Fulguleti de nov-dec-2006 (144)
Raspunsuri - Pagina 9
dandusa spune:
Lavinia,
si mie imi plac fff mult praji cu mere...si clatitele...,da-mi si mie retete ,te rog...,stiu ca se gasesc pe net...,da' vreu sa-mi dai tu...
Dianarus,
sa mor daca te mint...,chiar mananca singura...
super ideea cu tava de briose...
branzica ai amestecat-o cu ou sau simpla?
Aka,
11 kg...,bravoo,sa treaca repede ,sa nu aveti reactie la vaccin...
Micuta chinezoaica
m_monique spune:
multumesc pt. urarile pe care i le-ati facut mamei mele.
noi inca nu am plecat. tatal meu e racit, si trebuie azi (sper) sa-l vada un medic. daca nu are viroza, atunci mergem la ei.
saryta felicitari ca ai alaptat-o atata timp. si felicitari ca ai reusit sa o intarci atat de usor. adevarul e ca toate trebuie facute la timpul lor.
dandusa daca vrei retete il intreb pe sot. el sta toata ziua pe forumuri cu retete, pescuit si masini.
tema suzeta: noi nu servim. nu-l mai intereseaza de la 3 luni, si nici pana atunci nu se omora dupa ea.
intr-adevar amandinele si tortul truffier sunt f. bune de la carefour. noroc ca pana la carefour tb sa merg cu masina, ca altfel as fi deja acolo, la ce pofta mi-ati facut.
Andrei (16.12.2006)
Donia spune:
bamboletta, eu ii las suzeta doar la somn. Daca o gaseste prin casa i-o iau si nu protesteaza. A, si i-o mai dau cand iesim la plimbare. Cred ca la un moment dat, dupa intarcare, o sa incercam sa renuntam si la suzeta. Dar asta va fi mai tarziu, pe la vreo 2 ani, cand o sa inteleaga tot mai bine.
saryta, ce bine a papat Tony, sa o tina tot asa!
Lavinia "mie nu stie decat sa-mi bage degetele in oki"
Mie mi le baga in nas cand il intreb unde e nasul lui mama... cred ca tot la ochi vrea sa ajunga, dar pe dinauntru
Ninge peste noi cu flori... ta-na-nam! ruxandra, bine ai venit! Meeey, dar tu esti super woman daca dupa atata zbor si cu diferenta de fus orar esti capabila sa postezi!
dayanara, tusea din laringita se cheama tuse latratoare, deci e ca un latrat... e cam incinfundabila. No, acum depinde si de intensitate, dar de regula seamana cu latratul cainelui.
a_deju, important e ca vezi tu conexiunea... ca drept sa-ti zic, nici de aici nu se vede Da cui ii pasa? Haidati!
dianarus, pai de ce nu zici ca te-ai lasat de fumat, domnule? Hai felicitari si sa te tina! Galerie
mamaana, asa aglomeratie e la voi pe 11? Mai licitez si eu cu o finuta... tragem un chef!
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
marani spune:
ca sa nu uit pe nimeni...zic un mare MULTUMESC pentru primire...pentru urarile de sanatate..
nu stiu ce e cu ea, ieri facu un kk fff moale ( am pus-o pe pat culcata s-o schimb, pana la umeri s-a uns..), azi iar facu tot o bucata ( de vreun kg..)...se joaca, e ok..dar simt eu ca are ceva..sta linistita f mult timp, ma vrea langa ea doar sa-si puna capul pe mine nu sa ne jucam...vedem maine la dr; uneori pe chip ii citesc durerea..disconfortul...Bine...acu danseaza pe Nas, 50Cent si Eminem...
Desiree, ma intrebai de analize, o sa-i fac sange, urina si kknetz.
Ruxandra sa vii sanatoasa acasa!
Dianarus, pozele de care se tot vb sunt cele de pe Ceahlau, facute in ianuarie..tu le-ai vazut pe mail...Ii zic Dayanarei ca Mark ( catzelul ) nu era acolo caci el salasluieste la 1900m la Dochia...noi ne-am incumetat pe un ger de -15 grade sa ajungem la 1200m la Cabana Fantanele. Noroc ca-mi dormi copilul la urcat si l-am invelit si in sac de dormit.
Donia, sa nu ma faci proasta...de saruri de hidratare stiam de la voi...cumva Biotics contin? am fost la farmacie si cerut, si asta mi-a dat.
Madalina, Chinico, n-am castigat la loto nik...ne-au ramas mostenire. Chinico, adevarat ca nu am zis-o cu f multa bucurie pt ca n-am luptat pt ele, n-am facut nik...doar ne-au ramas...nu se compara cu sentimentul cand muncesti, strangi banutzi pt casa ori faci un credit pt care platesti toata viata...Adevarat, ne e f usor ca le avem fara sa platim ceva rate, dar bucuroasa foarte nu ma declar.
va pupam, ma duc la baut!
Ajutati-o pe Sonia
Donia spune:
quote:
Originally posted by desireequote:
Originally posted by a_deju
off-topic (da' raaaau de tot): nush daca ati mancat vreodata amandine din carfur. si nush daca numa' astea din constanta is asa bune. da'..nu ma mai pot opri... minunateeee!!! (si maaaaaari :)) ). recomand din tot sufletul. (a se consuma de preferinta asociate curei de magne b6, efecte spectaculoase de la prima lingurita. nu consultati cantarul pe durata tratamentului :)))) )
superbe amandinele din carfur....numai alea merita mancate de acolo..si tortul truffier, ala plin de cioco
Acum nu vreau sa va complexez... dar pana n-ati mancat amandine din Brasov de la Vatra Ardealului nu stiti ce sunt alea amandine!
Roxana cu alea s-a facut mare... hooooooo! Ca mancam cand eram gravida, nu credeati c-am diversificat-o cu amandine? Desi ar fi meritat!
Dar vorba lui mamaana, si de la Carrefour as manca acum, ca pe aici greu de tot sa gasesti o praji mancabila... mai putin tortul ala cu cioco sau Truffle de la Sobey's sau Superstore...
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
dandusa spune:
quote:
Originally posted by Doniaquote:
Originally posted by desireequote:
Originally posted by a_deju
off-topic (da' raaaau de tot): nush daca ati mancat vreodata amandine din carfur. si nush daca numa' astea din constanta is asa bune. da'..nu ma mai pot opri... minunateeee!!! (si maaaaaari :)) ). recomand din tot sufletul. (a se consuma de preferinta asociate curei de magne b6, efecte spectaculoase de la prima lingurita. nu consultati cantarul pe durata tratamentului :)))) )
superbe amandinele din carfur....numai alea merita mancate de acolo..si tortul truffier, ala plin de cioco
Acum nu vreau sa va complexez... dar pana n-ati mancat amandine din Brasov de la Vatra Ardealului nu stiti ce sunt alea amandine!
Roxana cu alea s-a facut mare... hooooooo! Ca mancam cand eram gravida, nu credeati c-am diversificat-o cu amandine? Desi ar fi meritat!
Dar vorba lui mamaana, si de la Carrefour as manca acum, ca pe aici greu de tot sa gasesti o praji mancabila... mai putin tortul ala cu cioco sau Truffle de la Sobey's sau Superstore...
VREAU RETETA DE AMANDINEEEEEE, Monique,intreaba sotul...,poate-o stie...
Micuta chinezoaica
Ktrinel spune:
transmit din fundul-fundului-fundului butoiului...cred ca de fapt, sunt chiar sub butoi...i-am gaurit fundul
si totusi, nu puteam doar sa citesc si sa nu spun cat de mult ma bucur sa o revad printre noi pe Marani..cum o fi , cum n-o fi...sa fie bine primita mostenirea ...sanatate la bubamara!
ruxandra, bine ai aterizat...dar ce secretoasa esti...nu =mi spune ca esti la shopping in NY...
chinico, dupa atatia ani de ..bursarit...nu era asta cea mai mare problema, desi totusi....cascavalul e cam volatil...dar, na, stii ca o problema nu vine niciodata singura...
dejule, plimbare placuta...desi eu tot nu cred ca lasi motanu singur...dar mai ai timp sa te razgandesti...
dia, e fenomenala Oana...noi nu stim decat nasul, buricul, ...si sosetele...
dandusa, si noi mancam cu lingurita...singura..si cu ajutor...
va pup pe toate, ma intorc la munca.[plang]
saryta spune:
Donia - intradevar a papat f bine ... acu la 6 a bagat piure cu carnita de vitel si mai pe la 8 poate mai mananca niste iaut si gata pe ziua de azi - de cand am intarcat-o nu mai vrea nimic noaptea.
m_monique- multumim. Multi .
Roxanica - multi lui David.
Ruxandra - distractie placuta si sa savurezi fiecare clipa.
Mariana - mamicuta de 3 - ANDRA('99), SARA('05) si ANTONIA(21.11.2006)
ziggy spune:
Seara buna, acum suntem si noi mai bine, insa am avut cateva zile proaste. Calin a facut viroza, si de la el si eu. abia azi am reusit sa ma dau jos din pat, se pare ca copilul a suportat mai bine. Santem amandoi pe tratament.