Fulguleti de nov-dec-2006 (144)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

quote:
Originally posted by dianarus78

quote:
Originally posted by a_deju

off-topic (da' raaaau de tot): nush daca ati mancat vreodata amandine din carfur. si nush daca numa' astea din constanta is asa bune. da'..nu ma mai pot opri... minunateeee!!! (si maaaaaari :)) ). recomand din tot sufletul. (a se consuma de preferinta asociate curei de magne b6, efecte spectaculoase de la prima lingurita. nu consultati cantarul pe durata tratamentului :)))) )

Deea, mami de www.onetruemedia.com/shared?p=414b2893332a6a41d7c2a4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eric(15.12.2006)

www.helpsonia.com/" target="_blank">pentru sosonica

"outside of a dog, a book is a man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)" Groucho Marx

ce-a alea? mi-e asa cunoscut cuvantul... mai nu stiu ce sunt... dar deja mi-e pofta!!!

cat despre cantar... cei ala??? m-am lasat de fumat acum 7 zile... (da, da, fumam... si numar zilele, da???) si am inlocuit tigara cu dulciurile...

Marc (17.12.06) si Ianis (14.09.04)

Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis

www.helpsonia.com/" target="_blank">Pentru Sonia

iete ceva de genul www.bizoo.ro/img/Prajitura-Amandina/img360/sale/36_1149163029.jpg" target="_blank">asta, de patru ori mai mare, fara chestii colorate in mot.. si pur si simplu perfecta!! :)))

Deea, mami de www.onetruemedia.com/shared?p=414b2893332a6a41d7c2a4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eric(15.12.2006)

"outside of a dog, a book is a man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)" Groucho Marx

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaana spune:

quote:

off-topic (da' raaaau de tot): nush daca ati mancat vreodata amandine din carfur. si nush daca numa' astea din constanta is asa bune. da'..nu ma mai pot opri... minunateeee!!! (si maaaaaari :)) ). recomand din tot sufletul. (a se consuma de preferinta asociate curei de magne b6, efecte spectaculoase de la prima lingurita. nu consultati cantarul pe durata tratamentului :)))) )

of of of ce pofta mi-ai facut astia aici nu stiu sa faca prajituri, daca nu faci in casa tot ce cumperi are acelasi gust..
acum astept sa vin in ro la vara sa-mi fac pofta

Ana,
Stephanie si Isabelle (2 Dec 2006) si Tudor (12 Dec 96)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desiree spune:

quote:

superbe amandinele din carfur....numai alea merita mancate de acolo..si tortul truffier, ala plin de cioco

Alina,mami de Mihnea-Octavian,un anisor si un pic

Mergi la inceput

a_deju am inteles eu bine ?? veniti? gata ? ati depus actele sau deja aveti si viza?

Ana,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

quote:
Originally posted by mamaana

a_deju am inteles eu bine ?? veniti? gata ? ati depus actele sau deja aveti si viza?

Ana,

eee.. as vrea sa io sa fim deja gata cu toate :) cel mai probabil in mai (iunie..) vom trimite dosarul. ne incurca f mult masterul lui mihai, trebuia sa sustina lucrarea de vreo doua ori pana acum, si s-a tot amanat.. deci sa termine cu nebunia asta, apoi sa aiba diploma (pt care dumnezeu stie la cate cunostinte si cate spagi o sa trebuiasca sa apelam si, respectiv, sa dam.. pt cine nu-si mai aminteste minunatul sistem, diplomele de elibereaza la cam un an - daca nu mai bine - de la absolvirea respectivei institutii, pana atunci fiind valabila un rahat de adeverinta, care ma indoiesc ca are cine stie ce "greutate" in respectivul dosar...). ar mai fi de rezolvat si cu apartamentul, care e intr-o fericita co-proprietate cu banca..dar asta se rezolva in doi timpi si trei miscari (refinantare, daca nu gasim vreo matusa bogata pe picior de decedare :)) ). deeeci..mai avem ceva de forumit pan'-om ajunge si noi la tara cu artari :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Mamaana scuze, scuze, scuze

pe scurt-scurt.. ca tre sa scot nasul pe-afara sa vaz pe ce lume ma aflu..

Nu ma dati disparuta din patria-muma!!! Ma intorc la Romania.. nu ma dau eu prea repede de-aici plecata... doar am lasat acas sot si copii, prieteni, mare si munti. Si o tara pe care o iubesc mult si care, mai ales cand is plecata, asa muuult imi lipseste.

Va pe toate.

P.S. ahhh, si ca sa stiti ce mult insemnati pt mine.. ghici ce-am strecurat printre pozele cu boierii??.. poze de la ziua conului cu fulguleti si mamicile minunate.. ca sa ma laud si pe alte meleaguri cu noi cele fara de pereche.. pe drum, in avion, tot mereu le mai scoteam si mai sorbeam din priviri una ochioasa Crinuta, una dolofanica Adinuta, una Alexia cea hotarata si dulce foc sau un Dragos sugubatz. Nu mai vb si de mamicile aferente.

Are mama doi flacai.. Matei (6) si Grigore (1)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

dandusa, felicitari Crinutei pentru ca papa singura!
Ce mancare, nici o mancare, ca am luat proportii! Fac foame toata ziua si apoi manc numai prostii... dar per total am reusit sa ma mai controlez putin. Cat ma uit cate calorii are o bucata de ciocolata si cat trag apoi pentru cateva calorii pe eliptica... imi vine sa renunt la mancare cu totul. mai vorbim de mancat in fata calculatorului cand o sa fiu cu 15 kile mai slaba...

Dia, ce de mai stie Oana! Vad ca ati inceput si educatia sexuala

madaluta, sa nu te superi, eu ma pun pe lista indeciselor langa tine si urmaresc votarea de la distanta Ma bucur ca e tot fetita!

marani, cum sa va uitam mai femeie?
Felicitari pentru ca sunteti de doua ori mai propietari
Cu starea aia de moleseala... ai dat saruri de rehidratare? Ca pe Roxana imediat o revigorau. Pupam bubamara. Poze ai?

a_dejule, si eu ma bucur de suzeta cand iesim pe frig la plimbare, ma bucur ca respira pe nas cu ocazia asta.
Ce zice dom'le la carte aia minune? Ca unii mai putin norocosi nu au cum s-o citeasca... nu zic sa mi-o reproduci aici cuvant cu cuvant, dar macar un minirezumat.

chinicoleata, mai e, mai e, dau eu de stire si butoiul de vin de rigoare. Mai pe la februarie, asa... 11, ca sa fim precisi.

eri_ka, multumesc pentru semnificatia numelui , bine mai zic bumbii...! Mai, dar numai de bine zice... si ce potriveala!

Hai ca trimit si revin.

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ruxandra_sb

Mamaana scuze, scuze, scuze

Are mama doi flacai.. Matei (6) si Grigore (1)

esti iertata m-am obisnuit oricum sa nu fiu considerata de aici
chiar m-am uitat aseara cu Tudor la un documentar cu elevi de liceu ce stau pe forumuri si cu cyber bullying - interesant

Ana,

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Donia

Mai pe la februarie, asa... 11, ca sa fim precisi.

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

in aceeasi zi cu sora mea si cu cumnatul meu, deci nu o sa uit

Ana,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

Ruxandra,
ce surpriza...,tot nu scapi de bataita...,daca spuneai din timp iti dadeam si noi niste poze mai noi cu fulguletii ,sa arati pe acolo...
cand te intorci acasa?

Micuta chinezoaica

Mergi la inceput