'Cugetari' gemene
Raspunsuri - Pagina 4

Laura25 spune:
Laura25 spune:
  Multumim mult!
 Multumim mult!
mami_alexia da, stam in Piatra (sotul e 'bastinas', copii s-au nascut aici, eu sunt 'adoptata' doar de vreo 7 ani). E un oras care merita din plin vizitat. Daca nu ai mai fost demult, fa-ti un drum. Nu o sa regreti.
Sarbatori fericite!
Dati-i o sansa lui Matei sa traiasca!
Laura
 de shtrumphi gemeni,
 de shtrumphi gemeni,  Bianca Andreea  si
 Bianca Andreea  si  Rares Mihai (13.06.2005)
 Rares Mihai (13.06.2005) Fotografiile noastre
Fotografiile noastreFilmulete cu shtrumphi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi , Cugetari gemene

Laura25 spune:
Laura25 spune:
 Povestea de care au prins mare drag e, mai nou, 'Ridichea uriasha'. Au o carticica ilustrata de colorat de 1.5 RON 'agatata' dintr-o librarie din intamplare, pe care au rupt-o de cat au rasfoit-o. Acum mi-o 'citesc' ei mie "...a fost odata un tzalan... baba, vina shi ma ajuta cu lidichea asta, sa o scot din pamant ...". De cand cu povestea, la orice 'obstacol', se cheama unul pe altul in ajutor. Intr-o dimineata strangeam patul si tragea Rares de perna mare a lui tati, care e cam greu de urnit pt el 'Biancaaaa, ajiuta-ma!'. Am luat combina frigorifica noua. Foarte interesanta e usa de la congelator, care are manerul exact la indemana lor 'Laleeeesh, azuta-maaa!" si trag cu sarg de usa impreuna.
Laura
 de shtrumphi gemeni,
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi , Cugetari gemene

maria_bunica spune:
maria_bunica spune:
 Ce se mai iubesc si se completeaza ei!

Paste fericit va doresc!
Totul e bine cand se termina cu bine!!!http://www.flickr.com/photos/24984384@N08/

Laura25 spune:
Laura25 spune:
 Dimineata, Rares s-a trezit primul si mai stateam in pat, alintandu-ne. La un moment dat se scobeste la un ochisor, scoate un pic de secretii uscate si imi arata "Am luat mizelie galben. Pun aici, pe pelna sa doalma si ea"
Laura
 de shtrumphi gemeni,

maria_bunica spune:
maria_bunica spune:

Totul e bine cand se termina cu bine!!!http://www.flickr.com/photos/24984384@N08/

Laura25 spune:
Laura25 spune:
 Pastele l-am petrecut (fooaaarte frumos) la parintii mei, intr-un sat din nordul extrem ( ) al Modovei. Au fost 2 zile jumate de soare si vreme frumoasa, asa ca am stat mult afara. Admiram cu Bianca un cuib de berze, cand a intrat in peisaj si o cioara. Eu ii povesteam de zor de  barza si cioara , ea "si paun, si stutz (strutz)....".
) al Modovei. Au fost 2 zile jumate de soare si vreme frumoasa, asa ca am stat mult afara. Admiram cu Bianca un cuib de berze, cand a intrat in peisaj si o cioara. Eu ii povesteam de zor de  barza si cioara , ea "si paun, si stutz (strutz)....". 
I-am pus fetei un hanorac si  m-am intos sa caut papuci, cand o aud "Maaami, maami, inchide mefoalul!" (fermoarul).
Dupa 3 saptamani de stat in casa din cauza de varicela, copii ajunsesera sa ciuguleasca foarte putina mancare, mai mult de gura mea, decat de pofta. Dupa 2 zile de alergat prin curtea bunicilor, Rares a fugit imediat dupa ce s-a ridicat o gaina din cuibar, a luat oul si a venit sa i-l fac 'pajit'. A bagat 'la buric' 2 ochiuri si un sfert de pulpa de pui  ("calnitza de pe os")
Laura
 de shtrumphi gemeni,

mami_alexia spune:
mami_alexia spune:
 Laura, un  la nazdravani!
 la nazdravani!
  M-am nascut in Piatra, am trait in Gura Humorului, in Bucovina, iar acum locuiesc de aproape 2 ani in Cluj.
MAMI(Adriana) &
 ALEXIA(28 aprilie 2007)
 ALEXIA(28 aprilie 2007)ALEXIA- 1 AN
Ne nastem uzi, goi si flamanzi..dar greul de-abia dupa aceea incepe...

Laura25 spune:
Laura25 spune:
 Rares, se duce la sora mea sa il scarpine. Diana il trimite la bunica. Rares "Bunica e batana, nu poate!" (bunica are 55 de ani si e in super-forma ).
).
Bianca se juca impreuna cu tati cu niste cuburi-puzzele care redau imagini cu printese, dansatoare si o tot auzeam 'pintzesele' in sus, 'pintzesele' in jos. La un moment dat ii reface tati o scena cu 3 balerine si o aud 'submalinele!!"
Laura
 de shtrumphi gemeni,

maria_bunica spune:
maria_bunica spune:

Laura25 spune:
Laura25 spune:
 Eu: "Rares, cu cine te joci tu la copii?" R: "Cu Bianca!". Eu:" Cu alti copii nu? Nu ai un prieten, o prietena? Cine e ?" R: "Bianca pietena mea. Bianca Andeea" 
Laura
 de shtrumphi gemeni,