Fulguleti de nov-dec-2006 (144)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aka spune:

ieri am fost la revizie. are 11 kg, de masurat n-a stat sa o masoare ca era o aglomeratie de nu stia cum sa faca sa scape de pacienti mai repede. am facut si vaccin, n-a avut nici o reactie. dar a plans mititica...la noi numai asistenta face intepatura. intai se uita dr. peste tot, o asculta...si apoi hai la intepat. si le-a facut doar in piciorus, niciodata in fund. si azi noapte abia am adormit-o pe la 12 ca numai bine s-a trezit la 1 in niste urlete...o ora a tipat cu ochii inchisi. s-a calmat, dar dupa aia toata noaptea a supt.
mama cate stiu sa faca fulguletii vostri. Cris da sa manance la papusi, le plimba cu carutul, cauta in toate sertarele, aduce tot continutul in mijlocul casei, dar nu recunoste nici un animal, nu imita nici unul, arata uneori ochii si nasul, dar numai cand vrea ea. iar zilele astea maraiala la greu ca ii iese niste dintusi si masele. si din cauza asta nici mancare nu prea mai vrea.
marani ma bucur tare mult ca ai scris si aici. multa sanatate bubamarei.
danita e super reteta cu ou si cascaval. dar numai pentru mine, ea n-a vrut. mai incercam mai tarziu multa sanatate lui P. sper sa nu fie laringita.
bambo si noi mai folosim suzi. doar asa de fantezie, o gaseste prin casa si o baga in gura. se plictiseste repede si o arunca iar prin cosul de jucarii/pe sub pat/prin cine stie ce coltisor. noaptea sunt eu pe post de suzi.

v-ati prins ca doarme

Monica si www.totsites.com/tot/mariachristina" target="_blank">Maria Cristina www.TickerFactory.com/] br / [img]http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2 10722 104/st/20061220/n/Maria Cristina/k/93f8/age.png" target="_blank">(20.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

quote:
Originally posted by bamboletta

pana cand ii mai lasam cu suzy(suzeta)Antonia e f fericita cand si-o gaseste prin casa

BambolettadeAntonia-Gabriela(1 nov 2006)
luna 15
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006

pana cand doreste. sincer. nu inteleg chestia asta cu dezvatatul de suzeta, ca nu e frumos, ca esti baiat mare, ca bla bla... aaa, aia cu deformatul danturii mi se pare cea mai tare!! din partea mea, liber la suzeta pana la adanci batraneti, dac'-asa o vrea...
(dintre toate stolurile care puteau sa-mi habiteze pe craca neuronului, iaca nush prin ce minune, trei mari si late m-au ratat: dezvatatul de suzeta, dezvatatul de carucior si deprinsul cu olita :) doamne-ajuta, ca fix astea-mi mai lipseau.. :)))) )

Deea, mami de www.onetruemedia.com/shared?p=414b2893332a6a41d7c2a4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eric(15.12.2006)

www.helpsonia.com/" target="_blank">pentru sosonica

"outside of a dog, a book is a man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)" Groucho Marx

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

Multumesc mult pentru toate ideile legate de nume( a nu se intelege k am incheiat operatiunea, sau k m-am hotarat)Toate sunt foarte frumoase si de aceea imi va fi si mai greu sa aleg...Nu stiu cum voi proceda...dar mai avem 3.5 luni...Sper sa ma pot hotari intr-o buna zi...
Lista ramane deschisa si o voi actualiza din cand in cand.Mi-am notat totul, absolut totul intr-o agenda)inclusiv si voturile pe care le-au primit anumite nume...
Candva erau mai multe MINUNATEgravidute.....unde sunteti??? Nici pe la odisee nu v-am mai vazut...

danita: asa brusc febra , fara alte manifestari prealabile? sa fi facut roasu in gat?
orice ar fi sa treaca repede!

adeju:mai ce motan rezistent la injectii..bravo lui...dar voi ati facut vaccinurile in fundulet? noi le-am facut numai in picior....
Am uitat sa iti urez calatorie si distractie placuta..da parca tot nu-mi vine sa cred k pleci asa singura de capul tau fara Mihaiu si fara motan... Pe cand fericita escapada?

dianarus78: caracatita am primit-o cadou...dar din cate am vazut o poti comanda pe situl lor( tommy)

marani : ati castigat la loto????sau asa bine v-au mers afacerile? s-o tineti tot asa k e super! sda le stapaniti sanatosi si sa va bucurati de ele....

Dia: bai..oana ne complexeaza cand ai spus cate stie la varsta asta...Eu stiu k fetele sunt mai precoce..dar chiar asa???
Este o scumpa si o desteapta, ce mai..
Darius imita si el catelul si pisica, le recunoaste in fotografii, stie unde sunt: nasul , ochii, dintii si putza, Se preface k stranuta si casca punand mana la gura....,canta pu-pu-pu... ia telefonul si zice aaa..buni( adica alo buni) Inca e extaziat cand vede tzatzele...spune tz-tz.. rade si tipa,dar imediat cum vrea sa puna mana tot el spune "auu.." pt k odata m-a stans foarte tare si eu am tipat...
cam asta stim noi....

Jocuri nu prea avem caci nu reusim sa ii distragem atentia de la ce vrea el sa faca...inca e fascinat de jucarii...Probabil va mai trece o perioada pana sa ajungem si la jocuri..
Am uitat sa va spunem k am mai progresat si cu dormitul singur in camera lui. Il adormim intre noi, il mutam la el in camera, inca se mai trezeste de 2-3 ori pe noapte, dar nu mai urla...scanceste putin , ii dam ceai sau apa( caci e intr-o perioada de refuz al laptelui) si adoarme imediat...

Madalina 23
+
+Darius Cristian ( 14.12.2006 )
Petrecerea de 1 an
PARIS 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Asaaaaa!!!

Deci aterizaram si noi aseara dupa ce ma caznii s-arunc mai inainte geamantan de & de-asupra Halifax-ului (sau cam asa ceva?!).. Doniaaaa, Ktrineeeeel, Mamaaaana uhuuuuu!!! se-aude??? primirati sheva?

Unde is?? Pai dupa cum se vede.. pe-acelasi continent cu minunatele noastre canadiene.. dar separate totusi de-o granita.. cum bine ziceai Donia.. atat de aproape, dar totusi inca departe.

..azi sunt in perioada de acomodare.. asa c-o sa stau mai aproape de pc.. revin cu povesti. Bre, da am niste restante.. ca mai apucai s-arunc un ochi inainte de decolare.

Dayanara saru' mana si-ti raman datoare. Daca nu erai tu plecam fara mostre de talpi boieresti. Pe bune! Ca scrisesem pe lista.. cum sa nu.. da fu pe una.. temporara.. eu cu listele mele, cu tot.

Dianarus.. cu acea pasta de dinti.. pe care bb o poate inghiti fara grija. Eu zic ca tot din chimicale ii facuta, ca doar n-o fi din lapte si miere.. si chiar daca ei zic acu ca nu-i bai dac-o papa bb.. de ce s-o pape? Daca poate sa n-o pape. Poate se trezesc ei peste tispe ani ca .. continea nu stiu ce.. Eu cred cu tarie in principiul actiunii/reactiunii (de aia nici nu sar imediat cu paracetamolu pe copchil).. asa ca noi zicem pas... deocamdata. Macar sa incepem sa ne spalam aia 4 dinti cu periuta si apa.. Nu stiu ce s-a priceput.. inca sunt bulversata .. nu se pune dac-am aberat prea tare. Cand mi s-o limpezii mintea reaiu.

Roxanica.. vai de flacau mare e David. Apucat de vazut asa pe fuga.. da vreau sa reaiau.. sa le savurez in linsite.

Are mama doi flacai.. Matei (6) si Grigore (1)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aka spune:

am intrebat-o pe dr. de prevenar. a zis ca ea nu recomnanda, ca e inca nou si nu se stie sigur daca e si eficient. asa ca noi zicem pas.
despre spalatul dintilor. ne zis, daca ii place sa i se perie dintii sa o spalam, daca nu sa ii dam ei periuta si sa o lasam. cat despre pasta de dinti de la 2-3 ani incolo ca sa stie sa o scuipe. nu recomanda suplimente de fluor, spunea ca excesul face mai mult rau decat bine, asa ca ramanem cu fluorul din pasta de dinti, atunci cand o vom folosi...

Monica si www.totsites.com/tot/mariachristina" target="_blank">Maria Cristina www.TickerFactory.com/] br / [img]http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2 10722 104/st/20061220/n/Maria Cristina/k/93f8/age.png" target="_blank">(20.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

marani, unde sunt pozele de care zice saryta?

lavinia, eu am termometru digital ce se lipeste de tampla. dar nu am incredere decat in cel clasic. cu ala bag mana in foc...

ruxandra, deci asa carevasazica... america, dom'le?? si unde exact? de stiam... aveam si io de trimis neste hartii in minneapolis la neamuri... of-of, mai-mai...

Marc (17.12.06) si Ianis (14.09.04)

Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis

www.helpsonia.com/" target="_blank">Pentru Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanica2006 spune:

Buna sa va fie inima, frumoase mamici!
Am iesit cu David in parc, dar e un vant din ala de-ti intra pana-n oase. Am stat o ora, el n-avea treaba, micutul meu...
Tocmai ma imprietenisem cu o mamica, tare tare faina, si azi am aflat ca fetita ei mai mare, de 5 ani e la spital la Tg. Mures, a lesinat, a avut convulsii, o deranja lumina si a fost internata la noi in SM, dar nu i-au putut pune un diagnostic. Vestea am aflat-o de la buncica fetitei, plangea sarmana...Adevarul e ca tare urat suna toate simptomele astea. Tare m-am intristat. Doamne, numai sa nu-ti fie copilul bolnav, in rest poate sa se intample orice!

Maraniiiiiiii , bine ai revenit!! Multa, multa sanatate frumoasei Bubamara.
Sa-nteleg ca soacra ta nu mai e...imi pare rau daca e asa. Hai, fii puternica, asa-ti sta tie bine.
Dianarus, ati primit rezultatele analizelor?Azi e miercuri, parca azi trebuia sa le aveti, nu?
Dandusa, felicitari pt.Crinuta cea harnica, papa singura, auzi la ea??!!
Bambo, nici io nu ma stresez cu suzeta, David adoarme cu ea, atat, in rest n-o foloseste. Mai tarziu, daca nu va renunta singur la ea, voi inventa o poveste trista, despre ursuletul sau puiutul care a papat-o pe draga noastra amica "Suzi". Dar mai incolo...
Danita, sper sa nu fie bolnavior Paul, sa ne dai vesti.Bune.
Saryta, ma bucur ca a reactionat bine Antonia la intarcare.
Kikineata, fii atenta, mai multe absente duc la dezbaterea "cazului" in cadrul sedintei cu parintii Am remarcat ca ti-ai facut aparitia, ne-ai incantat cu pozele Sararutei dolofane, ametita de placere am uitat pe moment de mustruluiala, dar asa nu se mai poate, fata draga, ai disparut iar...

ROXANA si DAVID MIHAI (20.11.2006)

David al meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanica2006 spune:

Ruxandraaaaaaaaaa, ce draga mi-esti cum ne scrii tu din orice locatie...Dar acum esti in Americaaaaaaaa????Si juram ca esti undeva in muntii nostri. Uf, bine c-ai intrat, c-am uitat sa-ti spun cat de mult mi-au placut pozele alea cu voi dansand tango, in parc, pe zapada.

ROXANA si DAVID MIHAI (20.11.2006)

David al meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

aka, bine ca ati scapat de vaccin. noi facem iar peste 2 luni. sper sa nu aveti reactii nici azi.

ruxandra, poate n-am mentionat... marc nu se spala pe dinti deloc. are 4, nu deschide gura nici macar sa ma muste de deget, imposibil sa-i bag ceva in gura. povestea cu pasta de dinti chicco cu gust de capsuni si fara fluor (si care se poate inghiti) e de pe vremea cand ianis a acceptat sa caste singur gurita. pe la 1.5 ani aprox, dupa ce i-au iesit mai toti dintii si nu-l mai dureau gingiile.

Marc (17.12.06) si Ianis (14.09.04)

Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis

www.helpsonia.com/" target="_blank">Pentru Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

quote:
Originally posted by madaluta

adeju:mai ce motan rezistent la injectii..bravo lui...dar voi ati facut vaccinurile in fundulet? noi le-am facut numai in picior....
Am uitat sa iti urez calatorie si distractie placuta..da parca tot nu-mi vine sa cred k pleci asa singura de capul tau fara Mihaiu si fara motan... Pe cand fericita escapada?

Madalina 23
+
+Darius Cristian ( 14.12.2006 )
Petrecerea de 1 an
PARIS 2008

dupa cum am mai zis, niminia..da' abslout niminia nu ma credi :))) numa' io o tin pe-a mea :) si-o sa plec pe la mijlocu' lu' februar, taman la fix sa petrec valentinesu' cu pretena mea draga (si cu ballentinesu'.. kiddin', da fix la asta m-a dus gandu' cand zis "valentinesu'" ) :)). si-acuma..na..in alea 4-5 zile cat n-oi fi..n-o sa pice ceru' (sau avionu'.. :)) ). e mihai cu eric, e mama, o sa fie pe maini bune. daca-mi fac griji pt cineva, apai pt mine mi le fac :))
si ca tot is la subiect, chinicule, nimic nu mi-ar face o placere mai mare decat sa va pot vizita.. insa timpul e f scurt, si maturoiu' magic ma zboara (muuuult) mai inspre nord de locatia cu catedrala (dortmund, si anume..). dar data viitoare, jur rosu-pionier ca vin (si) la voi :))

Deea, mami de www.onetruemedia.com/shared?p=414b2893332a6a41d7c2a4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eric(15.12.2006)

www.helpsonia.com/" target="_blank">pentru sosonica

"outside of a dog, a book is a man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)" Groucho Marx

Mergi la inceput