Hainute-inainte sau dupa nastere?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns manon spune:

musette, un nume rar la noi. am avut o profesoara de franceza care se numea asa...

quote:
Originally posted by musettepink

Sincera sa fiu si eu as cumpara de pe acum hainute si de toate si abia am aflat ca sunt gravi....Eu am o prietena care a cumparat de toate inainte de nastere si are un copil sanatos si frumos deci eu clar o sa cumpar inainte,nu cred ca chiar de acum dar nici nu astept dupa nastere!Oricum dupa nastere principala ta grija va fi copilul nu sa alergi prin magazine sa cumperi lucruri sau sa-ti cumpere altii si sa nu fie pe gustul tau.

minunea noastra

asa creste minunea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

manon in cazul meu e doar un pseudonim,dar mi-a mplacut mult cum suna

minunea noastra

asa creste minunea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ada_S spune:

tecky, chiar trebuie sa ii cumperi ca o sa ai nevoie de ele cand o sa scoti copilul din spital. Nu te poti baza pe ce primesti.
Trebuie sa ai vre-o 2-3 bady-uri......daca vomita poate nici nu iti ajung intr-o zi.........si asta e nimic........mai vezi si pe net de ce ai nevoie. Sau discuta cu o mamica care poate sa iti dea sfaturi. Ca de ex sa cumperi hainite care au capse in fata nu in spate ca sa nu trebuiasca sa tot intorci copilul, sau pantalonasii sa aiva capse pana jos, e mult mai usor de schimbat, etc. Am cumparat si hainite care nu le-am putut folosi niciodata......nu am ales varianta buna. Nu trebuie sa cumperi multe deoarece in primele luni cresc foarte repede, dar de strictul necesar ai nevoie. Cele primite de obicei nu sunt bune chiar atunci deoarece lumea nu se pricepe, cumpara si ei la recomandarea vanzatoarelor si de obicei toti le cumpara mai mari........sti tu...... decat sa fie mici......

Daca te ajuta cu ceva eu am cumparat hainite pt bb de pe la 5 luni de sarcina, mi-am pus hainitele pe butica, pardon burtoi, si am facut poze cu ele. Copilul a fost perfect sanatos, l-am nascut cu scor apgar 10 si 10 (l-am nascut cu cezariana datorita unor complicatii).

Ada 13+ mamica de baietel (25.06.2006)
BB2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

naty, tu intrebaid e patut-leagan.uite ce am gasit aici:
http://forum.desprecopii.com/forum/classDetail.asp?id=11025

alexutza 4 ani + si 28 +Teodor Mihai
http://bd.lilypie.com/WaYCp2.png
http://community.webshots.com/user/paveliucalina
Save the Earth- it's the only planet with Chocolate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

oops, sorry, am postat gresit la subiectul asta. scuze.

alexutza 4 ani + si 28 +Teodor Mihai
http://bd.lilypie.com/WaYCp2.png
http://community.webshots.com/user/paveliucalina
Save the Earth- it's the only planet with Chocolate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katiapam spune:

Tecky-eu categoric nu sint superstitioasa si aveam deja lucruri inainte sa aflu ca eram in asteptarea bbelinei incepusem sa ma pregatesc cum m-am decis ca-l vreau si imi spuneam mereu ca daca e sa fie totul bine atunci va fi
am incercat sa nu ma stresez in timpul sarcinii si sa fiu vesela si nu-mi faceam ginduri rele
asa ca incepe linistita cumparaturile si valiza

_

ticker
mamicąde GIULIA-20/06/07
mai dire mai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pet.cost2005 spune:

Eu nu am cumparat nimic inante de a naste. Lucruri, carut, patut etc. Daca ar fi fost dupa mine, da, as fi luat, dar sotul nu a vrut. S-a ocupat el dupa de cumparaturi, dupa ce in prealabil am colindat magazinele si mi-am exprimat preferintele. A fost dorinta lui si i-am respectat-o. Si oricum, am incredere in gusturile lui chiar daca ar fi fost sa se ocupe singur de partea cu shopping.

Ca un sfat: hainute eu nu mi-as cumpara multe deorece vei primi si se aduna ca nu ai timp sa i le dai pe toate. Cel putin la mine asa a fost .... am o gramada de hainute noi, neimbracate. Le pastrez pt. bb2 .

Aaa .. doar valiza pt. spital mi-am pregatit-o inainte cu lucruri pt. bb, pampers, servetele umede etc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

categoric inainte!!! sa cumpar eu cu manuta mea tot ce imi doresc pt bebe si sa nu am suprize ca nu imi place ce a cumparat sotzu' sau mama!! intr-adevar am primit multe si dupa nastere dar majoritatea au fost mai mari!!!
aaa si ink ceva mie una mia placut sa am totul pregatit si sa vin de la spital cu bebe acasa linistita, stiind ca toate sunt aranjate de mine cum trebuie!!

-------------------------------------------------------------------------
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!

Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!

mami si bubulina IASMINA ALYSSA 31.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daraban spune:

Si eu am avut majoritatea lucrurilor pt bebe dinainte sa se nasca.
Am avut timp destul inainte sa spal toate hainutele,sa le calc si sa le aranjez in dulap asa cum imi placea mie.

Nici prin cap nu imi trecea sa las cumparaturle pt bebe,pe dupa nastere,deoarece eu am incredere doar in gusturile mele

Nastere usoara sa ai si bebe sanatos,nu are rost sa crezi in superstitii,zic eu.

dana si delia (11.03.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Daca nu as fi avut totul cumparat inainte si hainutele spalate si calcate nu imi imaginez cum as fi procedat? Sa fug intre alaptaturi (adica max 2 ore) sa caut prin tot orasul lucruri care sa imi placa si care apoi trebuiau spalate si calcate?
Cred ca e muuult mai comod sa le ai pe toate pregatite ca atunci cand vine bebe sa ai timp de el.

Roli mamica de Andrei(16 ianuarie 2008) si Marc(9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC

Mergi la inceput