'Cugetari' gemene
Raspunsuri - Pagina 5

maria_bunica spune:
maria_bunica spune:
 Super raspuns ti-a dat!

Sa se iubeasca asa pt totdeauna!
Totul e bine cand se termina cu bine!!!http://www.flickr.com/photos/24984384@N08/

Laura25 spune:
Laura25 spune:
 Rares se juca la compartimetul de pus detergent al masinii de spalat. A impins odata mai tare fara sa fie atent si si-a pishcat un pic pielicica e la un degetel. Dupa cateva miorlaieli infundate (stia ca e el de vina), imi zice "Mami, masina asta cam foalte tale doale!"
Dati-i o sansa lui Matei sa traiasca!
Laura
 de shtrumphi gemeni,
 de shtrumphi gemeni,  Bianca Andreea  si
 Bianca Andreea  si  Rares Mihai (13.06.2005)
 Rares Mihai (13.06.2005) Fotografiile noastre
Fotografiile noastreFilmulete cu shtrumphi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi , Cugetari gemene

Laura25 spune:
Laura25 spune:
 Ma jucam cu Rares si incep sa fredonez "are mama o fetitza, cat un ghemotoc ..", la care el, cu unton revoltatat :"Ale mama un baietzel ghemotoc!"
Se apropie ora de culcare si inteb pe tati, 'codificat':" Ne indreptam spre dincolo?(aka dormitor)", la care Bianca, imediat :"Nu ne culcaaam! Nu veau sa dolm!!!"
Laura
 de shtrumphi gemeni,
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi , Cugetari gemene

Laura25 spune:
Laura25 spune:
 In drum spre casa, de la cresa, Bianca isi aminteste un conflict avut cu galinaceele din curtea bunicilor, de Pasti. Si incepe sa povesteasca plina de patos:
B: "A salit si gaina si cocosul si a lovit pe Bianca aici!"
Eu:"Si Bianca ce-a facut?"
B (cu un ton compatimitor): "Saaalaca!"
Rares, dupa o plimbare mai lunga cu cealalta bunica pe la gara, autogara, piciorul gondolei, imi povesteste minunatiile vazute
R: "Si ela un ten (='tren')!"
Eu:"Si ce facea trenul?"
R:"Dolmea acolo in gala"
Eu:"Si cine pleca cu trenul?"
R: "Niste doamne... cam ulate doamnele"
...
Eu:"Si autobuze erau? Ai vazut?"
R: "Da! Ela si autobuze. Ela unul sticat, cam ulat!"
B: "Ela sticat! Lepala tati!" 
Laura
 de shtrumphi gemeni,

Laura25 spune:
Laura25 spune:
 Seara, tati o imbraca in pijamale pe Bianca, cu un intreg show de gadilit, 'muscat', rasplatit cu chiote din belsug. La un moment dat, intrigat de tipetele Biancai, vine Rares  din sufragerie:
"Tati, lasa in pace pe Bianca, ca e fumoasa!" .
.
......
"Tati, lasa in pace pe Bianca, ca e cuminte! ... nu, nu e cuminte! E Cenushaleasa!"
Laura
 de shtrumphi gemeni,

Tethys spune:
Tethys spune:

Pai, nu are baiatul dreptate  ?!? E frumoooasa Bianca, nu?!? De ce n-o lasa tati-n pace ca, uite ce i-am pregatit
?!? E frumoooasa Bianca, nu?!? De ce n-o lasa tati-n pace ca, uite ce i-am pregatit  .
. 
 Glumeam  ... Si sa stii ca mai vrem astfel de "cugetari" ca sunt tare
... Si sa stii ca mai vrem astfel de "cugetari" ca sunt tare  si nostime
 si nostime  .
.
 "Singura lectie de morala care este potrivita pentru un copil, cea mai importanta lectie pentru fiecare moment al vietii lui, este aceasta:   ''Nu rani niciodata pe nimeni.''  " - autor: Denis Breeze .  

Laura25 spune:
Laura25 spune:

Gaina si cocosul  
Rares facea pipi in baie, asistat de mami. Din sufragerie striga tati "mamii, vezi ca-ti mai vine un client!" Bianca, printre usi "Mai vine o pintzesaaaa"
Mami cerseste pupi. Rares da unul in fuga, apoi face "bleaaa". Eu, intrigata: "Nu-ti place sa pupi pe mami?" Rares:"mmmm, ba da. E foarte bun!"
Laura
 de shtrumphi gemeni,

Laura25 spune:
Laura25 spune:
 Azi e ziua lor! Rares era singur in dormitor cand a venit tati si i-a spus "La multi ani". A stat "blocat" 2-3 secunde, apoi a zis "Si lui Bianca!"
I-am dus la cresa sa se sarbatoreasca impreuna cu colegii lor. Rares, smecheras, cu o camasa "ca a lui tata" si blugi,  Bianca, o dulce, imbracata in bluzita si fustita alba cu cateva floricele roz. Rares o observa si zice "Bianca e Alba ca Zapada. Eu sunt piticul cel ulat. ... Ba nu, eu sunt un pintz! Hai plintzeso!" O sa ne laudam si cu poze maine.
Laura
 de shtrumphi gemeni,