Gravidute si mamici de CLUJ - 49
Raspunsuri - Pagina 6
nrl spune:
Anca, nici noi nu am folosit niciodata
Nicoleta mami de Andrei (08.12.2007)
http://community.webshots.com/user/nicoletarl
anca.b spune:
mercic mult de raspunsuri.
si mie mi s-a parut un pic exagerat
am dat doar de doua ori, dar cind am vazut ce ractie are, am renuntat
Anca si
Stefan
anca.b spune:
si in legatura cu preotul, voi ati iesit din casa cu piticii fara nici o problema, nu?
ca ma gindeam sa profitam de vreme buna cit mai este, macar citeva minute in jurul blocului.
cind ma gindesc ca niciodata nu mi-am pus problema religiei, pina l-am avut pe pitic. pur si simplu nu m-a interesat. insa acum sa te tii frate: cite bordeie, atitea obicee si fiecare se simte dator sa-mi mai zica cite ceva legat de asta.
Anca si
Stefan
nrl spune:
Anca, ai dreptate cu obiceiurile, eu zic sa ai incredere in instinctele tale, eu pana acuma asa am facut si sper sa nu gresesc. Am iesit cu Andrei de pe la doua saptamani, fara preot. Si nu i-am dat nimic daca n-a avut nevoie
Nicoleta mami de Andrei (08.12.2007)
http://community.webshots.com/user/nicoletarl
soanso spune:
quote:
Originally posted by anca.b
si in legatura cu preotul, voi ati iesit din casa cu piticii fara nici o problema, nu?
ca ma gindeam sa profitam de vreme buna cit mai este, macar citeva minute in jurul blocului.
cind ma gindesc ca niciodata nu mi-am pus problema religiei, pina l-am avut pe pitic. pur si simplu nu m-a interesat. insa acum sa te tii frate: cite bordeie, atitea obicee si fiecare se simte dator sa-mi mai zica cite ceva legat de asta.
Anca siStefan
Anca draga,eu zic sa nu te mai iei dupa ce zice x sau y ,ai dreptate cand scrii "cate bordee ,atatea obicee", eu una cred in Dumnezeu si ma rog,insa nu merg la biserica decat foarte rar,idem : cu spoveditul,alte obiceiuri sau sau mai stiu eu ce proceduri ,nu tin posturi si nu am tinut in viata mea si ma ghidez in viata dupa principii si povete date de parinti sau acumulate in decursul timpului.Concluzia! fa cum crezi tu ca e mai bine pt tine si puiutul tau ,sa ai convingerea ca faci bine ceea ce faci fara sa tii cont de prejudecati .instinctul matern e mai bun decat orice !
sa nu dati cu rosii dar eu asa gandesc!
SOSO (20 dec 2005)
anca.b spune:
multumesc mult fetelor. ma bucur ca mai sint si altii care gindesc ca mine.
si cum ne simtim din ce in ce mai bine, cred ca miine pe la prinz o sa iesim afara. ca vine si tati la masa si o sa ne ajute cu bebele. ma gindeam ca pt citeva minute sa nu cobor caruciorul.
doamne da sa fie vreme buna
Anca si
Stefan
dariandra spune:
ANCA B. - Mie mi-a citit preotul molidva la 6 zile si i-a citit si Dariei. La 6 saptamani am mers la biserica si ne-a citit molidva definitiva (sau ceva de genul asta), pentru a putea intra in biserica.
Pana acum, Daria nu a avut probleme cu aftele.Am auzit de glicerina dar nu am folosit-o niciodata.O data pe saptamana fac o solutie de apa cu bicarbonat si cu o fasa sterila ii dau Dariei in gurita.
Andreea si ingerasul Daria (03.10.2007)
pufulet74 spune:
Anca, la noi a fost preotul acasa si ne-a citit la 10 zile si dupa aceea am iesit cu bebe :)
------------------------
Flory
de
Joshua Raphael (14.11.2007)
God brought you in our life
Homepage: www.lijfering.tk
ALEX29 spune:
fetelor nu uitati de maine la ora 13
se pare ca inca n am stabilit unde hmmmmmmmmmm oricum va fii la POLUS sau IULIUS MALL
STABILIM maine dimineatza
pupici si noapte buna
INGERASHU MEU TIADRIS-3oct2007
giulia81 spune:
quote:
Originally posted by anca.b
Vrem si noi la cumparaturi!!!!!
din pacate inca nu putem iesi din casa, dar lasa ca recuperam noi, cit de curind
tu fetelor, la voi a fost preotul sa va citeasca molidva la 8 zile dupa ce ati nascut?
ca eu aud tot felul de chestii si nu mai stiu ce sa cred.
Anca siStefan
da, eu am fost la biserica cu alex dar nu chiar la 8 zile dupa ce am nascut, pt ca am nascut cu cezariana,deci am stat vreo 6 zile in spital...deci am fost dupa vreo 10-12 de la nastere parca, atunci am fost capabila sa ma deplasez.
dar cand am fost in spital,dupa ce am nascut, intr-o dim a venit preotul prin saloane si ne-a binecuvantat si, nu stiu ce a mai facut ca eu sunt catolica si nu ma pricep la chestiiile astea ortodoxe.desi pe alex l-am botezat ortodox(dupa tati), de aceea am si mers la biserica cu el. pt ca la noi catolici nu se obisnuieste asa.
julia si alex-raoul
"Un copil este o raza de soare ce iti va lumina viata. Un copil e o promisiune a lui Dumnezeu ca viata merge inainte. Un copil e atingerea raiului. Un copil e tandrete si dulceata. Un copil e mereu surprinzator, emotionant, fermecator si captivant. Un copil e o minunata binecuvantare. Dar in primul rand un copil e dragoste."