Timisoara, Impreuna! (78)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns deya spune:

pfuuuu ma inscriu si eu la zile rele greu..eu nu pot sa ajung maine e ziua prietenei mele...si ne chefuim undeva intr-un club dak e in unirii va anunt...
va pup nu ma simt grozav

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katik spune:

anda, cu lecitina pot sa te ajut da' cu carti nu ca n-am

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katik spune:

deya, da' tu ce patisi mama? ce te doare?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lormi spune:

Sara' buna gagici!
Acum am venit si eu de la lucru,am avut azi o zi de tot rahatul ,bine ca s-a terminat,daca nu era pt. banii pe care ii iau, de mult imi bagam picioarele in el de servici dar am zis ca nu ma mai consum las totul sa treaca pe langa mine ca altfel innebunesc.
Bine ai venit Mariuca sper sa te odihnesti si tu zilele astea cat stai pe aici.Din pacate chiar nu pot sa ajung maine pentru ca la ora 19:00, cand e intalnirea, eu tre' sa fiu la lucru,daca era macar putin mai devreme ...dar lasa, tu sa fii sanatoasa si mama ta ca va mai fi cand sa ne vedem.Eu iti doresc tot binele din lume ,multa sanatate mamei tale, te dulce si te strans.
Doris felicitari pentru notele elevilor tai.Ceva poze nu ai facut?
Danitin pentru mama ta si distractie placuta la restaurant.Apropo, i-a placut la masaj?
Silva tu cum mai stai la capitolul fumat?Dar cu durerea de masele?S-a rezolvat?
Katik nasoala faza cu asa vecini!Sper sa se rezolve cumva !
Aida totul OK cu tine si Emma pentru amandoua!
Lore multa sanatate Laurei si tatalui tau iar tie multa putere iti doresc !
Anda cum e Edi,mai bine?
Laura gata cumparaturile?
Ana te mai tin aia mult sechestrata la locul de munca?Felicitari pentru Alex,sa-ti aduca cat mai multe satisfactii de-acum inainte!
Deya tu pe unde umbli?Pe la scoli?
Pup fetele cucuiete,ma duc sa fac un dush,sunt prin zona !

Album Lormi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gonghy spune:

No sara buna fetilii!
Azi am umblat de nebuna peste tot si am mers si cu bubulina pana la dr mea de unde am primit 2 trimiteri si o reteta cu vitamine.
Trecura-m o fuga si pana la Real de unde facuram aprovizionarea ca se golii frigiderul si home unde ma apucai de framantat din nou o tura de pogacele.
Numa ce le-am scos din cuptor o sa fac tot la doua zile ca sunt tare usor de facut si se papa..........foooarte repede.

Dana am luat bors din Real,dinala de care ai spus tu dar sa stii ca nu ma prea incanta.Voiam sa iau 2 sticle,am deschis una pe loc sa vad ce gust are si daca merita sa iau 2 sticle dar m-am lasat pagubasa. Acum sa vedem cand fac ciorbitza de gasca,sambata cum va iesi la gust. Tu ii dai un clocot inainte sa-l pui in ciorba? Bunica asa facea cu cel de casa.

Kati si mie mi scarba de asa vecini nesimtiti,pune mana si suna data viitoare la Politia Comunitara si sa-i sature de gaurit in orele de liniste.Eu asa am facut ultima data cand bou' de langa a pus manele si se batea in -i noaptea la 23.30 cu sotzioara.
Cat despre catzelaria aia ce e la voi in bloc,draga e pericol public si are nevoie de acordul proprietarilor pentru a-si tine javrele in bloc.Intereseaza-te sa vezi ca asa e si poate ii pui la punct si pe aia cu haita

Andutza eu imi notez autorul si ii spun la Clau poate are el,ca ce nu are Clau meu.....-ici.

Dorisake felicitari eram sigura ca totul va iesi super ok.

Lormi am postat odata. Ce iti facura aia draga,de te-or enervatara asa de tare,ca vin si ii
Merge tratamentul?

Ma retrag si eu ca mis franta. Ne auzim dimineata.
Sa imi faca si mie cineva un ceai negru si fierbinteeee.....

Noapte buna fetelor!

Varsta Maya Maria

Povestea zanei Maya Maria

Poze cu noi

Mergi la inceput

Anda eu am gasit ceva de Giovanni Papini pe DC++, daca te intereseaza pot sa le descarc si sa-ti trimit.Daca te intereseaza da-mi un semn.

Album Lormi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Pentru Lormi, si pentru voi toate, iaca ce aberitati faine mi-au iesit...pag 1 si 2 sunt de azi...fierbinti...

La Ice Women am taiat ceva perdele, la Rosu si negru am facut din sarma neste chestii, la care le-am pus in varf, cate o unghie falsa...na...ma rog, intelegeti voi...oricum sunt in tendinte...

Am luat nurofen si tot nu-mi trece capatzana...morrrrrr....

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele

www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:))

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">CHRISTMAS 2007 by INES

www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ INES

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

POZE CU NOI

Mergi la inceput

Doris super faine,sunt chiar superbe,se vede ca au fost indrumate de o maestra . maestra Ciufuleasca Doris sa-i treaca durerea de cap.

Album Lormi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda spune:

daaa vreeau si de pe dc...orice

Anda, mami de Ed

Viata
Pasiunea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danitin spune:

Anda dragule, eu il am in biblioteca, caut si poate ajung scurt macar sa va vad maine. Nu stiu exact la ce ora mergem la restaurant, ca sotziorul lucra teoretic panala ora 22 asa ca fie scapa mai repede, fie mergem fara el, eu incerc sa trag sforile in asa fel incat sa prind macar o ora cu voi. Asadar, daca reusesc si daca nu raman iarasi in pana de memorie maine caut cartea si ti-o aduc!

Laurel, mie in ciorba imi place la nebunie ce gust are, adica chiar da acreala aia de bors, nu ca cel din plic. Si da il las un clocot, da vezi de pune si niste frunze de leustean, macar uscat, ca atunci are o savoare speciala.

Lormi merci de urare. Maine o duc la masaj si inca nu stiu daca sa-i fac surpriza si sa-i spun doar la salon de ce am dus-o sau sa o averitzez inainte de a pleca de acasa....

Katik trebuie sa ma uit in calcul de la birou, ca acolo am salvat aseta cu hotararile, in perioada de glorie a certurilor cu vecinii. Scriu maine...

Maria da sunt super fericita ca s-a teminat debandada cu procesul, numa ca vreau sa o vad odata pe mama cu actele in mana, ca pana atunci nu cred!

Silva ce zici tu acolo nu seamana a gulas?

Doris superb, chiar nu am cuvinte pe moment, trebuie sa studiez chestiunea mai in amanunt...

Mai gagici, trebuie neaparat sa fac vreo jonglerie sa ajung maine macar un piculetz cu voi, nu de alta da nu stiu ce am de cateva zile, am o energie ceva de speriat, zici ca am luat kerosen la bord... poate va dadeam si voua din surplus. Astazi seara am fost cu spiridusul la dr ca mai tusea un pic sa vedem de ce si pe urma in Mall sa-i luam Caramboalei jucarie - asa am promis daca e cuminte la dr. I-am luat un pod de lemn si e totala cum il roade, alearga pe el, si-a facut un fel de cuib dedesubt, am ras de m-am topit. Ca sa ma premiez dupa o si de femeie eroina - serviciu, spiridus dezlantzuit, iahnie de fasole - am intrat la Bamboo si erau reduceri mari asa ca mi-am luat doua perne din alea cilindrice superbe si tare bune pt spate.

Mamica de spiridus

Avem si poze noi

Mergi la inceput