Gravidute si mamici de CLUJ - 49

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns giulia81 spune:

quote:
Originally posted by anca.b

si mai vreau sa va intreb ceva, mai ales ca voi aveti copilasii marisori: voi ati folosit glicerina boraxata dupa fiecare masa ca sa-i curatati in gurita? mie mi-a zis medicul sa folosesc, insa bebe se strimba f tare si isi face greata, varsa o gramada din ce a mincat...
n-am mai folosit de ieri, inca mi-e teama sa nu faca vreo afta daca nu il dau

acum am obs ca si urmatorul mesaj era al tau, asa ca iti raspund din nou...ma bag ca musca in lapte...eu am folosit o singura data glicerina boraxata, pt ca alex la fel se stramba si nu am vrut sa il chinui.mentionez ca eu nu l-am alaptat decat vreo 2 zile,deci a fost alimentat artificial(nu dati cu pietre!),asta o spun in caz ca e vreo diferenta la chestia asta cu glivcerina intre cei alimentati la san si cei alimentati cu lapte-formula.

julia si alex-raoul

Anca si Stefan

"Un copil este o raza de soare ce iti va lumina viata. Un copil e o promisiune a lui Dumnezeu ca viata merge inainte. Un copil e atingerea raiului. Un copil e tandrete si dulceata. Un copil e mereu surprinzator, emotionant, fermecator si captivant. Un copil e o minunata binecuvantare. Dar in primul rand un copil e dragoste."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaAlina spune:

Ancab – in legatura cu glicerina pentru PREVENIRE mi se pare o chestie aiurea… nu am mai auzit asa ceva… eu stiu ca e pentru tratare… in legatura cu molivna... eu am respectat chestia asa pentru multumirea mea sufleteasca... o plimba mama pe mamaruta si eu ma multumeam cu coboratul si urcatul caruciorului... acum ce sa zic... cum crezi tu!

Oana si Maria-Teodora

minunea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Anca, fii serioasa, nu mai chinui copilul cu glicerina. daca e sa faca, va face, ca glicerina aia nu e cine stie ce remediu. Si la noi a venit preotul, asa m-am simtit eu mai bine.

Alex, Sara nu mai sta in leagan de vreo luna, acum vrea numai in fund.

Soanso, m-ai mai linistit daca zici ca si Sorana facea mutrite. Sucurile de mar si morcov separat ii plac, mixul nu o incanta, azi a mancat 50 ml suc mar. Deocamdata suntem doar la sucul de ora 10.00.

Eu sint necajita, simt ca ma paste o depresie, si nu stiu cum sa o previn...
Am fost azi la ofta, am primit vesti proaste, dar...asta e, m-am intors cu un taxi si am uitat in masina plasa cu cumparaturile, am fost la farmacie si am luat lapte praf, produsele klorane, tetine si tot felul...Si tot in plasa aveam si reteta de la ofta. Nu apucasem sa scot. Cand mi-amdat seama ca am uitat plasa, m-a apucat instant plansul...Am sunat la Diesel, nu retinusem indicativul, doar ac e Diesel, intr-un final am recuperat. Dar am ramas cu un gust amar...Cand am intrat acasa Sara s-a bucurat asa tare, incat iar mi-au dat lacrimile...Sint cam labila, si ma ingrijoreaza putin...Azi m-au enervat si astia de la lucru, ca ma tot sunau sa rezolv tot felul de chestii, lucruri pe care de altfel le puteau si ei rezolva...Si fata plangea ca-i era foame. Trebuia sa-i fac sucul.

Cred ca de fapt, cea mai mare tristete e ca...Sara nu mai vrea sa suga, un pik de lapte mai am, dar nu mai vrea, treptat a tot renuntat la cate o masa, azi abia a mai tras dimineata...Poate nici nu-i mai vine, ca se enerveaza si plange...Stiu ca trebuia sa vina si momentul asta, dar parca nu sint pregatita...Asa adoram senzatia aceea, cu ea in brate, cum se uita in ochii mei, si cu cealalta manuta ma mangaia pe spate ori se juca cu bluza. In acele momente era NUMAI a mea. Simt ca am pierdut...ceva. E o prostie stiu, dar nu ma pot impiedica sa simt asta. Alaptatul iti da asa o legatura speciala...
Gata ma opresc, ca iar ma apuca plansul...

Va pup! O seara frumoasa!

Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dpop spune:

gabi, te inteleg. si eu am fost disperata cand nu a vrut nici sa se apropie de san. dar n-ai ce face, asta e mersul lucrurilor, fata creste mare! ce noroc ca ai avut lapte pana acum. si mie mi-e draga cand o vad in oglinda, cu manutele parca inconjoara tzatza, si cu capsorul ei, iui, musai sa-i fac o poza zilele astea.
nu fii depresiva, a fost doar o zi mai grea, mai sunt si zile dinastea. bine ca ai recuperat punga, eu am patit sa nu mai recunoasca. si e bine sa mai plangi din cand in cand, sa te descarci.

ati vazut azi rasaritul? ce ciudatenie!

mami de irina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bex spune:

neata:)

hai ma gabitzo ca mi-au dat lacrimile de dimineata...:( nu mai fi trista, te rog...stiu exact ce spui, dar fetele crsc si mai devreme sau ma tarziu e inevitabil desprinderea...ce ne-om face cand s-or marita;))

fetelor, have fun la intalnire eu astept 8 martie:)

nico, felicitari pentru nasica, zic buna alegerepoat ne mai pui poze cu andreiutz:)

pufu, fain ca mergeti al deja vu;) faina locatia, am si uitat de ea;) cred ca e ok alegerea:)eu m-am gandit la marturii pentru ca cei care vin (cativa de f departe) sunt persoane speciale in viata noastra si toti au fost preocupati de Carina inca de cand era in faza de "a doua liniuta pe bat":) si m-am gandit sa le fac o mica surpriza cu ocazia acestor mici atentii:)

oana, voi? aveti weekendul asta botezul?

fetelor, spor, eu ma apuc de invatat

Co +Carina Alysa
http://b1.lilypie.com/tm33p2/.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Redai, Gabriela merci de raspunsuri, e super daca au reprezentanta Graco la Cluj. O sa dau o fuga sa ma uit pe acolo,
Abia astept sa ma duc la cumparaturi!!!

27 cu Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

GABI puiutz stii ce ti trebuie ??????
o intalnire cu noi sa vezi ce bine o sa te simnti ,iti revii asa de frumos ,nu mai fii trista

CO draga de tine mai potzi invatza ?????

fetelor vad ca nimeni nu zice nimic legat de locul intalnirii
IKO pe unde esti?

INGERASHU MEU TIADRIS-3oct2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andree27 spune:

Neatza mamici,bebici si burtici!!!!
Azi si noi intram in saptamana 21,iuuuppiiii.Ce repede trece timpul....
Am o intrebare la voi:pe perioada sarcinii voi v-ati vopsit?Si mai ales blond?
Pupiki si merci anticipat!!

Andreea 21+ in asteptare de un ingeras: Eric Ianis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Buna dimineata

Despre Glicerina al meu beb a avut pe la vreo luna ceva ciupercuta de la lapte in gurita, i-am dat vreo luna cu glicerina combinata cu un medicament si nu a trecut... si nu i-am mai dat , alea au trecut de la sine in 3 saptamini... Am mai auzit si la altii ca ii spala pe gurita cu asa ceva, chiar daca nu au nimic.

Gabriela si eu am tras un plins cind mi s-a spus ca nu am destul lapte si apoi cind vedeam ca se indepateaza Patrick de sin... dar a trecut repede, important e sa fie bebele sanatos si vesel so satul... ai avut noroc ca ai alaptat totusi citeva luni.

Atit de mult se insista pe alaptat incit mamicile iubarete care chiar nu pot sau nu au lapte intra la depresie. Daca scapi de depresia postnatala intri in cea postalaptare.

Ioana mama de bebe
Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NataliaS spune:

'Neata!

Fetele - mersi pentru reprimirea in gasca!

Diana - eu zic sa-ti iei un aspirator din ala mic de 1 mil si ceva care sa-l folosesti pentru Batista bebelusului care FUNCTIONEAZA, decat sa-ti mai iai alta pompa de nas care nu stii daca te va ajuta sau nu...

Bex - te-am sunat sambata...asa , sa vad ce mai faceti :)spor la invatat!E o dulceata Cari:)

Gabriella - greu cu intarcatul...complicat sentiment, dar trece, hai nu pica in depresii ca nu e momentul

Ah ce-as mai merge si eu la plimbarica in Mall...dar sunt cam in plop cu banii si n-am chef sa-mi fac sange rau si mi-e cam groaza sa vin cu Stefanitza si cu tanti...ca singura nu pot - am salopeta sac si nu pot sa o leg in scoica.

Natalia - de 2 ori mamica Stefania-Irina 26.12.2007 si Ana iubita 04.02.2005
Poze: http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/
Acolo unde domneste iubirea, si imposibilul poate fi atins! (proverb indian)
http://www.youtube.com/watch?v=0R-FPIHNFJw

Mergi la inceput