Gravidute si mamici de CLUJ - 49
Raspunsuri - Pagina 9
ALEX29 spune:
RALUCA draga pai trebuie sa faci tu ceva sa vii macar la o intalnire
va pup si vb mai tarziu
INGERASHU MEU TIADRIS-3oct2007
RAMONELLA spune:
Salutare!!!!
Gabitule
m-ai facut sa plang...exact asta simteam si eu cand Bea nu a mai vrut sa suga...acum asa de dor imi e de ea...Lasa bine macar ca papa,si creste bine.Acum laptele praf e imbunatatit cu tot felul de vitamine.
Julia
imi pare rau ca ai pierdut samburelul...Asa aa fost sa fie.Inseamna ca era bolnavior si Dumnezeu a ales sa nu se nasca asa.Iti doresc sa ramai cat mai repede graviduta!!!
Co draga,e tare cocheta Cari.Ce rochite...mama mama...
Vai ce crize face Bea cand ii scot mucutii...Trebuie sa-i iau cat mai repede batista bebelusului...
De abia astept intalnirea de 8 martie!!!
Ramonel,mami de
Bea(08.11.2007)
http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=483dfce8d8617b598d6e04&skin_id=701&large
felicia20 spune:
dragele mele!
In sfarsit, reusesc sa intru si eu pe la voi! Inca sunt pe la birou, desi sunt in concediu prenatal - asta e - treburi de rezolvat, personal de instruit ce sa faca in lipsa mea etc.
Sapt. trecuta am cam stat pe acasa, am fost f. racita, febra mare - 39 cu 4. Am luat si ampicilina si paracetamol, pe langa naturistele de rigoare (dr. mea mi-a zis ca la febra mai mare de 38 pot lua ampicilina si paracetamol). Oscillo, vit. C si siropurile se pare ca nu au facut fata - in fine - mi-am mai revenit, desi tusesc si acum destul de tare. Sper ca bebelusa mea e bine, e foarte activa - ceea ce banuiesc eu - e foarte bine, astept cu nerabdare sa ne intalnim, sa fim o familie. 

la toate!
Felicia,
36+ 
http://bd.lilypie.com/IQ5Bp3.png
bex spune:
asa...deci pentru ca anca cred ca a cobit si de asemenea alexutza scumpa...mi-a pierit tot cheful de invatat, m-am apucat sa ma uit la poze din concedii...ma gandeam ca ar fi fain sa ne facem fiecare un colaj cu poze cu momentele faine din vacante, din viata;) off..m-am melancolizat definitiv:((
mi-am mai facut o cafeluta si iarasi am iesit campioana la pierdut eroci vremea pe net...ca de altfel in fiecare zi de cand a inceput sesiunea...
pufu, sotul meu mai mergea acolo cu clientii si mancare i-a placut, dar preturile mari intr-adevar. marturii am gasit 2 tipuri care imi plac, cardholdere sub forma de castel alb miniatura, f faine si de asemena o ursuleata care sta pe o minge si tine in mana un balonel. sunt ca niste bibelouri mici ambele. sunt f multe f faine,e greu sa ma decid:)
fetelor, rochitele sunt si primite si cumparate de la tape l'oeil (cea roz), din franta de la o pritena (cea mov) si restul de la nasa noastar de casatorie care cica are ceva provider de haine de bb:)
Ralu, la tape a l'oeil nu am mai gasit nimic pt Mihaita? erau si de baietei faine:) numai ca se cam terminase marfa pe marti, cand am fost pe acola iar...:)
Pufu si eu mi-am luat o rochita din satin negru cu gri pt botez.
Ramo, cum mai sunteti voi? cum stai cu capppuccino;)?
toate fetele
Co +
Carina Alysa
http://b1.lilypie.com/tm33p2/.png
Raluca spune:
Co draga n-am gasit nimic din ce sa nu avem, sa-mi placa si sa fie comod de purtat si imbracat....
Mi-e o leneeeee si mie, am stat in curte 2 ore iar acum m-a luat sooomuulll!
Alex, eu vizes la primavara...zile lungi cu soare si atunci vin si eu la o intalneala , undeva afara!
anca.b spune:
vai tu fetelor, ce muci avem!!!!
ca de om mare. azi noapte nu a putut respira de cit de plin i-a fost nasul. pompita manuala nu a facut fata!
bine ca a luat tati azi un aspirator nazal si am facut un pic de curatenie. n-am scos chiar totr, insa e mult mai bine. acum chiar poate respira cind maninca. saracul, ce mila mi-a fost de el...
Anca si
Stefan
Andree27 spune:
Mamicutelor cu copilasi cu mucisori indraznesc si eu sa va dau un sfat.Este de cumparat la farmacie un aparat special pt bebelusi care se pune la aspiratorul normal si scoate toti muculetii din nasuc si bebelusul se va simti super ok.Aparatul se numeste orsivo-porsivo si e facut de un maghiar.La inceput poate o sa credeti ca e o tampenie,dar sa stiti ca eu am facut in fata mea cum functioneaza la bebelusi si mi s-a parut super.Acum e treaba voastra!!!Dar daca nu ar fi ceva garantat nu s-ar vinde in farmacii.Eu stiam ca numai in Ungaria se gasesc,dar nu demult au aparut si la noi!!!!!!!
Andreea
21+ in asteptare de un ingeras:
Eric Ianis
Lilly79 spune:
Buna clujencelor.
Iar a trecut destul de mult, si nu am mai scris pe-aici (sa-mi fie rusine
)
Dar is tare ocupata la servici, iar acasa nu prea reusesc sa intru pe forum decat seara si dupa ce citesc ma duc la culcare ca nu mai pot de obosita (si cred ca uit jumatate din ce citesc - neuronul asta nu mai face fata).
Sa va spun noutatile: am inceput sa ma duc la Neogym - marti am fost prima data la aerobic si astazi ma duc la Pilates (imi place; si simt ca mai fac si eu ceva miscare).
Astazi am fost la eco 4d la Muresan, si fetita mea (e 100% fetita) e mare, conform graficelor
Am primit doar poze, dar is faine si in majoritatea i se vede fatza 
Am auzit de ceva noapte a reducerilor in Polus. E sambata intre 22 si 1? (am citit pe-un site, dar cred ca voi stiti mai bine). Mergeti? ![]()
si mai povestim
Lilly
22+