Timisoara, Impreuna! (78)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lormi spune:

Andule da-mi pe PM o adresa de mail unde sa iti trimit.

Album Lormi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danitin spune:

A, si am si eu o intrebare.... I-a prescris dr. spiridusului Calcevita, asa pt intarire imunitate. Pana acum i-am mai dat si de fiecare data dizolvam o pastila pe zi. Acu la farmacie mi-a atras atentia ca doar jumatate de pastila si i-am spus ca pana acum dadeam una intreaga si a zis ca foarte foarte rau am facut, se da doar jumate la copii. Cum e???? sau sunt de difeite gramaje?

Mamica de spiridus

Avem si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danitin spune:

No, cine vorbea de energie in plus, am cobit, e incendiu pe Vacarescu si trebuie sa fug, vor de la Bucale stirea, m-au sunat acu... misto, o sa am noapte inflacarata.

Mamica de spiridus

Avem si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lormi spune:

No bine fetelor ma duc si eu la culcus ca e cam tarziu!Va doresc usor, si tie Danitin o noapte linistita(te-au gasit la ora asta sa te trimita la incendii ....)
Ne intalnim maine, probabil la un ceai, la ora la care ma voi trezi eu.
V-am !

Album Lormi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana75 spune:

Lormi, eu cu fumatu stau bine desi am personaje in juru meu care ma conturba
Dana, nu e gulas. Mancarea asta e scazuta, fara strop de zeama. Cartofii si galustele dupa ce se fierb se scurg de apa iar peste cartofi si galuste se pune prajeala aia de ceapa si boia. Sosul de rosii se pune deasupra dar doar dupa ce ti-ai scos in farfurie (cel putin asa faceam noi). O noapte usoara iti doresc.

Va pupa
Silvana si Paul

Poze cu noi
www.onetruemedia.com/shared?p=49637cc8cc6e5649623278&" target="_blank">Craciun 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

'neata!
Haideti la

Aida
POZE
Matza Emma in actiune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katik spune:

neatza!
aida, sar'na de cafea!
iaca, mai vin si eu cu una:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Hai 'neata si de la moa....

Ma'c si io mintenas sa beu cafeuu cu fetele...numa' ca vroiam sa-i spun neaparat la maman Dolores ca m-a spart la ochi cu modelele "rosu si negru" si modelul 9.Fa fimeie,fa-mi si mie asa....!!!!Aia rosu cu negru e mortala...sa mor de nu...si gagica aia are si gabaritul meu,deci prin deductie si permutatie,ma gandesc ca si pe mine m-ar prinde freza aia.Ce zici?!

Nah,muah,muah,muah la tatii si vorbarim mai tarziu...ca creierul meu deja da semne de sevraj,vrea cafa....

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lore03 spune:

Neatza!!!!!!
Aida multu pentru cafea

Maria te imbratisez cu drag si tare mi-ar fi placut sa ne cunoastem ,dar se pare ca nici tu nu vii diseara ,ca si mine

Doris faine coafuri si cea din prima poza este nasa mea ,mama ce freza i-ati mai facut

In rest eu sunt acasa ,Laura inca tuseste ,am fost cu ea la pediatra si a zis sa continui tratamentul cu toate ca a inceput sa faca si putin febra dar nu mai vreau sa ii dau antibiotic pentru ca a luat incepand din septembrie in fiecare luna .A zis dr sa mai asteptam si daca mai face febra si astazi si mai tare sa trec totusi pe antibiotic
Pe tatal meu azi il externeaza,nu este in Timisoara la spital.
O sa mai revin cu completari .Va pup pe toate

un suflet trist

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Neatza si de la mine...

Lecitina si cafea...poftiti de luati...

Ma bucur ca v-au placut frezele, in tendinte...sunt mandra de elevele mele...si comisia m-a laudat ieri...iar si din nou...
E ceva, mey...sa privesc putin in urma, acum 5 luni, cand nu stiau nici sa tina feounul si foarfeca in mana, iar acum sa le iasa din manutzele lor delicate, astfel de capodopere...simt ca in urma mea ramane ceva, si-or aminti vreodata de mine...

Ana, hai ca m-ai dat pe spate, zau...
Rosu si negru, vrei?
Na, pai rumeg ideea, si dezbatem problema...
Daca o vad pe Ana rosie in cap...zau ca o sa mi se para ca nu sunt numai eu singura plecata cu sorcova...mai sunt si altii...

Lore, si zici ca doamna din poza( manechina noastra) este nasa ta?
Fain, super...
Sa stii ca Maria vine, intr-un mare fel, pentru ea am mutat azi intalnirea...ca sa stea maine cu sotul ei...
Imi pare rau ca nu poti ajunge, sa ne cunoastem...
Si sanatate multa la printesa...

Aidule, ai sunat la cumnata? o duci pe Emma?

Sunt prin zona, azi le fac frumoase pe Anda si pe Maria...la domiciliu...la Maria e urgenta, ca acus are bretonul ca la pudeli...

Totusi, cine vine azi la intalnire, la 19 in Unirii?

Maria
Eu
Anda
........
astept continuarea...

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele

www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:))

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">CHRISTMAS 2007 by INES

www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ INES

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

POZE CU NOI

Mergi la inceput