Timisoara, Impreuna! (78)
Raspunsuri - Pagina 10
katik spune:
doris, bravo tanti profesoara!!!! superbe freze!!!!!! mie imi place aia cu "perdeaua" si aia prima colorata, nu mai stiu cum se cheama, cu roz parca!
deci, azi aveti actiunea freza! pai spor! da' vedem poze, nu?![]()
bey, gulasul e cu carneeee, multa carneeee!!!!!![]()
Mariaa spune:
ca la pudeli ausi...tu ai treaba cu bretonul, eu cu perciunii ![]()
foarte faine frezeleeee, da nu ma mai mira nimic cand vine vorba de Dorisake meseriasha 
hai ca m-am socat si eu Ano, esti criminala, rosu si negru zici?! ![]()
adevarul e ca tipa aia e si genul tau cumva, asa mai tzaca (e de bine) si chiar cred ca te-ar prinde ceva mai indraznet. sunt curioasa de sugestiile lui Dorisake.
ausi Dorisake, e loc si de un vopsit mic?! mai am tubul ala ce mi l-ai dat tu.
ma duc sa bag o tona de cafea. m-am trezit pe la 4 si m-am uitat la tv, ma chinuiau gandurili si n-am putut dormi.
la spital toate sub control, am vorbit la telefon.
hai sa aveti o zi faina 
www.youtube.com/watch?v=lBSpSr7LN-0&feature=related" target="_blank">pretty woman
" Nu ai pierdut daca ai cazut. Vei fi invins cu adevarat daca nu te ridici! "
claudia74 spune:
Buna dimineata fetele,eu numai dau azi nimic, de cafea e tarziu iar daca vin iar cu vreun Latte cine stie ce se propaga pe aici de numai ajungeti nici una la intalnire azi
,admirai frezele,culorile si asta m-a convins sa merg urgent sa imi vopsesc parul,asa ca incepe operatiunea manjeala sau mazgaiala,nu pentru intalnire ca voi
just for me,myself and I.
Silvana pai cam asa ceva fac eu si numesc taitei cu crumpi,nu fac eu taitei lati cum facea bunica mea,dar fierb paste,cartofi cuburi iar deasupra pun prajeala,nu fac tot timpul sos ca nu la toti le place si cu sos de rosii, hai ma Katik ca poate Dana sa numeasca asta si gulas vegetal nu
in loc de carne multa cum spui sunt galustele alea de faina.
Deya was ist loss mit dir?Warum gehts dir nicht gut,wegen prufüngen(hast schon mund voll) oder ist was anderes mit dir passiert!(nu va suparati fetelor, trebuie sa invete germana daca vrea sa vina aici cu o bursa)
Lore ma bucur ca nu e Laura chiar asa grav,sa speram ca nici nu face febra,nasol ca nu poti merge la intalnire si lui Andi ii curge nasul de numai dar inca nu a facut febra nici nu tuseste asa ca l-am dus saptamana asta la gradi,mai ales ca avem multe repetitii ptr carnavalul de sapt viitoare.
Va doresc la toate o zi buna si distractie faina deseara
la toate.
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
www.onetruemedia.com/shared?p=4beafd0f77f6e5dae16a0d&skin_id=404&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Craciun 2007
www.onetruemedia.com/shared?p=4bf033b6a71fda03f8a6fa&skin_id=406&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Timisoara
Mariaa spune:
Lore, ce bine ca-l externeaza pe tatal tau! zici ca nu-i in oras, unde e? la ce spital? tinem pumnii sa fie bine Laura.
Claudia, foarte bine faci, pentru tine trebuie sa te aranjezi, pe urma pentru cei din jur. first for you!
eu ma invart ca 'oarece' in caldare, nu am stare. mi-e somn de numa...
cred ca fac si eu azi cartofi din aia cu boia si macaroane si ceva carne prajita langa si muraturi. nah, ca am scos de un meniu.
www.youtube.com/watch?v=lBSpSr7LN-0&feature=related" target="_blank">pretty woman
danitin spune:
Saltare fetelor. Am un pic emotii, prima parte a surprizei pt maman a functionat, am sunat-o si i-am zis ca ma roaga niste unii de la o firma sa le traduca ceva din sarbeste si la 11 trebuie sa fim la ei - de fapt o duc la masaj. Am fost convingatoare, nu banuieste nimic si cum spiridusul nu stie de chestie nici scurgeri de informatii nu au de unde sa fie.... sper sa-i placa!
Urgenta la mine e aia cu doza de Calcevita, chiar nu stie nimeni cum se da, o pastila intreaga sau o jumatate pe zi?????
Mamica de spiridus
Avem si poze noi
Ana68 spune:
Dorisule si Simonelu',lasa beeeyyy,nu mai fiti shocate...ce naiba?!
Doar ma stiti ca nu stau bine cu mansarda si nu mi-s toate tziglele pe casa....asa ca de ce nu daca se poate?
Doris mama,revenind oleaca cu chisherilii pe piamant:chiar rosu nu cre' ca ma prinde,c-asa arata ca fetili de pe Aradului...io ziceam mai mult de coafura sau freza aia bengoasa sau cum i-o spune,adicatelea cum e asezat si tuns parul...nah!
Lore,sanatate micutei Laura si tatalui tau!
Claudia,pai cin' te opreste sa fi cocheta?Sau nu-ti arde?Bay,asculta la una mai batrana:cand iti faci un retus colea,ca e machiaj,ca e freza,ca e o bluzita...orice,zau de nu-ti ridica moralul si-ti creste increderea in forte proprii...![]()
Mah,io vin deseara...m-a sunat Dana-alexa,ca-i dor de noi si vine si ea,oleaca mai tarziu,cam pe la 19.30.
Mai vorbim.
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
katik spune:
dana, imi pare rau, eu nu le-am dat niciodata din asta, nu stiu cum se da. dar ce scrie pe prospect? acolo de obicei da informatii destul de precise.
ce foc a fost pe vacarescu?
bafta cu surpriza pt maman!
Ana68 spune:
Dana,citeste prospectul...tre' sa scrie acolo pentru o anumita limta de varsta.
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
Doris-Alina spune:
Totusi, cine vine azi la intalnire, la 19 in Unirii?
Maria
Eu
Anda
Ana
Alexa
Vali
........
astept continuarea...
Ok, Ana, discutam azi de tunsoare...
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:))
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">CHRISTMAS 2007 by INES
www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ INES
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories
POZE CU NOI
Mariaa spune:
Dana, io ies din schema la faza cu medicamentul, dar iti tin pumnii sa iasa surpriza la maman si sa se si bucure de ea!
Ana, mare dreptate ai! Si eu fac la fel. Imi iau cate ceva cand sunt mai plouata si zau de parca nu trece cumva. Ausi, io te-as vedea cu un gri petrol sau cu un negru verzui, serios, fara misto.