Fulguleti de nov-dec-2006 (144)
Raspunsuri - Pagina 10
marani spune:
quote:
Originally posted by ziggy
Seara buna, acum suntem si noi mai bine, insa am avut cateva zile proaste. Calin a facut viroza, si de la el si eu. abia azi am reusit sa ma dau jos din pat, se pare ca copilul a suportat mai bine. Santem amandoi pe tratament.
poze
calin
Calin (5.12.2006)
offff...sanatate multa! stiu cum e...
Ktrinel
Dolores e in spital cu puiul ei, e in perfuzii.
noapte linistita va dorim!
Ajutati-o pe Sonia
lizzy spune:
marani, du-te la marmacie si cere hidrasec. e un prafuletz, se pune in ceai. asta se gaseste cel mai usor la noi. la straini sunt tot felul de saruri, si pe bat si praf si lichide si de toate. cere hidrasec, scrie pe plic cum se face.
donia, cu ce sa ma laud? cu pofta?! ca ma gandescde 10 ori pe zi sa ma duc la buticul de pe strada.... si ma abtin... e grele... dar ma straduiesc! aaa, si mi-a venit fara nici un motiv. intr-o seara am zis asta e ultima. nu mai vreau. sa vad cat rezist. si am inceput sa numar zilele. sotul e tare mandru de mine (ca el nu e fumator...)
azi am fost pt prima data in mall aici. avem si noi unul care se cheama promenada mall, nu e mare, dar e... mall... lucruri faine, curat, cafea buuuunaaaa... am fost cu copiii. maaaamaaaaa, ce ne-a placut la toti!!! eu n-am foste ever cu ei in mall, n-as fi crezut ca am sa apuc sa-mi si clatesc iris-ul obosit. irishii, ca am doi, inca :)))
ne-am intalnit intamplator la intrare cu o mamica de mures (de pe dc), ianis s-a imprietenit pe loc cu al ei baiat de 1.8ani si s-au alergat si jucat non-stop pe langa arteziana. marc a umblat non-stop pe picioarele lui, tati si sotul celeilalte mami au vazut de copii si noi am probat tzoale... fantastic ce bine mi-a cazut!!! exceptand cele 10kg in plus enervant de evidente in oglinda... m-am simtit iar femeie. adica nu numai mama ci si femeie... sa ma invart in oglinda, sa cochetez cu o camasa sic, cu o rochita mai sexoasa... mi-am luat numa' blugi, dar data viitoare mergem mai de dimineata, sa avem vreme :)))
acu dau cina si daca mai apuc... see you later :)
va mai zic doar ca marc nu are aproape nimic la stomacel, analizele au iesit aproape ok. deci suntem in regula. va mai zic...
Marc (17.12.06) si Ianis (14.09.04)
Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis
www.helpsonia.com/" target="_blank">Pentru Sonia
saryta spune:
Dolores - multa sanatate lui David, speram sa va dea drumul din spital cat mai repede si Davidutul sa se insanatoseasca.
Mariana - mamicuta de 3 - ANDRA('99), SARA('05) si ANTONIA(21.11.2006)
dayanara spune:
dolores multa sanatate! sa va intoarceti repede acasa
dianarus - da si aici sunt toate sarurile posibile cu arome de de toate, numai simple nu sunt, ivan nu le suporta, hidrasec alea au gust de ceva? ca vreau sa am in caz ca
ivan si dayanara
madaluta spune:
dolores: of..din nou??? ce ati mai patit? tot raceala?
sa dea DD sa treaca repede orice ar fi si sa va intoarceti sanatosi acasa.
Madalina 23
+
+Darius Cristian ( 14.12.2006 )
Petrecerea de 1 an
PARIS 2008
mamaana spune:
dolores multa sanatate puiutului si tie multa putere!!
Ana,
Stephanie si Isabelle (2 Dec 2006) si Tudor (12 Dec 96)
deny75 spune:
In primul rand:DOLORES multa sanatate lui David
Ziggy si voua va urez multa sanatate.
Dianarus ma bucur pentru tine ca au iesit bine analizele si te felicit ca ai avut vointa sa renunti la fumat.Eu incerc de ceva vreme dar nu reusesc.
Marani sper ca instnctul tau sa se insele si sa nu aiba nimic copilul.Te astept cu vesti bune de la doctor maine.
Ktrinel te rog frumos sa eliberezi butoiul caci am programare.
Amandine,placinte si alte bunatatiPai voi stiti ca eu sunt gastii de mamici?Cum mai pot eu sa scap de kg. in exces dupa ce am mancat 2 amandine de la magazinul de langa bloc?!
Suzeta inca folosim cand este agitata,suparata sau la nani.
bamboletta spune:
Dolores-multa sanatate, ma sa se faca bine repede Davidut
Kokorina-acum am citit ca si Pascal e bolnavior febra 40 ,multa sanatate sper sa nu fie nimic grav
Ruxandra-distractie placuta
nu mai stiu ce si cui vroiam sa zic imi aduc aminte doar de amandinele lui a_deju ....bre de unde iau eu acum amandine la ora asta ?
multumim de raspunsurile cu suzy deocamdata o voi lasa in pace,cand o vrea ea aruncam suzy
tocmai ce stateam linistita sa va scriu mesajul si Antonia avea de lucru o rola de hartie igienica insirata toata casa isi sufla nasul fata
fugim si noi la somnic
n buna somnic usor
BambolettadeAntonia-Gabriela(1 nov 2006)
luna 15
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006