Fulguleti de nov-dec-2006 (144)
Raspunsuri - Pagina 4
a_deju spune:
ca tot is in forma, si vaz ca la ore de-astea matinale n-am concurenta :)))
cumparat aseara cartea "si tu poti fi supernanny" (si asta doar pt ca am deschis-o la spate, sa bag un ochi la cuprins, care logic ca era in fata, dar mi-au picat ochii pe cuvintele de inchiere, si-acolo au ramas :) si fara carte n-am mai putut sa plec :) ). parcurs acasa intr-o suflare primele saptej' de pagini... mie imi place foarte mult. e foarte pe sufletul meu, desi din punct de vedere al scriiturii m-as fi exprimat mult mai stilistic, dar in virtutea mesajului care se vrea a fi transmis, lucrul asta conteaza chiar prea putin... o recomand si eu, la fel cum ne-a mai fost recomandata pe forum, si strang calduros mana celei (celor) care au facut-o, cu scuze ca nu mai stiu cine era(u)...
Deea, mami de www.onetruemedia.com/shared?p=414b2893332a6a41d7c2a4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eric(15.12.2006)
www.helpsonia.com/" target="_blank">pentru sosonica
"outside of a dog, a book is a man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)" Groucho Marx
a_deju spune:
ohoo.. iar m-a luat gura pe dinainte.. pai asa concurenta mai zic si eu :) bun revenit marani (iar din punctul meu de vedere, locul fiecareia dintre noi este acolo unde se simte bine sufleteste... valabil pt forum, pt viata de zi cu zi, pt ce vreti voi :) )! sanatate multa va dorim si..sa traiasca propitarii :)) !!
Deea, mami de www.onetruemedia.com/shared?p=414b2893332a6a41d7c2a4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eric(15.12.2006)
www.helpsonia.com/" target="_blank">pentru sosonica
"outside of a dog, a book is a man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)" Groucho Marx
roana spune:
Fetelor dragelor,
In primul rand votez pentru Iarina. asa l-ar fi chemat pe Alex de era fata.
In al doilea rand nu inteleg de ce lumea se supara ca se scrie la doua subiecte. eu scriu la mai multe chiar. Ca a aparut Mirona si a facut acel subiect...eu una ma bucur pentru ca am dat de fete cu care nu am mai povestit demult.
Toate imi sunteti dragi, dar absolut toate si fulguletii aferenti asemenea. Nu sunt o super activa a forumului, scriu cand am timp, nu atept strigari, de multe ori am scris si am fost nebagata in seama, nu ma deranjeaza asta deloc, dar nu inteleg frustrarile si supararile unora care fac atata caz pentru nimic.
Suntem diferite, fiecare scrie unde vrea, ce vrea. daca acele fete au ales sa scrie acolo, bravo lor, ce va face pe voi sa nu scrieti acolo si sa le intrebati.
Jur ca cateodata nu inteleg oamenii.Si cu asta am terminat cu acest subiect. cel putin eu una.
Eu ma bucur ca existati si voi si ele , am invatat multer de la voi si voi scrie si aici si acolo.
Toate imi sunteti dragi.
V-am pupacit
chinico spune:
maraaanii!! ma bucur ca scrii si aici..nu am timp sa citesc in 3 parti..asa ca, sincer, ma bucur ca ai scris ...felicitari pentru apartament...am impresia insa ca nu te bucura prea tare...
bubamarei multa sanatate, si nu dispera, toti trec prin faze de vreauinbratenuvreausamanancvreauinbrate...
asizule am ras. serios. m-a pufnit rasul. nu sforaie bea, sforai eu. precis mi se trage de la faptul ca am slabit 2 kile iar..tre sa ma pun pe treaba, ca trezesc fata noaptea
si aici se presteaza vaccin la mama in brate. dar niciodata in fund pana acum..hm..picior si mana...vaccinul il face intotdeauna pediatra..dezinfecteaza locul cu spray..plasture dupa intepatura..din cate tin minte io amu, avem in fata noastra numai rapeluri...nu mai stiu, o sa ma uit pe carnetul de vaccinari si-ti spun.
ktrinelul asta iti trebuia, hm? bursa cu fundul in sus!
donia nu ocoli subectul mai...ca acusi iesim din varsator si tu nu spui nika...cristiana nicoleta, imi pare bine .
erika multumesc frumos. pentru bea astept si te anunt..in cazul meu, aia cu creativa in domeniul muzical ..valeu si valeu...dar aia cu emotiva-frustrata-imprastiata e pe bune..
muci. avem. febra. nu avem. ma declar multumita, nu merem la doc.
adejului ii repet ca ulmul are o superfrumoasa catedrala ...
..mai era,mai era..
poze nu, ca sunt la munci.
chinico spune:
aha.
nume pt bebica.
clara..e cu c, dar nu e cu ca..clara balica.
editez ..caci balica clara e nuuuu..
mda. ma mai gandesc.
eri_ka spune:
quote:
Originally posted by Donia
eri_ka, ma gandeam ca unde au mers 3 mai merge si al patrulea... pentru Doina ce-ti iese in bumbi? Sa stiu si eu sa dau vina pe destin (sau predestinare) pentru toate minusurile mele, ca plusurile sunt exclusiv meritul meu, bineinteles .
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
Cu intarziere de cateva ore, dar cu drag
Doina - cantec romanesc ,prenume feminin specific romanesc, el este format dintr-un substantiv comun "doina", care este o specie literara caracteristica pentru poezia populara romaneasca. Ea exprima o gama variata de sentimente, dintre care este dominanta starea de seninatate si speranta. Aceste caracteristici, apropiate de sfintenie, au fost preluate si atribuite numelui copilului. Este raspandit pe tot cuprinsul tarii si are forme ca: Doinita, Doinica sau Nica.
Prenumele Doina starneste interesul fata de cele mai complexe aspecte ale vietii, dar limiteaza exprimarea individualitatii si sociabilitatea si ii confera purtatoarei o fire capricioasa. Inteligenta, agera la minte si cu capacitate analitica, aceasta este rezervata, neincrezatoare si foarte singuratica din cauza neintelegerilor cu cei din jur. Fire idealista si sensibila, apreciaza lucrurile frumoase si isi doreste sa fie de folos umanitatii. Uneori este foarte deprimata pentru ca nu poate spune ceea ce doreste, fiindu-i mult mai usor sa isi exprime gandurile si sentimentele in scris decat oral. Ii place literatura, mai ales poezia, si se gandeste cu entuziasm la idealurile sale, catre care isi intoarce atentia ori de cate ori se simte neinteles. Este profund impresionata de frumusetile naturii.
Yagmur spune:
Neatza minunatelor,
Lavinia, am vazut si eu pozele… este atat de haios, de imi vine sa-l mananc tot.. si mi-a placut la nebunie cojacelul.
Donia, ce bine ca ai reaparut…. Ma pregateam de strigare.. sau de drum catre voi
Saryta, pupam fetele frumoase….
Dbunny, totusi la Cluj nu ajungi??????
Ktrineluuuuuuuuuuuu….. si la mine este ca la nebuni…… eu acum sper sa ninga, ca poate nu mai alerg asa ca nebuna pe pajisti pline de noroi
Roxanica, arata tare bine si nu e deloc slabutz… pana la urma nici tu nu ajungi la Cluj????
Dia, aseara am studiat cat fac cu trenul pana in Timisoara… poate la vara venim… deci, TIMISOARA…. Pregatiti-va!!!!!
Chinico, pup apasat Bea mucoasa….sa vezi ca se va simti mai bine……
Si s-a luat curentul… cand eram in plina forta creatoare…. Asa ca mai povestesc despre Luca. E tare haios si vesel… toata ziua zice mamaaaaaaaaaaa si danaaaaaaaaaaaaaaa… spre incantarea Danutzei; mananca bine, merge mult, mai cade dar nu mai plange chiar atat de usor. Nu mai stiu ce sa-i dau de papa….. papa ciorbe, orez cu carne, legume, gris cu lapte, orez cu lapte, cereala de bebe, iaurt, branza de vaci, paste; cred ca este timpul sa ma uit ce retete ati trimis si in prostia mea nu am salvat (undeva am salvat eu cartea aia cu mancare bebe, dar habar nu am unde ). De jucat doar singur vrea… degeaba stau eu cu cartea de povesti/animale in fatza ca nu sta… mai nimereste, cand are chef partile corpului, alea usoare, dar tot confunda vaca cu porcul …. Acum insa ii place sa se catere pe tot ce prinde…. Alpinist are mama…
Merge netu’… oare ptr cate secunde????
Monique, pai da… zmeul tot zmeu…..
Danutz, ce poze sexi…. Mi-e dor de Maria-Sa.. si de tine, of course
A_Deju, pupam motanelu’ si mamica sexoasa…distractie placuta la Germania…. Asta cu taxa de bagaj nu am patit-o cand am zburat in Suedia cu Wizzair.. o fi ceva nou
Kikineata, eu am ratat pozele… vreau si eu….
Teutz, a trecut buza… daca a fost pupat de atatea minunate
Bambo, Dia…. Felicitari pentru cele 10 kile
Erika, acum sa indraznesc si eu???? La Manuela ce iese?????
Madaluta, mie imi plac Noa, Ilinca, Katia, Daria, Iarina si daca as fi avut fata cred ca alegeam Vera; te-am zapacit bine????
Dandusa, felicitari Crinutzei…. Trebuie sa incerc si eu cu Luca.. parca vad ca spal toata casa si pe noi, dupa asta
Maraniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, bine ai revenit!!!! Eu te-am mai sunat dar aveai telefonul inchis…… ce bucurie…. Chiar ma bucur tare mult… URA!!!!!
Astea fiind zise ma intorc la munca Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006) varsta Luca
eri_ka spune:
quote:
Originally posted by Yagmur
Erika, acum sa indraznesc si eu???? La Manuela ce iese?????
Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006)
varsta Luca
Manuela de la “Imanuel”,nume ebraic ce inseamna “Dumnezeu este cu noi”.
dandusa spune:
Adeju
tineti-o tot asa...,sa nu planga ever la dr...
clar ca depinde de fiecare copil in parte...,poate m-o simti ea ca-s stresata cand mergem la vaccin...,dar cand mergem la control cum a fost acum o saptamana...,nu sant deloc stresata si tot face ca locomotiva...,probabil ca-si aduce aminte de penultima data...si tot asa...
buna suzi asta la ceva,hm...?,adevaru-i ca nu mi-a trecut prin cap sa scot si eu tz ,sa vedem...daca sta mai calma...,next time...,incercam...
acum santeti inscrisi la Condurache?
masa de 10 nu a acceptat-o de la mine din lingurita si pace...
nu a vrut sa stea in scaun deloc...si nu a vrut sa-i dau eu...
a trebuit sa-i pun in alt castronel ...,o cantitate mai mica si sa-i dau sa pape singura...,altfel nu ne intelegeam...
bai nene,copii astia chiar stiu cand sant pregatiti sa faca un lucru...,stiu clar si ti-o si arata...
acum ceva timp ,spre sfarsitul mesei,imi tot cerea sa-i dau lingurita...i-am dat o a doua lingurita...,cu care nu prea nimerea gurita...
a tot exersat fata mea...si acum nici ca mai vrea sa-i dau eu...,nu-i bai...,ca nimereste gurita,intr-adevar...,dar mai nimereste si alte obiecte inconjuratoare...,asa ca a inceput adevarata distractia...
Micuta chinezoaica
dayanara spune:
marani imi pare bine sa te vad, si imi pare rau pentru bubamara :(
si noi am avut asa ceva, ma rog, seamana simptomele, dupa voma vine diareea, de asta am stat si in spital ca s.a deshidratat, cel mai important e sa o hidratezi, dar tu cred ca stii asta, voi tineti regim, eu personal nu am tintut regim si pentru asa ceva nu voi tine niciodata nici noi nici ivan sau cei de aici, nici in spital, si ivan s.a recuperat mult mai repede ca altii, doctorii mi.au spus ca daca mananca si bea normal se va recupera mult mai repede, si orice regim as tine, e un virus si nu dispare pana nu.si face numaru...
multa sanatate, si sper sa te citesc mai des :)
ivan si dayanara