Mamici de iulie-august 2008 (26)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Gata am reusit!!!

Flory mami de Alex si 16+

bebe 2
pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

am pus ciupercutzele acum ashteptam sa fiarba!

Ana-Maria18+
am oMARIA!!!AMR 22sapt
proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x3k83m_video008_events" target="_blank">filmuletze bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Oana, bafta la eco; eu abia pe 9 febr, ma mai duc sa il vad pe bebe. MI se pare ca mai e atat pana atunci!!!

Cristina
" O data ce ai zburat, vei pasi pe pamant cu ochii atintiti spre cer" - Leonardo Da Vinci

10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Multam mada!

Si eu mai am dureri de burtica....offf, nu am mai luat no-spa, dar trebuie.
Si mie imi place ciulamaua de ciuperci, eu pun si coditele!

Flory mami de Alex si 16+

bebe 2
pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fiquelle spune:

Buna seara, fetelor!
Eu maine merg la eco, facem screeningul de prim trimestru, deci si analizele de sange de dublu test...stie cineva cat costa aceste analize de sange?

Eu am dureri uneori pe operatia de cezariana, in special cand ma ridic de pe scaun, chiar daca ma ridic incet, ma doare rau, ca o arsura...ma tine 1 ora, apoi ma lasa...fetele cu cezariana, aveti asa probleme?

MADALINA 11+ si SOFIA MARIA(12.08.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanasm spune:

cristina mersik ..si tie bafta pe 9..dar mai vorbim noi pana atunci!
anaxena vad ca esti fan ciulama...ca park acum vreo 1 sapt, toate faceati ciulama

Oana
8+
o noua viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chuny spune:

Fetelor, pt prima oara cand ma plicitsesc la serviciu, asa ca am zis sa mai trimit ceva mesaje pe DC. Eu nu imi simt bebelusha : - (((

Mada, superbe rochiile. Ce fain e sa iti planifici nunta. Pe invitatii ai putea sa scrii ca doresti o confirmare a prezentei, eventual cu un text comic, dar care sa spuna ca e serioasa treaba si nu prea ai nevoie de razgandiri de ultim moment.

Narcisa, ma bucur ca iti place numele de Vladimir. Acum suntem in cautarea unui nume de origine slava pt fetita. Mie imi place Katia si Lenka. Pe sotul meu l-am convins cu Lenka, dar acum nu mai sunt asa de sigura pt ca Lenka e numele unei stramatusi cu o poveste foarte trista. Era foarte tanara si s-a sinucis din dragoste pt iubitul ei care murise in timpul primului razboi mondial.

Si acum nu stiu de ce am o retinere pt acest nume, desi de cand mi-a spus bunica povestea Lenkai ( bruneta, parul lung prins in 2 cozi impletite si ochii verzi), imi doream o fetita pe care sa o cheme asa.

Imi mai place si Irena, dar sotul nici nu vrea sa auda.

Sibylle saptamana 18

Nasterea ariciului junior Poze cu noi si Vladimir

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

quote:
Originally posted by mada_mxm

Dana, Bujo ma bucur ca ca va plac modelele, eu asa vreau ceva intre rochie de seara si rochie de mireasa clasica stilul ala de printesa ca ar fi prea pompoasa pt locatie. Acuma pe site-ul ala nu dau preturi dar au destule magazine in uk si ma pot interesa am zis maximul nostru pt rochia perfecta e 1000 de lire, mai mult nu dau.
Dar cam asa ceva caut ca idee de model. Ce am gasit site-uri cu preturi majoritatea rochiilor erau modelul stil printesa si eu vreau ceva mai simplutz.
Mai fac sapaturi...

---------------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)
Bebe 2

MADA dar e suma enorma.....eu mi-am facut rochia la o croitoreasa care sta la cativa km de Iasi. Rochia a iesit superba, cum vroiam eu si am dat doar 400 de euro. Sincer a costat costumatia sotului mai mult decat rochia mea. Daca esti interesata iti pot da informatii despre aceasta croitoreasa. Cum crezi....e mai naspa ca ar trebui sa faci un drum pana acasa pentru masuri,etc.

mult asteptat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Oana, cu siguranta mai vorbim noi
Ana, pofta buna!!!
Fiquelle, la Medlife, costa 160 de lei bitestul. Bafta maine la eco.

Cristina
" O data ce ai zburat, vei pasi pe pamant cu ochii atintiti spre cer" - Leonardo Da Vinci

10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

cine papa ciulama??
eu!eu!eu!si bb
apropo de nunti
eu pe rochita mea am dat 14mil iar pe costumatia lui sotu' 2mil lei..si rochita a fost facuta pe comanda...ideea mea 100%..defapt am vazut o creatie a irinei schrotter si de acolo m-am inspirat pt fustita..mie mi-a placut f mult rochita mea,mai ales pt ca ma reprezinta si pt ca nunta a avut loc pe plaja
cine vrea sa ma vada mireasa..sa acceseze linkul meu de poze..atunci am fost superba..nu seman cu mine

Ana-Maria18+
am oMARIA!!!AMR 22sapt
proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x3k83m_video008_events" target="_blank">filmuletze bebe

Mergi la inceput