit o rochita pentru talia ei mai "generoasa", unde generoasa inseamna 58 kg!!!! Asa ca, pentru a preveni nervii de cabina de proba, ai putea sa-o iei din UK.

Parerea mea ! Io m-am mariat in blugi si-ntr-o geaca blanoasa, cu 2 martori si cu bagajele in portbagaju' masinii. Am primit felicitarile, dupa, telefonic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Buna seara fetelor,

Ce bine ca am ajuns sa va mai scriu....pe cat de "chefless" eram azi in privinta muncii, pe atat de multe treburi am avut. Si cine-o fi inventat ideea de shedinta pt orice...ioi Doamne...

Recunosc spashit ca am citit foarte in diagonala si n-am retinut mare lucru. O sa reiau mai incolo.

Am vazut rochitzele puse de Mada (scuze de tacere, o sa vb cu fetele pana vineri...sunt asa zuza) si am recunoscut site-ul. Se vehicula si pe la mirese 2005, pe vremea mea..maica Eu zic ca vei gasi o rochitza minunata, pt ca sunt frumusele foc!

Pe Ella o ciufulesc eu repede, clar! Dupa ce ca spala geamurile saptamanal, IAR se vede grasa! Ti-am promis ca ti-o iei si o sa ma tin de cuvant! Oare tu te duci azi la echo...?!? Nu mai retin, dar ma rog sa fie bine pt toate fetele care merg!

Madalina bafta maine la eco! Despre costurile de la acel laborator nu stiu sa-ti zic. Eu la Genetic Lab pt TT am dat 150 Ron.

Ana sa va fie de bine si tie si Mariei! Tu esti alta canditata la "luat pe coaja"....zau! Da, ai fost o mireasa foarte frumoasa DAR esti si o viitoare mamica la fel! So...sa nu mai aud altceva!
Siby foarte faine numele alese! De ce nu ma mir oare?

Nati, scuza-ma ca abia la ora asta iti scriu...am cautat acum repede si iti pun aici ce-am gasit, asa, la prima mana. Sper sa te ajute cumva, pt ca-s zombie tare momentan: http://www.hairstylesdesign.com/gallery/short_hairstyles.php ;http://www.prohaircut.com/ ;
http://www.hair-news.com/medium-length-hairstyles-01.html
Scuzati ca n-am bagat linkurile sub cuvant...

O sa ma opresc aici, momentan! Sa-mi mananc si eu legumele sotate si o sa mai vin.
Am fost cu iubi in mall sa cautam cadou soacrei(eu am noroc de una draguta foc)si cred ca mi-a scazut tensiunea si mai tare. M-am asezat pe prima bordura pe care am gasit-o pt ca pur si simplu nu mai vedeam..mi se incetzoshase vederea si mai aveam doar un pic pana la leshin! Foarte nasoala senzatie! Ce m-as fi facut eu daca nu eram cu bubu meu?

Va pup si va rog sa ma scuzati ca azi n-am raspuns mai multor fete, dar inca ma resimt!

17+

Mergi la inceput