Fulguleti de nov-dec-2006 (144)
Raspunsuri - Pagina 7
lizzy spune:
roxanica, nu am inca rezultatele. multumesc ca te gandesti la noi. trebuia sa merg la cabinet la 14.30, s-a dus sotul, nu am avut cu cine sa-l las pe marc. si in paranoia mea, daca nu e musai sa-l purice si pe el, io in cabinete si spitale evit sa-l duc dupa mine de frica altor copii bolnavi. asa ca la 5pm cand vine tati acasa aflam ce si cum. ma abtin sa-l sun...
pe suzi sa n-o pape nimeni. sa o 'faceti cadou' unui bebelus care nu are... asa s-ar putea sa o ofere singur :) dar mai incolo, cand intelege si e pregatit pt asta.
danita, sanatate multa lui paul
se vede, da?? marc doarme... recupereaza noaptea chinuita...
Marc (17.12.06) si Ianis (14.09.04)
Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis
www.helpsonia.com/" target="_blank">Pentru Sonia
a_deju spune:
ruxandra.. huh??!!?? america?? united states of..?? ce-am pierdut, oameni buni?? puteam sa jur ca am citit zilnic :))) e forever, sau holiday? pupi de la noi, distractie placuta!!
(si-acuma..na..io..ca nu puteam sa tac :)) iaca ce-mi place mie pi forumu' asta dom'le.. ca se pleaca.. si se pleacaaaa.. care mai de care, fiecare pe unde poate :) ceea ce nu-mi confirma decat - a nshpea mia oara - ca am facut o super alegere cand m-am hotarat la incepturile forumiste ca e cazul sa si prestez din taste, pt ca e clar, pt mine cel putin, ca urmatoarea care pleaca is io . in canada, si anume. di tat. mie mi se pare foarte logica conexiunea, si daca nu o vedeti la fel de clar, voi aveti o problema, daaaa???? :))))))))))))) )
Deea, mami de www.onetruemedia.com/shared?p=414b2893332a6a41d7c2a4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eric(15.12.2006)
www.helpsonia.com/" target="_blank">pentru sosonica
"outside of a dog, a book is a man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)" Groucho Marx
dayanara spune:
azi dupa ce i.am pus ser in nas lui ivan a inceput sa.i curga sange, pe la 12 am sunat imediat la doctor si mi.au dat programare la 13, eu ma asteptam sa ma duc maine, nu.i cursese mult dar m.am speriat....
oricum l.a controlat si nu are nimic, e ceva normal si chestia asta cum mi.a zis si desiree
adeju - nici n.am stolurile mentionate de tine :) de suzeta eu chiar zic merci cand o vrea decat sa bage altceva in gura, dar ti.am zis am auzit ca ii poate deforma gura, de dantura nush, ca l.a cat biberon a bagat ivan in somn, nu de suzeta ma plang eu :)))
chiar de are 12 kg eu tot am stolul cu mancatul, nu.l oblig dar stau cu frica, cine stie cum incepe sa refuze, asta e fiecare cu fixul si mobilul lui :)
danita - cum e tusea provocata de laringita? e ceva virus la voi? cum tre sa jung si eu cat de curand...
sanatate multa la copil
marani - superbe pozele, m.am uitat pe fuga, ma uit iar poate gasesc si vreun saint bernard
ruxandra - dar unde ati fost?
ivan si dayanara
Lavinia_P spune:
A-deju,
Bre,Ruxandra si-a lasat boierii acasa....
Io zic ca se intoarce...
minunea mea
a_deju spune:
bree.. io ma-ntorc frumos la capitolul trecut, si-o iau din nou, pe litere de data asta :)) nu m-am prins ca ruxandra a plecat singura... ehhh...
Deea, mami de www.onetruemedia.com/shared?p=414b2893332a6a41d7c2a4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eric(15.12.2006)
"outside of a dog, a book is a man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)" Groucho Marx
dayanara spune:
quote:
Originally posted by a_deju
bree.. io ma-ntorc frumos la capitolul trecut, si-o iau din nou, pe litere de data asta :)) nu m-am prins ca ruxandra a plecat singura... ehhh...
si eu datui pagini in urma si am priceput pana la urma ca e in america, dar unde?:) abia astept sa vad poze
ivan si dayanara
a_deju spune:
off-topic (da' raaaau de tot): nush daca ati mancat vreodata amandine din carfur. si nush daca numa' astea din constanta is asa bune. da'..nu ma mai pot opri... minunateeee!!! (si maaaaaari :)) ). recomand din tot sufletul. (a se consuma de preferinta asociate curei de magne b6, efecte spectaculoase de la prima lingurita. nu consultati cantarul pe durata tratamentului :)))) )
lizzy spune:
quote:
Originally posted by a_deju
off-topic (da' raaaau de tot): nush daca ati mancat vreodata amandine din carfur. si nush daca numa' astea din constanta is asa bune. da'..nu ma mai pot opri... minunateeee!!! (si maaaaaari :)) ). recomand din tot sufletul. (a se consuma de preferinta asociate curei de magne b6, efecte spectaculoase de la prima lingurita. nu consultati cantarul pe durata tratamentului :)))) )
ce-a alea? mi-e asa cunoscut cuvantul... mai nu stiu ce sunt... dar deja mi-e pofta!!!
cat despre cantar... cei ala??? m-am lasat de fumat acum 7 zile... (da, da, fumam... si numar zilele, da???) si am inlocuit tigara cu dulciurile...
Marc (17.12.06) si Ianis (14.09.04)
Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis
www.helpsonia.com/" target="_blank">Pentru Sonia
mamaana spune:
marani ma bucur ca ai scris
Ana,
Stephanie si Isabelle (2 Dec 2006) si Tudor (12 Dec 96)
dayanara spune:
eu cand aud de kilogame in plus mi se face parul maiciuca, atata timp cat toata lumea e sanatoasa, cand vad ca am luat in greutate ma deprim rau de tot intru in panica, si am luat vreo 3 cred am cam 54!!!!!!! asta e enorm
ivan si dayanara