Fulguleti de nov-dec-2006 (144)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns daphna spune:

DAVID SI PASCAL, si sa treaca repede,repede!
MARANI...ce bine k ai revenit.!!!!stii, eu totusi cred in instinctul asta de mama!pupici Bubamarei.
ZIGGY,sanatate multa si puiutului tau.
DIANARUS,ce bine k au iesit ok analizele!dar totusi de ce zzici aproape...bine?hai,vino si zi-ne.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

poate va era dor de noi

BambolettadeAntonia-Gabriela(1 nov 2006)
luna 15
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danita spune:

salut
fost dr, dat o gramada de medi din car eunul estem antib . cica e epidemie de tot felul de virusi f urati si microbi ciudati care din raceala dau in diarie/voma .

P a facut temp 39,2 acum a scazut , pazesc sper sa faca nani . a mancat putin lapte, putin iaurt cu chec , putina supa si fructe de la borcan . sper din tot sufletul sa se faca bine ca e fff marait . i-am facut si i-am dat tot ce am stitu eu ca e bine si bun . chinico am desfacut sticla magica si se pare ca il ajuta la respiratie . imi e millllllla de el numa !

pupici si o noapte linistita imi doresc si va doresc !

D

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daphna spune:

DANITA,offfff....sanatate multa lui P ,sa va refaceti repede.
BAMBO,mey ce a mai crescut Antonia,s-a inaltat ...ah ,si e poza cu voi doua de zici k e dintr-o revista ,nu alta!pfiiuu ,ce frumuseti!tu,ca de obicei,impecabila..!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinazot spune:

MARANI,ma bucur sa aud de voi,multa sanatate BUbamarei!!
KTRINEL,uite aici apuca-te de mana mea si hopa sus,afara din butoi!!!
BAMBO,e super dulce Antonia,ca si Ale a mea,speedy,turbo,cum vrei tu,m-a terminat5 azi ce viteza are...
DOLORES,sanatate multa!
DANITA,multa sanatate puiului!!!

Adina si Alessia Maria(30.10.2006)

"Life can give you a hundred reasons to cry,but you can give life a thousand reasons to smile"
SARBATORI FERICITE!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

quote:
Originally posted by dayanara

dianarus - da si aici sunt toate sarurile posibile cu arome de de toate, numai simple nu sunt, ivan nu le suporta, hidrasec alea au gust de ceva? ca vreau sa am in caz ca

ivan si dayanara

nu stiu ce gust are. vag nashpa din cate imi amintesc. la marc nu am folosit (si nici nu vreau...) ianis a avut o etapa urata la 1 an si atunci a luat de-astea in spital...

mai e ceva de rehidratare de la humana, tot in farmacii, imi scapa numele. ala nu stiu ce gust o avea.

Marc (17.12.06) si Ianis (14.09.04)

Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis

www.helpsonia.com/" target="_blank">Pentru Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Danita-multa sanatate lui P
Adina-deci si Alessia e superturbo
Daphna-cand e vb de poze sunt impecabila ,nu va inchipuiti ca arat asa mereu
Ktrinel-si eu ma chinui sa ies din butoi hai iesim amandoua?

gata fug la somn

luna 15
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

quote:
Originally posted by madaluta

dolores: of..din nou??? ce ati mai patit? tot raceala?
sa dea DD sa treaca repede orice ar fi si sa va intoarceti sanatosi acasa.

Madalina 23
+
+Darius Cristian ( 14.12.2006 )
Petrecerea de 1 an
PARIS 2008

am vb cu ea adineaori. internati la medlife, febra mare, nu cedeaza, de 2 zile varsa absolut totul, e la perfuzii de la amiaza, maraie intr-una, e greu... enteroviroza se pare, maine dimineata vin rezultatele de la analize si mai vad ce fac.
e tare abatuta, e la capatul puterilor...

Marc (17.12.06) si Ianis (14.09.04)

Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis

www.helpsonia.com/" target="_blank">Pentru Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

danita ziggy, dolores, kokorina sanatate puilor!
bambo am vazut pozele,dulci si frumoase amnadoua!
Dianarus cand primiti rezultatele? Noi maine ducem kk la analize...e la frigider poate se-ncurca al meu si ia tubusoru in loc de maioneza...

puteam sa jur ca amandina e un fruct exotic! mmmda...las c-ajung eu in Romania si ma pun la zi! jur ca ma bag in cofetarie zilnic si bag:tort de nuca, amandine, briose, ecler, d'aia insiropata mult si umpluta cu frisca, tort moka,diplomat etc etc...

Dbunny cu bb Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu
An angel wrote...If someone betrays you once, it's their fault;If someone betrays you twice, it's your fault.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinazot spune:

quote:
Originally posted by bamboletta

Danita-multa sanatate lui P
Adina-deci si Alessia e superturbo
Daphna-cand e vb de poze sunt impecabila ,nu va inchipuiti ca arat asa mereu
Ktrinel-si eu ma chinui sa ies din butoi hai iesim amandoua?

gata fug la somn

luna 15

Da ,si Alessia e turbo rau,deci ma termina,ma ia de buna,dupa ce vin din salon,alearga,daca las usa deschisa ar fii in stare sa isi dea drumul pe scari,iasa din patutul ei noaptea de cateva ori,cand meregem afara,daca nu sunt atenta o taie de langa mine ca o racheta,abia o prind.Prin casa ,cand se joaca e intr-o continua miscare,se urca pe canapea da toate jucariile jos,pe uram se da jos ,le pune la loc,ametesc numai cand ma uit la ea ce face,in brate nu mai vrea mai deloc,mai nou avem dificultati la imbracat ,ca se zbate de imi scapa,abia o tin,dar...cand are ea chef,vine ata spre mine ma trage de mana si intinde gurita catre mine si ma pupa pe gura dulceeeeee,de ma topesc.Vai ce-mi place!!!

Adina si Alessia Maria(30.10.2006)

"Life can give you a hundred reasons to cry,but you can give life a thousand reasons to smile"
SARBATORI FERICITE!!!

Mergi la inceput