Mamici de iulie-august 2008 (26)
Raspunsuri - Pagina 7
vias spune:
...buna gravidutzelor,
Anna multumesc....o sa-i spun sotului sa-mi cumpere cafea de care mi-ai spus tu saptamana viitoare cand vine acasa...mi-am notat
Bujoabai astept sa bem cafeluta impreuna pe balcon..esti prima invitata
Mada_Mxm faine rochiile...mai vreau sa mai fiu odata mireasa...nu cu alt barbat...tot cu grasul meu...dar vreau sa mai caut rochii...super momentul..sa te bucuri de el..
Cami,
14+
pustai
MissJJ spune:
Boticelina asta cu marimele da e o pb grava. Ca eu nu arat ca Anaxena, in marimea uk chiar daca slabesc is un 10-12, Anaxena fiind un 6-8 maxim 10, depinde de model. Deci nu is nici perfecta manechin da nici slaba mai am si ceva "depuneri" in locuri strategice.
Si aici sigur gasesc ceva pe marime ca daca te uiti la prima rochie pe link sunt testimonials si este o tanti acolo care in marimea uk creca e cam 20 si si-a luat acelasi model de rochie, deci se poate...
Laura da ia baga si poze de la nunta sa vad si eu.
Nasol cu ameteala am mai patit si eu, de asta mi-e si frica sa merg prea departe acum cu fata decat daca este strict necesar ca mi-e ca ma mai ia cu rau si din astea pe drum.
---------------------------------------------
Mada
si Arianna Raisa
(21.08.2006)
Bebe 2
ankalaura spune:
Fetele, eu nu m-am potolit
Mai bine fac si triplu-test-ul. De capul meu, asa...
Intrebare - cat timp trebuie sa treaca maxim intre ecografie si TT? Ca ecografia mea e din 15.
La Medlife mi-au zis 2 saptamani, deci m-as putea duce maine dimineata la recoltare.
La Babes nu mi-au zis - cica sa imi zica ginecologul.
La Synevo nu raspunde nimeni.
La Sanador mi-au spus 48 de ore.
Ce as mai putea sa fac. Sa ma programez la ei la morfo fetala si sa imi fac in aceeasi zi si TT.
Voi ce ziceti?
Anca
16+
bujo spune:
Sybille si pe sotul meu il cheama Vladimir. Are antecedente bulgaresti in familie.
Iti mai zic io cateva nume slavone: Ianka, Sasha, Anastasia, Caterina (asta e rezervat de mine)
Liuba, Ilia, Ivana. Uite aici un site cu www.babynamenetwork.com/baby_names/origin.cfm?origin=Russian&start_row=1" target="_blank">nume slavone poate iti mai vin idei.
Mada ce-ai fata, de ce sa ma fi suparat? Stai relax ca am soricu gros![]()
bujo
15+
album de nunta
mini Bujo
Fiquelle spune:
Ankalaura, la dublu teste se fac in aceeasi zi- sau cel putin asa mi-a zis mie doctora ca voi face eu maine.
Am luat analizele de saptamana trecuta de la laborator...daca stie cineva sa-mi spuna cum pot interpreta valoarea Cytomegalovirus IgG de 48,0 pe metoda bioMerieux (cred ca asta e), in conditiile in care maximul este de 6,0, iar IgM este negativ...Toxoplasma mi-au iesit negative si IgM si IgG. E bine oare?
MADALINA
11+ si SOFIA MARIA(12.08.2004)
vias spune:
...

...nu reusesc sa pun pozele...asta este...trebuie sa ma resemnez ca sunt dusa..

pustai
boticelina spune:
Anka, din cate stiu eu, pentru triplu test nu ai nevoie de eco, doar de sange. Dar o ecografie foarte apropiata ca data te poate ajuta mult, deoarece majoritatea erorilor la triplu test (adica rez fals pozitive) apar din cauza datarii incorecte a varstei gestationale. Deci, nu e obligatoriu eco si atunci vor lua in calcul varsta gestationala dupa ultima UM, sau faci eco si vor avea date de referinta si despre varsta gestationala masurata ecografic.
Monica
si www.flickr.com/photos/boticelina/" target="_blank">gargaritza 15+
"If you are unware of your choices, then you have none"
monalac spune:
azi am avut o zi infernala...mai intai nu am putut dormi toata noaptea,apoi,m am trezit la 9 30,i am dat lui cris sa pape,am mai facut una alta prin casa si am plecat sa fac cumparaturi si sa platesc niste facturi.am ajuns acasa la 12 30,intre tp venise si mama,am apucat doar sa l dezbrac pe cris si a tb sa plec la scoala.am avut ore pana la 20,apoi a venit sotul sa ma ia,caci el abia atunci ajunsese acasa,plecat de ieri de la 5 dimineata.am ajuns acasa si mama imi da aceeasi veste//buna//,nu reusise sa i dea nimic de mancare lui cris,deci cris pana la ora 20 mancase doar cerealele cu lapte pe care i le dadusem eu la 10 si putina paine...sa nu ti vina s o iei razna?ce sa i mai zic,ca habar n are sa se comporte cu un copil?mai bine tac,ca tb sa apelez in continuare la ea...apuca te si da i sa manance lui cris,strange toate jucariile de prin casa,strange rufe de pe balcon si tot asa...colac peste pupaza,sotul imi spune ca maine nu poate sa ma duca la dr,pt ca tb sa plece iar la buc ca au castigat azi meciul si s au calificat...deci iar ma chinui cu mancarimile,iar raman toata ziua cu cris,of,ce sa fac?sa o iau razna?nici macar de asta nu am timp...
19+ cu bebe codrin
Mami de
Cris
Poze Cris
anaxena spune:
monalac linishteste-te!!!super-woman ce eshti!!cate sa faci si tu?
numara pana la 74847814718 si respira cand treci de la un nr la altul
ce meci joaca sotzul tau?sau despre ce e vorba?
Ana-Maria
18+
am o
MARIA!!!AMR 22sapt
proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x3k83m_video008_events" target="_blank">filmuletze bebe
MissJJ spune:
Bujo good atunci. Na ma gandeam si eu sa nu te fi suparat.
Uff Mona greu si cu Cris si cu programul tau de la scoala.
Camy ms.
---------------------------------------------
Mada
si Arianna Raisa
(21.08.2006)
Bebe 2