Hainute-inainte sau dupa nastere?
Dragi mamici si viitoare mamici am si eu o intrebare:sunteti superstitioase?Credeti ca daca ii cumparam viitorului nostru bebelus hainute dinainte de venirea lui pe lume s-ar putea intampla ceva grav?Eu mai am pana voi naste dar abia ma abtin cand intru intr-un magazin cu hainute pt bebelusi.A cumparat cineva hainute inainte de nastere?
Raspunsuri
musettepink spune:
Sincera sa fiu si eu as cumpara de pe acum hainute si de toate si abia am aflat ca sunt gravi...
.Eu am o prietena care a cumparat de toate inainte de nastere si are un copil sanatos si frumos deci eu clar o sa cumpar inainte,nu cred ca chiar de acum dar nici nu astept dupa nastere!Oricum dupa nastere principala ta grija va fi copilul nu sa alergi prin magazine sa cumperi lucruri sau sa-ti cumpere altii si sa nu fie pe gustul tau.
minunea noastra
asa creste minunea noastra
redai spune:
Eu cand aveam 25 de saptamani de sarcina aveam tot pt bebe.Hainutze, mobila,tot ce trebuie. Nu cred in superstitii. Mie mi se pare ca trebuie sa le ai din timp pe toate. Nu se stie niciodata dacva nu nasti la 7 luni si dupa aceea cine ti le cumpara? Sotul? Eu nu m-as lasa pe mana lui. Asha ca in momentul in care am nascut aveam haine, scutece, servetele umede (TOT) pentru 2 luni.Atat cat nu puteam eu sa merg la cumparaturi.
Lore, mamicutza de print David
Poze David Vlad
Tecky spune:
multumesc pt raspuns fetelor.Abia astept sa incep sa cumpar lucrusoare,mai ales ca i se poate intampla oricarei mamici sa nasca la 7 luni si atunci chiar ca nu mai avem ce face.
musettepink spune:
Spor la cumparaturi!Si daca gasesti oferte bune sa ne anunti si pe noi ca eu un semn astept si incep sa cumpar pt bebe!![]()
minunea noastra
asa creste minunea noastra
Nonna76 spune:
Si eu am cumparat inainte tot ce a fost nevoie pentru bebe.e mai bine asa caci vei lua ceea ce-ti place tie.Tu astepti cu nerabdare sa-l tii in brate deci e firesc sa-l imbraci asa cum iti place tie.
In plus in lunile mari de sarcina nu mai poti umbla asa usor prin magazine iar dupa ce nasti nici atit.
Precizez ca am doi baieti frumosi si sanatosi.
onyxg1998 spune:
Sincera sa fiu, as cumpara o gramada, desi mai am si de la Vlad, dar problema este ca nu stii cat de mari sau cat de mici trebuie sa le cumperi, daca le iei prea mici? Ca ar fi mai maricele, nu-i o problema. Eu cred ca am sa mai astept putin. Cat despre patut si carut, da, deja ma uit sa vad preturi, modele si confort. Chiar si biberoane, tetine, suzete, cremute, pampersi, astea da, nu-i problema.
Pupik de la Onyx si Vlad
26+
Alexandra Maria si mami de
Vlad Gabriel James
Andree27 spune:
Eu una sincer nu sunt deloc superstitoasa cu absolut nimic.Eu am acuma 20 de saptamani de sarcina si inca nu i-am cumparat mare lucru la bb pt ca ne apucam de amenajat apartamentul si camera pt el ,dar dupa ce va fi gata abia astept sa merg cu sotul meu la shopping.
Si acuma Doamne fereste dar daca e sa se intample ceva se intampla si daca ai facut totul din nainte sau nu,cel putin asta e parerea mea.Si totusi e mai bine sa le ai pregatite din timp ,spalate calcate si tot ,doar nu vrei dupa ce ai nascut cand pe primul plan e bb sa mergi la shopping,nu?
Andreea
20+ in asteptare de un ingeras:
Eric Ianis
Raluk31 spune:
Pai sigur ca am cumparat
Inca din luna a 3-a,iar pana prin noiembrie aveam toate minunile si ceea ce nu e sigur ca ne va trebui
Ia gandeste-te,in afara de nasterea prematura,Doamne fereste,cum ar fi sa vii cu bb acasa si sa n-ai nimic..crezi ca ai timp sau energie de cascat gura prin magazine?Spor la cumparaturi,draga Tecky!
Raluca
in asteptarea micutei Anais
violeta11 spune:
Buna fetelor,eu nu cred in asa ceva,sunt vorbe din batrani pe care nici pamantul nu le vor astupa vreodata......eu am cumparat si patut si carut si cos de masina,si hainute,dar mai am multe de luat...de ex cosmetice....acum ma gandesc sa fac bagajelul ptr spital ca de...nu se stie niciodata cand vine,de la 7 luni trebuie sa fie pregatit...bafta la cumparaturi!!!!,nu lasati totul pe ultima suta de metri ca nu este bine...
25 saptamani
DPN 6 Mai ...
Baietel canadian 100%
m_monique spune:
e bine sa aveti multe cumparate dinainte, si cand veniti acasa cu bebe totul sa fie pregatit.
eu am inceput pregatirile cand aveam 30 de saptamani de sarcina. am primit multe lucruri de la prieteni: patut, carut, scoica de masina, hainute, scutece de finet.
eu am cumparat doar cateva hainute, scutece si cosmetice.
sfatul meu e sa nu cumparati prea multe hainute, ca oricum veti primi multe, si copiii cresc repede si nu prea apuca sa le poarte.
nu va aruncati nici la sterilizatoare de biberoane, ca poate veti alapta. mie nasa (femeia bine intentionata) mi-a cumparat sterilizator de biberoane, pe care nu l-am folosit niciodata.
Andrei (16.12.2006)