Fulguleti de nov-dec-2006 (144)
Raspunsuri - Pagina 12
adinazot spune:
ZIGGY,KOKORINA,sanatate multa puiutilor!!!!
Adina si Alessia Maria(30.10.2006)
"Life can give you a hundred reasons to cry,but you can give life a thousand reasons to smile"
SARBATORI FERICITE!!!
dandusa spune:
quote:
Originally posted by bamboletta
poate va era dor de noi
BambolettadeAntonia-Gabriela(1 nov 2006)
luna 15
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006
santeti S U P E R B E
Micuta chinezoaica
dandusa spune:
quote:
Originally posted by dianarus78quote:
Originally posted by madaluta
dolores: of..din nou??? ce ati mai patit? tot raceala?
sa dea DD sa treaca repede orice ar fi si sa va intoarceti sanatosi acasa.
Madalina 23
+
+Darius Cristian ( 14.12.2006 )
Petrecerea de 1 an
PARIS 2008
am vb cu ea adineaori. internati la medlife, febra mare, nu cedeaza, de 2 zile varsa absolut totul, e la perfuzii de la amiaza, maraie intr-una, e greu... enteroviroza se pare, maine dimineata vin rezultatele de la analize si mai vad ce fac.
e tare abatuta, e la capatul puterilor...
Marc (17.12.06) si Ianis (14.09.04)
Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis
www.helpsonia.com/" target="_blank">Pentru Sonia
Dolores ,tinem pumnii sa va intoarceti cu bine acasa
Micuta chinezoaica
lizzy spune:
ziggy, sanatate cat cuprinde! refacere rapida!
cu analizele e asa... a avut enterocolita fara sa stim, fara prea mare tam-tam, doar 3-4 scaune/zi, culorile curcubeului, deseori moi de tot, uneori cu mucus, f frecvent cu bucati de legume f.f.evidente. semana kk f bine cu ce mancase cu 12 ore in urma, era suspect. si asta cam de la revelion incoace. am zis ca mi se pare, paranoia in floare, copilul e sanatos, bla-bla... pana la urma nu se mai terminau scaunele alea ciudate.
iaca a ramas numa' iritatia stomacului, de unde si faptul ca nu digera bine. ii dam ceva prafuri si se reface treptat. mie imi era teama de ceva nashpa, legat de problemele lui mai vechi de la operatie. doamne-ti multumesc, este ceva banal...
marani, am gresit cu sarurile de rehidratare. adica n-am spus complet. hidrasec (si orice alta varianta de saruri de-astea) sunt bune cand bb are diaree si/sau varsa nasol... biotics e bun pt refacerea florei intestinale, se da in paralel cu antibioticele sau la probleme cu stomacelul. eu zic ca la voi e suficient biotics (vezi cu atentie instructiunile!) nu e nevoie neaparat de saruri (hidrasec) pt ca, daca am retinut bine, nu mai varsa si nu are diaree... oricum, s-auzim de bine maine de la dr.
danita, o noapte usoara si cu febra mai mica...
bambo, frumoaselor. v-am admirat in poze!
ruxandra de abia astept primele impresii! hai spune-mi macar in ce stat esti...
Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis
dandusa spune:
Saryta,
cum adormea printesa inainte?la san,ca si Crinuta?
ia si suzi?acum bea laptic din bibe?
sant curioasa...
offf,Crinuta nu vrea nici tetina ,i-am pus-o acum vreo saptamana...,i-am schimbat si laptele...,milumil 3...,nu bea nici 10 ml...i-am dat si simplu...si cu cereale...,o sa-i pun si suc...,sa vad...
acum,sincer,nici nu stiu de ce-i mai fac lapticul de seara...,stiu doar ca laptele meu se digera ff repede...si zic...,daca tot am inceput de atata timp...,sa nu renunt...,dar cred ca-i mai bine sa fac o pauza...si apoi sa revin...cu un nou recipient...,poate o dau pe spate...
bai nene...,copilul meu este fff independent...si fff incapatanat...
deci,azi...,am dus lupte grele cu ea sa stea in scaun...si sa ma lase sa o hranesc...,nu mai accepta de la mine nimic...,vrea ea singura si gata...,am lasat-o sa ma faca varza...,am si tipat putin la ea...,m-am enervat ca nu manca nimic ,dadea renului si prin jur...
dupa acel episod...,care s-a terminat binisor...,am deschis un borcan de compot de visine...,i-am scos samburii si am vrut sa-i dau direct in gurita...,nu vroia frate...,sa le tina ea in mana,alfel,nu!
Micuta chinezoaica
daphna spune:
DIANARUS,mami ..Hidrasec,este un medicament antidiareic nu sunt saruri de rehidratare. saruri de rehidratare sunt altele,PROLYTE,ELECTROLYT,etc..oricum,tratamentul cel mai potrivit il da intotdeauna un doctor.(sau macar asa speram).
Revenim la Marc,deci ceva ceva a fost pe acolo....iaca din nou instinctul nostru.Bine k e doar asta!
Gata,fug la nani.
dayanara spune:
quote:
Originally posted by Dbunny
puteam sa jur ca amandina e un fruct exotic! mmmda...las c-ajung eu in Romania si ma pun la zi! jur ca ma bag in cofetarie zilnic si bag:tort de nuca, amandine, briose, ecler, d'aia insiropata mult si umpluta cu frisca, tort moka,diplomat etc etc...
Dbunny cu bb Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu
An angel wrote...If someone betrays you once, it's their fault;If someone betrays you twice, it's your fault.
inseamna ca stai bine cu kilogramele
ivan si dayanara
lizzy spune:
quote:
Originally posted by daphna
DIANARUS,mami ..Hidrasec,este un medicament antidiareic nu sunt saruri de rehidratare. saruri de rehidratare sunt altele,PROLYTE,ELECTROLYT,etc..oricum,tratamentul cel mai potrivit il da intotdeauna un doctor.(sau macar asa speram).
Revenim la Marc,deci ceva ceva a fost pe acolo....iaca din nou instinctul nostru.Bine k e doar asta!
Gata,fug la nani.
georgiana mami de Elisa(15.12.2006)
no hai c-am dat-o iar in bara! din 2005 am uitat si io...
sarurile pe care totusi le-am recunoscut sunt electrolyt! sunt de la humana, asa-i? lasa-mi o speranta, macar atat sa fi ramas din memoria mea!
offf, de-acuma s-o intrebati pe daphna
daphna spune:
DIANARUS,nunu,nu....nu....lasa k tu ai o experienta cat toata scoala mea si mai bine,hai nu fii modesta...vezi ,ai recunoscut si sarurile de la humana.!