Fulguleti de nov-dec-2006 (144)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Multumesc de raspunsurile cu jocuri-jucarii

Madaluta-eu as vota pt Iulia,Antonia si Roberta
f faina caracatita pt baie

Dbunny-

Dandusa-te asteptam la Iasi
felicitari Crinutei pt mancatul singurica

Desiree-pana nu demult avea si antonia sportul asta cu scosul din gunoi dar am pus cosul sus pe un scaun si deocamdata nu ajunge la el,cu wc-ul nu stiu ce sa mai fac la fel arunca de toate in el

Marani-bine ai revenit superbe pozele

pana cand ii mai lasam cu suzy(suzeta)Antonia e f fericita cand si-o gaseste prin casa

BambolettadeAntonia-Gabriela(1 nov 2006)
luna 15
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

am vazut o poza a lui acs acum , la sa ne cunoastem, superba
http://forum.desprecopii.com/userphoto/acs/Maria6.jpg

bambo - eu aveam de gand sa.l las cat vrea el cu suzeta si pana la 18 ani, dar am auzit ca deformeaza gura...oricum doarme cu ea toata noaptea ziua nu prea o ia el, eu i.o dau oricand

ivan si dayanara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

Suzeta nu mai folosim de fro 2 luni, chit ca in gentuta de la cresa are una cu el, in caz de forta majora... dar cam o arunca la domnisoara-ntre-oki

Dbunny cu bb Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu
An angel wrote...If someone betrays you once, it's their fault;If someone betrays you twice, it's your fault.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desiree spune:

quote:
Originally posted by Dia1609

cum ne jucam, ce mai facem: stie toate partile corpului, dar la marele amanunt (adica nu numai cap, par, nas, gura, urechi, ci si unghii, genunchi, putza , fund, burta, tzitzi, degete, etc......stim sa aratam toate animalele din cartile cuu animale, stie cum face catelul, pisica si elefantul,

Dia de Oana 29.11.06

"Da aripi unui copil, dar lasa-l sa invete singur sa zboare" Marquez

bravo mai, Oana, chiar ca esti tare..noi din partile corpului stim tzatza (mea), burtica ( mi-o arata din cand in cand)si cam atat...animale stim doar catelul ca il recunoastem imediat pe strada si cand il vede face AM!AM..adica ham-ham..

aaa....cand il pun jos sa il schimb de pampers zice CAH! adica stie el ca e ceva de aruncat de acolo de la fund!

cariocile sunt bune la gust..deocamdata....dar mi le da mie cand se satura de mancat si imi arata cartonul..adica "FA TU un desen ca eu mi-am terminat trea ba cu ele!"

Alina,mami de Mihnea-Octavian,un anisor si un pic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saryta spune:

Marani - super pozele pe Ceahlau ... vrem si noi.
Roana -
YAGMUR -
Madaluta - eu votez pt. Sara este si in calendar pe 13 iulie... este scurt, frumos si inca nu f des folosit.
A_Deju - distractie placuta la prietena ta in Germania.
Eu de luni am intarcat-o pe Tony ... spre surprinderea mea a fost foarte cumintica si nu a plans decat luni seara pin a adormit. Dimineata cand s-a trezit(peste noapte s-a trezit de 2 ori si i-am cantat si a adormit fara prea mult tam-tam) a topit o banana aproape intreaga si un castronel cu lapte si cereale - nesperat de bine avand in vedere ca ea nu manca banana decat f rar. Apoi la amiaza a mancat ciorbita cu ficatel si inimioare, iar pe la 7 seara a mancat supa cu galuste si jumate de clatita cu branza de vaci si la 9 vreo 50 ml de laptic. Eu sunt super multumita.
Si astazi a papat la fel de bine, dimineata a mancat laptic cu cereale facut mai gros si dat cu lngurita si pe la 12 branza cu smantana.Inainte de somnic a baut vreo 30 ml laptic.
Eu ma asteptam sa refuze orice si vreo doua zile sa faca greva foamei, dar m-am inselat si ma bucur ca nu a fost asa.
Revin ca a adormit in bratele mele.

Mariana - mamicuta de 3 - ANDRA('99), SARA('05) si ANTONIA(21.11.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

laura, multumim de capitol
marani a scris acolo pt ca aici inca nu se simte comod s-o faca. dar atat cat o cunosc eu o va face ;)

bambo, nu pot spune nika despre jucarii. fiind doi la mine sunt deja o gramada de jucarii. teoretic ne ajung pt vreo 2 ani :)))) glumesc, le mai innoim noi...

monique, la multi ani cu sanatate mamei!!!

chinico, bea cum e azi?

madaluta, azi imi plac alma si katja (cu j, ca la 'misterele din providence' de pe minimax ). ma tot gandesc si razgandesc. am vreo 5 ani la dispozitie sa ma hotarasc :)))))

roxanica, 2 topic-uri... este o situatie bizara, da. pe care prefer s-o ignor pt ca altfel ma intristeaza. sincer nu mi se pare firesc dar nu vreau sa judec pe nimeni. si cu asta am incheiat subiectul si nu vreau sa mai aud de el. pt ca ma necajeste. mai bine ma concentrez pe lucrurile pozitive.

madaluta, de unde ai cumparat caracatita aia?

dandusa, wow, nu-mi vine sa cred! toata portia si-o papa asa, singura? are rabdare?? cu lingurita??? tot nu-mi vine sa cred :)))) dar ma bucur de fericirea ta!

dandusa, desi sunt anti-talent la bucatarie, aseara am facut blat de pandispan si l-am pus in tavita de briose (am o tavita de teflon cu 6 gauri pt copt briose). am pus si branza dulce in mijloc. au iesit tare frumoase si bune.

a-deju multzam de logoree :))
mi-a cazut bine, ca azi nu-s in apele mele, din motive de incercat sa dorm pe canapea cu marc si nu reusit decat o durere de mijloc sora cu tortura...

a_deju, sti ca eu am cartea aia cu nanny si nu am citit-o? nu ma intreba de ce... poate pt ca am si ratacit-o intre timp?!! tre sa-l intreb pe ianis, el de regula tine minte chestiile astea mai... grele...

marani, welcome, din tot sufletelul meu! mi-era un dor nebun de bubamara :) si de tine :))) dar de ea... mmmm... vreau poze!!!

chinico, merci din info. info aia cu bursa. azi am dat si io pe stiri. deci ktrinel este scuzata :) si daca economia americana (si implicit toate halealalte...) intra in recesiune io unde mai emigrez?!

yagmur, daca ninge... te duc astia cu sania pe pasuni. tot mai bine decat prin noroaie...

bambo, mai las-o. aveti vreme sa scapati de suzy. teoretic va renunta singura un pic mai incolo, sa mai creasca si sa capete independenta mai mare. nu stiu cum sa zic. de la 2 ani in sus toate 'achizitiile' noi tin de 'desprinderea' copilului ca individ. renunta la suzy, la pampers, invata sa pape singur, sa vorbeasca, sa ceara, sa aiba sentimente, frustrari... le are si acum dar nu le stie exprima, nu se vad clar, nu se individualizeaza, e un mic haos in viata celui de 1 an. spre doi ani veti vedea diferenta intre 'bebelusul mare' si 'copilul' in devenire. renuntarea la suzy tine de aceasta etapa. parerea mea.

marani, ia uite, TOATE fetele se bucura sa te revada :) ce-o fi insemnand asta?? :)))
ca esti binevenita, oare? :)))))) ca nu ne pasa ca ai zis ca nu mai scri si totusi ai facut-o? ca ne bucuram ca te-ai razgandit? ca ne dorim sa 'trecem peste' si sa facem topicul asta cum era, spre binele si mandria fulguletilor? aaaa, daaaa....

eu una traiesc cu speranta ca intr-o buna dimineata voi gasi la fulguleti pe toatele fetele, inapoi, minunate si unite cum eram candva... si cum am mai auzit io... speranta moare ultima...

Marc (17.12.06) si Ianis (14.09.04)

Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis

www.helpsonia.com/" target="_blank">Pentru Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danita spune:

P a facut febra 38.5 . sunt :(( . tuseste ca la laringita dar f rar , adika de dimineata pana la ora asta ( aprox 14) a tusit de max 5 ori . sper sa vina ametita aia de dr

pup ca plange
D

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

quote:
doar ca minunea nu tine prea mult...,de ieri a inceput munca si cum o sa bage 90% din dati,de noapte...,va trebui sa am eu grija de bubu ca el sa doarma bine...,asta e...,sanatosi sa fim ca le rezolvam noi cumva...

dandusa: sa inteleg k ramaneti in Bucuresti?? Nu mai veniti in Constanta??? Parca trebuia sa fim vecine..eu abia asteptam...

Madalina 23
+
+Darius Cristian ( 14.12.2006 )
Petrecerea de 1 an
PARIS 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

quote:
Originally posted by dandusa

Adeju
tineti-o tot asa...,sa nu planga ever la dr...
clar ca depinde de fiecare copil in parte...,poate m-o simti ea ca-s stresata cand mergem la vaccin...,dar cand mergem la control cum a fost acum o saptamana...,nu sant deloc stresata si tot face ca locomotiva...,probabil ca-si aduce aminte de penultima data...si tot asa...
buna suzi asta la ceva,hm...?,adevaru-i ca nu mi-a trecut prin cap sa scot si eu tz ,sa vedem...daca sta mai calma...,next time...,incercam...
acum santeti inscrisi la Condurache?

Micuta chinezoaica

daaa, ne-am inscris de prin toamna. am scris si pe forum, dar cred ca era in perioada cand ori n-aveai timp, ori nu aveai acces la net :) e suuuuper dna dr, imi place tare mult de ea (pana acum :) ).
sa traiasca mica papacioasa! astept si eu un semn, cat de mic, ca ar fi si specimenul meu interesat de acest aspect.. al hranirii, cu mana, cu lingurita, cu piciorul, cu ce-o vrea... cred ca mai am muuuult de asteptat :))

Deea, mami de www.onetruemedia.com/shared?p=414b2893332a6a41d7c2a4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eric(15.12.2006)

www.helpsonia.com/" target="_blank">pentru sosonica

"outside of a dog, a book is a man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)" Groucho Marx

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lavinia_P spune:

Dandusa,

Tiramisu(nu merge a bb da e yami),o clatita cu branza,o prajitura cu mere(mie imi plac la nebunie dulciurile cu mere)...spor la treaba.
Nu te da lovita cu pozele ,da?Asteptam....
Si va asteptam la Iasi

Dia,
Mama cate stie Oana.. mie nu stie decat sa-mi bage degetele in oki..o data am stat 2 zile cu un oki pe jumatate rosu

Aseara s-a jucat o ora cu o cutie de carton de la Pampers ( a fost o oferta la careffur)..a plimbat-o,ridicat-o,suit pe ea,in ea,etc

Teutz,
Acu ma zbat sa vad filmele in road to oscar:
No cuntry for old men - dezamagita total
Atonement- f. romantic, dar bine facut.. mi-a placut
Juno- foarte fain..
The bucket list- cu Morgan Freeman si Jack Nicholson (nu mai conteaza cat e de bun la distributia asta )

Marani,
Welcome back..paote bubaara simte ca nu esti intr-o dispozitie prea buna.. sper sa va reveniti cat mai repede.
Dianarus,
Aceeasi speranta o am si eu...
Nu la ce tb dat pt febra ma refeream.ci daca as putea sa ii masor temperatura altfel decat recta..dar cred ca o sa investesc intr-un terometru din ala de la distanta..

Yagmur,Bambo,Dbunny,

Nu a facut febra,dar tare prost a dormit azi noapte..si eu pe langa el...
Si incepe sa raguseasca

minunea mea

Mergi la inceput