'Cugetari' gemene
Raspunsuri - Pagina 3
Laura25 spune:
Rares, in timp ce mami ii schimba pampersul mediteaza "Bianca n-ale cuc! Zealesh ale!" Eu:"Bianca e fetiata, nu are cuc, numai baieteii au!' R:"Zealesh ale cuc!" Eu:
"Tati ce are?" R: "Tati ale cuc. Tati e baietzel male, male" Bianca: "Tati ale bulic!"
R: "Si Zealesh ale bulic, shi mami ... shi Bianca ale bulic. ... Doamne-Doamne nu ale bulic!"
Laura
de shtrumphi gemeni,
Bianca Andreea si
Rares Mihai (13.06.2005)
Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi , Cugetari gemene
Laura25 spune:
Au gasit o cutie cu jucarii micutze, au rasturnat-o in mijlocul dormitorului si dupa vreo 15 minute au abandonat totul gasindu-si de lucru in alta parte. Vin, gasesc dormitorul plin de animalutze, masinutze, lego ... si intreb: "Dar aici cine strange?!?!?" Rares: "Motanul!"
Laura
de shtrumphi gemeni,
Bianca Andreea si
Rares Mihai (13.06.2005)
Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi , Cugetari gemene
Laura25 spune:
Duminica dimineata, 7:55, tati doarme dus. Copii, treji deja de vreo 15 minute, in ciuda eforturilor mele de a-i convinge sa stea in dormitor, o zbughesc amandoi spre sufragerie si , in strigate razboinice, sar pe tati
."Tati, tezeste-te! Taaatiii!"
Drept razbunare, tati incepe sa-i 'muste' si sa-i gadile. Rares: "Ajutoool! Ajutooool! Mami, aduce batzu, bate Zealesh pe tati asta."
Laura
de shtrumphi gemeni,
Bianca Andreea si
Rares Mihai (13.06.2005)
Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
Laura25 spune:
Am fost in centru, la festivitatile si demonstratiile organizate cu ocazia zilei Politiei Romane
. Multe masini de politie, demonstratii cu caini, prinderi de 'infractori' si tras cu pusca. Ajungem acasa. Bianca, foarte impresionata, povesteste "ela multzi potzilishti, a dat lu' Bianca balon si a a facut poc cu pusca, potzilishtii"
Laura
de shtrumphi gemeni,
Bianca Andreea si
Rares Mihai (13.06.2005)
Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
Laura25 spune:
Azi dimineata, iesim din parcare, in drum spre cresa si servici.
Rares: "Tati, scoate saniutza!"
Eu: "Ce sa faci cu saniutza?"
R: "Sa ma dau hutza pe zapada."
Eu:"Dar unde vezi tu zapda?"
R:"Acolo sus, in noli!"
Laura
de shtrumphi gemeni,
Bianca Andreea si
Rares Mihai (13.06.2005)
Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
Laura25 spune:
Dimineata, iesim val-vartej din casa, tati ramane sa incuie usa, copii se mai fugaresc pe hol. Tati "Hai, ati chemat liftul?" Bianca: "Liftule, hai la mine! Unde esti!?"
Cuvinte interesante in vocabular:
"leleu" = releu (dam cu ochii de cel din varful Pietricicai in fiecare dimineata)
"macauaua"=macaraua
"guion"=gunoi
"godola"=telegondola
Laura
de shtrumphi gemeni,
Bianca Andreea si
Rares Mihai (13.06.2005)
Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
Laura25 spune:
Dimineata, Rares, mult mai matinal decat tati, incepe sa sara pe el 'tatiii, tezeste-te!!Tatiii!" Dupa vre-un minut de topait prin pat si facut 'dii,calutz" cu taica'su care abia casca ochii, vine dupa mine in bucatarie "Mamiii, hai pune o salutale (=sarutare) pe tati!"
Dati-i o sansa lui Matei sa traiasca!
Laura
de shtrumphi gemeni,
Bianca Andreea si
Rares Mihai (13.06.2005)
Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
Laura25 spune:
De cand stam acasa, in carantina din cauza de varicela, am scapat de pampers!!!
. Dimineata, fugim in baie sa faca Rares pipi la WC (din picioare, ca baietii mari
). Motanul, dormea pe covorasul de langa buda. Rares, grabit " Mushu, pleaca de aicea, ca vine pishu maaale!!".
Dati-i o sansa lui Matei sa traiasca!
Laura
de shtrumphi gemeni,
Bianca Andreea si
Rares Mihai (13.06.2005)
Fotografiile noastreFilmulete cu shtrumphi
mami_alexia spune:
Laura, ai niste copii minunati! Si din cate am inteles stai in Piatra Neamt, nu? Eu sunt nascuta in Piatra Neamt si am locuit acolo pana pe la 2 ani.
MAMI(Adriana) &
ALEXIA(28 aprilie 2007)
Ne nastem uzi, goi si flamanzi..dar greul de-abia dupa aceea incepe...
maria_bunica spune:
Sa va traiasca puii ca tare inteligenti sunt!Multa sanatate va doresc si astept nerabdatoare perlute noi!

"pishu' male"

Totul e bine cand se termina cu bine!!!http://www.flickr.com/photos/24984384@N08/