Gravidute si mamici de CLUJ - 49

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Asa e, may fetelor! CE m-as face fara voi!!! Cate un pt fiecare!

Hai ca deja mi-am mai revenit, aveam nevoie de un plans bun si de zambetele frumosei mele.....

Co, draga mea,iar m-am uitat si am admirat rochitele. Superbe! Vai, ce-am mai plange cand se marita....hihihi...
Alex iubita, eu as veni, ca tare imi sinteti dragi si vrau sa va cunosc, dar o stiu pe Sara nu are rabdare mult timp, si decat sa vin si sa stau o ora...O sa vin in parc, afara nu protesteaza.

Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

ANDREE27 felicitariiiiiiii ,cred ca nu mai ai rabdare

GABITZA draga lasa ca o sa vii in parculetz cu puiutzu tau
daca poti hai maine in parcul mare din Manastur

NATALIA is o gramada de reduceri ...dar lasa ca nu le ratezi tu la ANU

IKO pe unde esti puiutz??????astept sa ne zici daca o sa vii la intalnire
DELIA draga pt tine unde e mai ok sa ne intalnim ?

INGERASHU MEU TIADRIS-3oct2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nrl spune:

neata

care e parcul mare in Manastur?

Nicoleta mami de Andrei (08.12.2007)
http://community.webshots.com/user/nicoletarl

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NataliaS spune:

Alex - as avea nevoie de ceva dragutz pentru botez...si ar fi momentul sa-mi cumpar...dar poate ma risc in WE

Natalia - de 2 ori mamica Stefania-Irina 26.12.2007 si Ana iubita 04.02.2005
Poze: http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/
Acolo unde domneste iubirea, si imposibilul poate fi atins! (proverb indian)
http://www.youtube.com/watch?v=0R-FPIHNFJw

Mergi la inceput

NICO iti explic cand ne intalnim

ok tu fetelor daca nimeni nu zice nimic atunci zic eu sa ne INTALNIM LA ORA 13 LA POLLUS

ANDREE27 in perioada sarcinii m am vopsit ,m am suvitzat si totul a fost ok

Mergi la inceput

NATALIA draga te sfatuiesc sa mergi mai bine in cursul saptam ca nu e asa nebunie ,acuma vezi tu cum potzi
eu mi am luat o rochitza mov tare dragutza pt botez ,o sa fiu nasica ,nu cred ca ai apucat sa citesti
am luat o de la IULIUS
stii ca organizam o petrecere de 8MARTIE ?

8 MARTIE -PETRECEREA VA AVEA LOC LA RESTAURANTUL CHICAGO
-GABI
-ALEX+sotzu
-ANDREEA+sotzu
-ADRIANA
-CO
-ALINA
-NICO
-MELI
-LORE
-IOANA13
-IKO
-ANCA
-RAMONA
-MONICA+sotzu
-IOANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufulet74 spune:

Buna dimineata fetele
Gabitzule, nu fii necajita, daca te gindesti ca ai ajuns aici, ai alaptat-o si e un copil sanatos si fericit nu poti decit sa te bucuri pentru asa un dar de la Doamne-Doamne ...

Bex draga, voi ati mincat vreodata la Deja-Vu? Ma preocupa un pic mincarea, sper sa fie ok. Ce fel de marturii le pregatesti?

Oana, chiar, unde faceti?

------------------------
Flory de Joshua Raphael (14.11.2007)

God brought you in our life

Homepage: www.lijfering.tk

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Flory, eu am fost la multe coktailuri la Deja Vu, imi place si mie ca e cochet si intim, am si mancat acolo, buna mancare, dar cam...piperata la pret. Banuiesc ca pt botez ati stabilit meniul si pretul, nu?

Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufulet74 spune:

Gabitzu, da, am stabilit meniul, eu am zis ca e ok, am aperitiv, supa si fel principal de mincare, destul de variat si mult zic eu si a iesit la 900.000 ROL. La bauturi noroc ca ne lasa sa aducem noi, pentru ca la alea m-am socat de tot, cind mi-a zis ca o sticla de vin costa 850.000 ROL si o sampanie 3 mil am crezut ca pic acolo, in timp ce imi pastram un zimbet detasat pe buze ... :))
Fetelor, voi cu ce va imbracati la botez? Eu ma gindeam ca depinde cum slabesc pina pe 9 martie, insa daca nu slabesc parca nu as da nu stiu citi bani pe haine, dar mi-ar si place sa ma imbrac frumos ...

------------------------
Flory de Joshua Raphael (14.11.2007)

God brought you in our life

Homepage: www.lijfering.tk

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca spune:

salutare clujului....

gabitza, gand la gand...si eu sunt cam depresiva zilele astea da' incerc sa ma autoeduc, atat cat functioneaza,.ai fost la nicula, ti s-a parut OK? sper sa rezolvi cu ochiul.Ai reusit sa inlocuiesti total o masa a Sarei?

co, slabe achizitii am facut ptr. baiat-niste pantaloni de la zara si ceva treninguri de la marc&Spencer, nu stiu de ce,da' numai hainele de fetitze mi-au placut, prn urmare Ilinca s-a ales cu o recolta bogata...desi nu era cazu'

Flory, f. buna papa la deja vu. Eu la botez mi-am luat un costum cu pantalon si o camasa-sa fie usor ptr. alaptat!

Alex, iti admir entuziasmul!!!poate reusesc sa ajung si eu la o intalnire anu' asta

Mergi la inceput